Astrološka znamenja, ki težko živijo brez športa in rekreacije

Šport je del našega življenja in marsikdo izmed vas bi želel, da rekreacija postane njegov vsakdan, nekatera znamenja pa so rojena za športne dejavnosti, zato od njih nikakor ne pričakujte, da bi se jim odrekli. To so ljudje, ki resnično težko živijo brez športa in rekreacije.

To so ognjena znamenja, katerim šport in gibanje predstavljata glavni smisel življenja. Zelo dobro se zavedajo, da je gibanje ključni sestavni del uspešnega delovanja v življenju.

OVEN

Oven je znamenje, ki ga označujejo dinamika, impulzivnost in tekmovalnost. Že v mladosti je ves čas v gibanju, poln raznih domislic, kako si s športnimi dejavnostmi popestriti svoj čas. Tudi ko ima oven polne roke dela, je vedno v njegovih mislih tudi šport. Ko konča z delom in obveznostmi že razmišlja, katera športna dejavnost bo tokrat na sporedu.

Astrološka znamenja, ki težko živijo brez športa in rekreacije

Če oven ne zmaga, se počuti slabo, zato je on tisti, ki se v športnih dejavnostih trudi čim več vaditi, trenirati in se pripravljati, da bo v pravem trenutku najboljši.

Ovnica je tista, ki se bo po prekrokani noči z nasmeškom na obrazu zbudila zelo zgodaj in se v dobri družbi odpravila v gore, da zopet osvoji višji vrh. S čimer se bo kasneje seveda tudi pohvalila, še posebej tistim, bolj lenim znancem.

LEV

Lev je večni tekmovalec, ki mu šport predstavlja bistvo življenja. Zanj je pripravljen žrtvovati tudi zadeve na ostalih področjih, samo da ostane fit in vitalen. Športne dejavnosti mu predstavljajo ventil za sproščanje, ki ga drži pokonci. Ko je v svojem elementu, na kolesu, rolerjih ali na plavanju popolnoma zaživi in si z lahkoto nabere energijo tudi za druge dejavnosti.

Astrološka znamenja, ki težko živijo brez športa in rekreacije

Najboljše se počuti, če mu pri njegovi aktivnosti dela družbo še kdo, saj samote ne prenaša najbolje.

Rekreacija je tisto, kar leva in levinjo najbolj spravi v dobro voljo, saj se z njo povečuje tudi njuna privlačnost, po kateri skozi življenje hrepenita. Vedno znata poiskati najbolj ustrezen način vadbe zate, znata pa se tudi ustaviti, ko njuno telo čuti da je vsega preveč in da je izčrpano.

STRELEC

Strelec je oseba, ki je neprestano v gibanju, ki ne pozna lenobe in ki se vedno povezuje z aktivnim načinom življenja. Zanj ni pomembno da zmaga, zanj je pomembno da sodeluje. Ter da se preko športnih dejavnosti druži in seveda spoznava nove ljudi. Ko je aktiven, zna odmisliti vse napetosti in se resnično povezati s športom, za katerega se je odločil.

Astrološka znamenja, ki težko živijo brez športa in rekreacije

Strelka je tista, ki jo boste že zgodaj zjutraj srečali v športni opremi, vso nasmejano, pripravljeno na dolg maratonski tek, ki ji bo pred službo podaril zagon.

Moški strelec pa je tisti, ki se bo na delo, tudi če je malce bolj oddaljen odpravil s kolesom. Saj vendar mora skrbeti za svoje telo. Strelec je rojen športnik, ki zna odlično začutiti moč, ki mu jo podarja gibanje v neokrnjeni naravi tudi na višji ravni.

Pripravljeno za Govori.se

Preberite tudi ŠPORTNE AKTIVNOSTI IN ASTROLOŠKA ZNAMENJA