Zvest in prilagodljiv, to je moški rojen v znamenju bika

Energija, ki jo upravlja vztrajni in drzni bik, je bodisi sproščena in zadovoljna, po drugi strani pa zelo motivirana. Moški, rojen v znamenju bika bo potrpežljivo presodil, ali je v nekaj vredno vložiti čas in energijo. Bik je znamenje graditelja, ki ustvarja konkretne rezultate v smeri svojih prizadevanj.

To je moški, ki deluje potrpežljivo, organizirano, romantično, previdno in predano. Ko je slabe volje, je njegova energija lahko tudi naporna, trdovratna, lena in preveč previdna. Zato mora biti previden, da se njegova doslednost ne spremeni v stagnacijo.

Biku vlada Venera, planet ljubezni, razkošja in lepote, zato je njegovo življenje vedno obarvano s posebnim šarmom.

Ta moški prinaša občutek lahkotnosti in zadovoljstva. To je ljubitelj umetnosti, glasbe, plesa in vsega lepega. Rad je urejen, tudi od ljubljene osebe pričakuje, da bo vedno urejena.

Zvest in prilagodljiv, to je moški rojen v znamenju bika

On je zelo metodičen glede svojega pristopa do dejanj in na prvo mesto postavlja logično razmišljanje.

Zato njegovi bližnji večkrat iščejo njegov nasvet, ko so v težkih situacijah ali morajo sprejeti večje odločitve v življenju. Bik zna podariti zdrav odmerek zdrave pameti pri soočanju. Moški bik je velikodušen in zaupljiv. Z ljudmi okoli sebe je zelo radodaren. On je zvest posameznik, ki rad vzdržuje odnose do konca, potem ko si zaslužite njegovo zaupanje. Zelo skrben in sočuten ne igra iger in je običajno neposreden ter iskren do ljudi.

Kakšna pa je ženska, rojena v znamenju bika?

Na področju dela mu pripada določena prednost, saj je zelo osredotočen, odločen in prizadeven.

Zelo dobro se znajde tudi pri opravilih, kjer vsi ostali že obupajo. Njegova predanost delu je njegova velika ljubezen. Njegovi cilji so dolgoročno zastavljeni, spremlja ga tudi velika mera potrpežljivosti. Ta moški je z lahkoto vodja ekipe, saj ga spremljajo veščine opazovanja in razumevanja.  

Skrb za njegove ljubljene je prirojena lastnost, zato se ob njem vedno počutite varno in ljubljeno. To je odličen oče, ki zna ohraniti mejo med šaljivim pristopom in trdo vzgojo. Nagnjen je k načrtnemu in stabilnemu življenju. Spoštuje svoja pravila in etiko ter je izredno čist in organiziran v osebnem ter poklicnem življenju.

Moški rojen v znamenju bika je pripravljen potrpežljivo izbrisati vse ovire na poti do uspeha.

On išče mir in ima nenavadno sposobnost, da v težkih in tesnih situacijah izžareva stabilnost. Ta njegova lastnost je vedno dobrodošla, saj ne pomaga samo sebi, ampak tudi ljudem okoli sebe. Čeprav spremembe prinašajo več priložnosti in rast v življenje, bik raje vzdržuje rutino, tudi če mu gre slabo.

Zvest in prilagodljiv, to je moški rojen v znamenju bika

Čustvena harmonija, predanost in zvestoba so za moškega bika v odnosu zelo pomembni faktorji.

Včasih njegova trmoglavost ovira osebno rast. Toda on je prepričan, da je njegova trma močna in pozitivna gonilna sila, ko se obrača v obliki zavzetosti ali predanosti k doseganju ciljev.

Moški bik ima rad nadzor.

Všeč mu je, ko se partner, družina in prijatelji posvetujejo z njim, preden sprejmejo kakršne koli odločitve. Prav tako želi imeti nadzor nad zadevami, povezanimi z denarjem, in upravljati s financami za vso družino. Redko se hitro zaleti v karkoli in ima odlične veščine, da denar investira v prave stvari z minimalnim tveganjem. Ker je zaznaven in praktičen redko ostane brez denarja. Moški bik je premišljen v komunikaciji in če ni prepričan, kaj čuti ali kaj v resnici želi povedati, bo raje molčal in opazoval. On ni dovolj hiter, ko gre za dojemanje svojih čustev, zato potrebuje čas, da razmisli o spremembah ali občutljivih korakih.

Preberite tudi BIK, NAJBOLJ LAGODNO ZNAMENJE ZODIAKA

Moški bik, ki je popolnoma v stiku s svojim srcem in z vsemi vidiki svojih čustev, je resnično posebno bitje, s katerim se je treba ukvarjati. Na žalost se zapira vase, ko je prisiljen v težke čustvene odločitve in on najde način, kako se otresti tega, kar v resnici čuti.

Skrben, temeljit in izjemno željen, da bi svoji ljubljeni prinesel užitek, vam ta moški ne bo dovolil, da bi bile nezadovoljne.

Njegov način izkazovanja naklonjenosti je lahko presenetljivo topel in sladek. Opozorilo za njegovo ustaljeno in trmasto naravo je, da bi bilo njegovo življenje lahko čez nekaj časa dolgočasno, če se ne bo prepustil avanturam, vznemirjenju in strasti.

Preberite tudi ZAKAJ TEŽKO RAZUMEMO ROJENE V ZNAMENJU BIKA?