Ženske, ki se težje uprejo razvadam so rojene v znamenju…

Nekatere ženske se znajo držati pravil življenja in so zelo disciplinirane. Nekatere pripadnice zodiaka pa se večkrat znajdejo v razvadah in slabih navadah, vendar se s tem niti preveč ne obremenjujejo. Ne glede na to, kakšne slabe navade imate, ne glede na to, ali so povezane z vašim zodiakalnim znamenjem ali ne, morda je čas, da nastopi želja po izboljšanju v pozitivni smeri. Preverite, če spadate med ženske, ki se težje uprejo razvadam?

BIKICA

Bikica je ženska, ki živi za užitke. Njeno življenje je prijetno, saj zna poskrbeti tudi za uživaško plat življenja. Njena razvada je hrana. Rada ima vse kar je dobrega okusa, čeprav se na vse pretege trudi, da bi bila na področju prehranjevanja bolj disciplinirana, se gurmanskim užitkov enostavno ni sposobna upreti. Tudi če je njena teža malce višja, si bo po večerji z veseljem, brez slabe vesti privoščila še kos torte.

Ženske, rojene v teh 3 znamenjih, se težje uprejo razvadam

Ko želi zakrpati bolečino ali se izogniti stresu je odlično bogato kosilo njena najljubša razvada. Ker ne spada med najbolj aktivne, je njena razvada, ki lahko prav tako doprinese k odvečnim kilogramom ležanje na udobnem kavču. Ko se v udobnih oblačilih zlekne na kavč, je ne zanima, kaj si bodo o tem mislili drugi, saj ona vendar uživa.

DVOJČICA

Dvojčica živi življenje tako kot ji odgovarja. Disciplina in premišljenost nista ravno njeni vrlini. Rada pogosto nakupuje in se ne obremenjuje s tem, kakšno bo naslednji dan njeno stanje na bančnem računu. Ta njena razvada jo lahko hitro popelje v težave. Ona ima rada svoj nered. Obkrožena z vsemi svojimi rekviziti daje občutek, da uživa v svojem kaosu.

Ženske, rojene v teh 3 znamenjih, se težje uprejo razvadam

Njena grda razvada je, da ne rada pospravlja in da venomer nekaj išče, saj red ni ravno njena prioriteta. Dvojčica zaživi, ko sliši dobro zgodbo in je odlična pripovedovalka. Vendar pa lahko to privede do stalnega ogovarjanja, slaba navada je tudi to, da ko ji nekdo nekaj razlaga, ne zna poslušati, oziroma prisluhniti. Vsekakor pa ne smemo pozabiti na njeno grdo razvado, da niti trenutka ne preživi brez svojega mobilnega telefona.

Ženske, ki se težje uprejo razvadam

STRELKA

Strelka je tista, ki se ne ozira na pravila in uživa v svojih razvadah dokler trajajo. Igre na srečo so njena prirojena razvada, zato je ena izmed tistih, ki za srečke zapravi kar nekaj denarja, saj ves čas verjame, da bo dobitek enkrat njen. Druga razvada, ki ji večkrat povzroča težave je prekomerno delo, oziroma obremenjenost s tem, da mora storiti še več in več. Medtem seveda pozabi nase in se zagovarja, da ji ta tempo ustreza.

Ženske, rojene v teh 3 znamenjih, se težje uprejo razvadam

V resnici pa s svojim pustolovsko naravnanim karakterjem po tiho komaj čaka na sprostitev. Slaba navada je tudi, da si vedno dovoli vse in še več in se sploh ne ozira na to, kaj si misli o njej prijateljica, ki ji je pravkar odločno povedala da z novo frizuro izgleda grozno.

RIBICA

Ribica ima najraje svojo najslajšo razvado sanjarjenje. Le ta se ji ves čas prepleta, še posebej takrat, ko bi morala zagrabiti za kakšno konkretno delo. Zaradi neprestanega sanjarjenja pa lahko seveda izgubi tudi kakšno zanimivo in zanjo ugodno priložnost. Pretiravanje je njena slaba navada, zato lahko pusti popolnoma napačen vtis.

Ženske, rojene v teh 3 znamenjih, se težje uprejo razvadam

Rada tudi odlaša in se sploh ne obremenjuje, če jo nekdo čaka da nekaj dokonča. Ona je v svojem svetu in se nikakor ne pusti motiti. Njena šibka točka so tudi opojne substance, s katerimi rada občasno pretirava.

Pripravljeno za Elle.si

Preberite tudi ŽENSKE, KI IMAJO V ŽEPU VEDNO PAMETEN NASVET