Bik, ki je zagotovo najbolj lagodno znamenje med vsemi astrološkimi znamenji

Sonce stopi v znamenje bika 19. aprila ob 14.45 uri in tako se začenja cikel znamenja bik. Znamenje bika je drugo znamenje zodiaka, običajno zelo vztrajno in trmasto. To je posameznik, ki je zaradi svoje močne volje najbolj motivirano in v odnosih najbolj zvesto znamenje.

Pametno, ambiciozno in zaupanja vredno zodiakalno znamenje, to je bik.

Njegov simbol bika je neposredna vizualna upodobitev, ki nakazuje hrabrost, strast in odločnost. Biki so ljudje, ki so znani kot neverjetni prijatelji, sodelavci in partnerji, predvsem iskreni in ponosni. Bik je pripravljen videti drugo stališče, vendar ne bo spremenil mnenja samo zato, da bi osrečil nekoga drugega.

Bik, ki je zagotovo najbolj zvesto znamenje med vsemi astrološkimi znamenji

Bik se nikoli ne boji zavihati rokavov in se podati v akcijo, oborožen z motivacijo in vztrajnostjo.

Ne glede na to, ali se prepušča razkošnim masažam, preživi ure v postelji s svojim ljubimcem ali se odpravlja na dolge sprehode, biki ljubijo občutek prisotnosti in pogosto potrebujejo stik s svojim jazom.

Bik je zemeljsko, najbolj zvesto znamenje, ki najbolj uživa obdan z mehkimi zvoki, pomirjujočimi aromami in sočnimi okusi.

Biku vlada Venera, očarljiv planet, ki upravlja ljubezen, lepoto in denar. Biki očarajo s fizično manifestacijo udobja in razkošja. So ambiciozni, osredotočeni in prožni ter se počutijo najbolj varne, ko vztrajno kopičijo denar in bogastvo.

Bik, ki je zagotovo najbolj zvesto znamenje med vsemi astrološkimi znamenji

Fiksna znamenja, kamr spada bik so odlična pri vzdrževanju sistemov. Prednost dajejo doslednosti in zanesljivosti. Kar bik dojema kot predanost, drugi pogosto obravnavajo kot trmoglavost. V skladu s tem se lahko biki večkrat znajdejo v napornih situacijah.

Na ljubezenskem področju so biki pošteni, zato lahko prvi zmenek z njimi spominja na razgovor za službo. Niso nevljudni, vendar enostavno ne znajo nakladati. Preprosto zahtevajo najboljše in od ljudi v življenju pričakujejo, da jim bodo ustregli.

Medtem ko spremlja bika intenziven notranji nagon, ima včasih težave pri spoštovanju avtoritete.

Še posebej, če od njega zahtevajo, da stori nekaj, za kar meni, da je nesmiselno. Biki imajo bogato notranje življenje, cenijo pa tudi zunanje lastnosti. Biki so pridni, a so žal tudi leni. Ker bika poganja lastni notranji kompas, ima včasih težave, da bi izpolnil zahteve nekoga drugega, kar lahko pripelje do težkih časov v službi ali odnosu. Učenje upoštevanja stališč drugih je vseživljenjska lekcija za bika.

Bik, ki je zagotovo najbolj zvesto znamenje med vsemi astrološkimi znamenji

Bikovo tajno orožje je moč volje.

Oni vztrajajo, se prevračajo in prevladujejo nad katerimi koli izzivi, s katerimi se soočajo, dokler ti izzivi niso zgodovina. So odličen model vztrajnosti, ko se bik odloči nekaj storiti, to tudi stori.

Biki so spretni, v smeri da njihova vizija postane resničnost. So neverjetni umetniki, inženirji in oblikovalci, ki lahko rešijo tudi najbolj zapletene težave, da bi uresničili svojo vizijo. Bik ceni harmonijo v svojem osebnem življenju, zato bo trdo delal na tem, da bo njegova ljubljena oseba zadovoljna. Energija zemlje v tem znamenju deluje kot mehanizem uravnoteženja, tako da stvari nikoli ne spustijo resnično iz rok.

Preberite tudi TEMNA PLAT BIKA. SI UPATE PRIZNATI?