POMEN NUMEROLOGIJE IN NJENE SKRIVNOSTI

Zaradi neprimernega imena ali priimka se vam lahko konstantno pojavljajo nerazložljive težave, lahko izberete napačen poklic, v katerem ne uživate in rastete ali pa napačno osebo, za katero se razdajate, na koncu pa ugotovite, da ni prava izbira za vas. Morda je krivo ime, ali pa morda priimek, zato je pomen numerologije bistven za razumevanje določenih situacij..

Menite, da igra vaše ime in priimek pomembno vlogo v vašem življenju?

Numerologija je veda, ki pomaga poiskati notranji mir, modrost, spoštovanje in uspeh.

Numerologija je praktična in uporabna veda, ki nas uči, da vsak človek potrebuje zraven vsega ostalega tudi sebi primerno ime in priimek.  Numerologija ni vedeževanje, ni horoskop, ni astrologija. Blokada  osnovne življenjske kode (imena, priimka) je lahko  negativno usmerjena.

Napačno ime ali priimek predstavlja nepremagljivo oviro na mentalni ravni posameznika.  Numerologija konkretno pokaže, da vsako ime in priimek ni za vsakega in da na primer mnogo žensk ima zelo velike težave, ko se poroči in spremeni priimek.

Pomen numerologije.

Energija imena in priimka je vibracija, ki je lahko negativna in nam  prinaša slabe odločitve, jezo, smolo in razočaranja vseh vrst. Ali pa je energija, ki nam prinaša pozitivne odločitve, veselje, radost, ljubezen in uspeh. Torej sploh ni vseeno, kakšno energijo nosimo v imenu in priimku. Ampak je zelo pomembno, saj se proti temu ne moremo boriti.

Pomen numerologije: “Najpomembneje je, energija imena sovpada z energijo duše”.

Če imamo pravo energijo imena, imamo tudi stik z dušo in z mnogimi lepimi stvarmi, ki prihajajo iz nje. Če vibracija imena ni ustrezna, tega stika enostavno ne dosežemo in se ves čas izgubljamo v žalosti, jezi in ovirah.

Ime in priimek sta naša temelja, brez katerih ne moremo delovati uspešno in učinkovito, zato je zelo pomembno, da sta trdna ter da nam pomagata rasti, ne pa izgubiti se.