Astro znamenja in energija imena. Preverite, če ste med srečnicami!

Se vibracije tvojega imena skladajo s tvojim znamenjem?

Ime je tvoj zemljevid in izhodiščna točka tvojega življenja. Če pa je ime v harmoniji z energijami tvojega znamenja, si srečnica, ki nekoliko lažje potuje skozi življenje.

OVNICA

NAJBOLJ POVEZANA IMENA: Sara, Tara, Tiara

Če si srečnica in nosiš eno izmed teh imen, je tvoja energija imena popolnoma usklajena s tvojo ognjeno naravo in ime je tisto, ki ti podarja dodaten pogum pri razvoju stabilne osebnosti in te ščiti tudi takrat, ko si na področju čustev bolj ranljiva ali morda celo razočarana.

Energija imena

BIKICA

NAJBOLJ POVEZANA IMENA: Barbara, Tadeja, Tanja

Če ti je podarjeno ime, ki se sklada s tvojo zemeljsko naravo, se v življenju lažje soočaš s tveganji in dosegaš cilje manj obremenjeno. Energija imena se sklada s tem, da imaš rada vse urejeno in zastavljeno, tudi če drugi mislijo, da si zato dolgočasna.

DVOJČICA

NAJBOLJ POVEZANA IMENA: Maja, Lana, Alja

Tvoje ime je tisto, ki te naredi še bolj razigrano in če si srečnica in je tvoje ime v sozvočju z zračno energijo dvojčka, se boš v težkih situacijah v življenju še lažje znašla, seveda na neobremenjen način. Tvoje preprosto ime odraža tvojo preprosto osebnost, vedno navihano naravnano.

Preberite tudi NI POMEMBNO SAMO KDAJ STE ROJENI, AMPAK TUDI ČAS VAŠEGA SPOČETJA

RAKICA

NAJBOLJ POVEZANA IMENA: Klementina, Miša, Janja

Tvoja introvertiranost ti lahko v življenju povzroči več škode kot koristi, zato je tvoje ime tisto, ki te v množici večkrat izpostavi. Tvoja energija se odlično ujema z nežnejšimi energijami vibracij imena, ponosna si na svoje ime in z njim se znaš tudi odlično povezati, ko je to potrebno.

LEVINJA

NAJBOLJ POVEZANA IMENA: Daša, Viktorija, Dijana

Kratko in jedrnato ime je vročekrvni levinji najbolj pisano na kožo. Odlično se ujameš tudi z imeni boginj in raznih slavnih, saj želiš biti pomembna in seveda s svojo kraljevo podobo tudi opažena. Ime je tisto, ki ti podarja dodaten pogum in se sklada s tvojo samozavestno naravo.

DEVICA

NAJBOLJ POVEZANA IMENA: Mateja, Eva, Nataša

Tvoje ime je povezano z zemeljskimi resnimi energijami, tako da si z njim še bolj urejena, v mislih in dejanjih. Dober spomin ti lahko pomaga, da s svojim imenom prodreš v ospredje. Z učinkovitim načinom opazovanja in analiziranja se ti nobena priložnost ne zdi nemogoča.

TEHTNICA

NAJBOLJ POVEZANA IMENA: Jasmina, Iris, Sintija

Tvoja nežna narava potrebuje nežno ime, ki se zlije s tvojo nenavadno lepoto in harmoničnim delovanjem. Imena ki imajo prijetne vibracije ti podarijo še dodatno noto privlačnosti, še posebej za nasprotni spol, saj veš, da jih večina hrepeni po nežnosti in prijetnih vibracijah, ki pa jih tvoje ime zagotovo vsebuje.

Preberite tudi PRIJATELJICA JE PREKINILA STIKE: ASTRO SOS

ŠKORPIJONKA

NAJBOLJ POVEZANA IMENA: Nika, Tajda, Špela

Tvoje ime mora imeti strasten pridih in mora izžarevati močno energijo in stabilnost, saj je takšna tvoja narava. S pomočjo vibracij imena znaš sama izpolnili manjkajoča pričakovanja. Tvoja impulzivnost nima meja in vedno ko nekaj želiš, lahko to tudi dobiš, tudi če se moraš boriti.

Energija imena je zelo pomembna za vaš osebni razvoj

STRELKA

NAJBOLJ POVEZANA IMENA: Karin, Adrijana, Dora

V življenju te mika področje spiritualnega in seveda potovanja, zato je tvoje ime tvoja najljubši sopotnik pri odkrivanju in delovanju. Najboljše funkcioniraš sama, s svojimi prepričanji in svojim imenom, ki je običajno malce nenavadno, vendar še vedno zelo prijetno, takšno, da ti je všeč.

Energija imena

KOZOROGINJA

NAJBOLJ POVEZANA IMENA: Nina, Katja, Urška

Tvoje ime je zate vstopnica v bolj uspešen svet, seveda pa mora vsebovati vsaj majhno tradicionalno noto. Drugi te običajno vidijo kot dekle, ki ima urejeno življenje in zna zaslužiti denar na tradicionalen in pošten način. Tvoje ime mora izžarevati tudi doslednost in resnost.

VODNARKA

NAJBOLJ POVEZANA IMENA: Nives, Ines, Neva

Tvoje ime skoraj mora biti nenavadno, drugačno, bolj unikatno, skratka posebno, le tako boš v življenju še bolj svobodna, pogumna in vedno pripravljena na nove podvige. Če si srečnica z nenavadnim imenom, se boš tudi na poslovnem področju lažje znašla in seveda tudi premagala konkurenco.

RIBICA

NAJBOLJ POVEZANA IMENA: Sanja, Maruša, Larisa

Ker si običajno do sebe preveč zahtevna, se tvoja nežna energija odlično ujame z imeni, ki izžarevajo prikupnost in vsebujejo noto prijetnih vibracij. Mnogokrat v življenju se žrtvuješ za tiste, ki jih imaš rada in tvoje simpatično ime je tisto, ki ti daje energijo tudi takrat, ko malce zaideš s poti.

Pripravljeno za Cosmopolitan.si

Preberite tudi URA ROJSTVA POMAGA DEFINIRATI VAŠO OSEBNOST