NI POMEMBNO SAMO KDAJ STE ROJENI, AMPAK TUDI ČAS VAŠEGA SPOČETJA

čas vašega spočetja
čas vašega spočetja

Ni pomembno samo kdaj ste rojeni, ampak je pomemben tudi čas vašega spočetja.

Poleg osnovnih znamenj astrologije, ki nam podarjajo karakteristike je pomemben tudi čas vašega spočetja. Osebnost vsakega posameznika nosi skupek lastnosti, ki so nastale v času vašega spočetja. Preverite, lastnosti katerega znamenja se prepletajo v vaši notranjosti?

OVEN

Oseba rojena v znamenju ovna, je spočeta v času vladavine raka.

Oven je simbol močne individualnosti, rak pa družine, doma in prispodoba matere. Iz tega sledi, da so ovni zelo navezani na domače okolje in mamo, tudi če živijo daleč vstran. Pravzaprav imajo te osebe pogosto zelo veliko potrebo po prekinitvi tega globokega odnosa s svojo materjo in njenim močnim vplivom, ker je ta povezava preveč obremenjujoča. Na žalost so ovni včasih posesivni zaradi svoje poudarjene rakove občutljivosti. Te osebe pogosto trpijo zaradi težav z želodcem, glavoboli in morebitnih poškodb.

BIK

Če ste rojeni v znamenju bika ste bili spočeti v času vladavine leva.

Obe znamenji veljata za trmasti in materialno usmerjeni, torej ste v pozitivnem smislu varčni, v negativnem pa skopuški. V vsakem primeru, je vprašanje materialne varnosti za to osebo zelo pomembna, in če upoštevamo, da je levu najbolj pomembno pridobiti priznanje, občudovanje in ljubezen, potem je ta oseba nagnjena k storiti vse, da bi dobili ljubezen okolja in užitke vseh vrst, zlasti hrano, zato jo pogosto spremlja težnja k prekomerni telesni teži.

DVOJČKA

Če ste rojeni v znamenju dvojčkov, ste bili spočeti v času vladavine device.

Oba znamenja sta pod vplivom planeta Merkurja, zato so ti ljudje hitri, nepremišljeni, zgovorni, inteligentni vendar tudi zmedeni. Čas vašega spočetja govori, da ste rojeni igralci, ki se borijo za svoj prostor pod soncem. Pogosto z uporabo nepotrebne manipulacije. Vedno so pripravljeni, da se branijo z besedami, nagnjeni so k psihičnim težavam in imajo občutek, da niso dovolj priljubljeni. Vendar pa so marljivi delavci, ki pa imajo odnos do matere precej zapleten, pogosto konflikten.

Preberite tudi PRIJATELJICA JE PREKINILA STIKE: ASTRO SOS

RAK

Oseba, rojena v znamenju raka, je bila spočeta v času vladavine tehtnice.

Predstavlja znak jeseni, za katero je značilna umirjenost. Živčni sistem raka pogosto niha in kljub sočutju trpi zaradi melanholije. Ta oseba je zelo občutljiva, sentimentalna in zato pogosto toči solze. Povezanost z materjo je veliko večja kot z očetom. Kljub povečani zaznavi se v svojem življenju pogosto ne zdijo dovolj prisotni, da bi se soočali s težjimi situacijami. Te osebe imajo veliko potrebo po socialni bližini in se pogosto ukvarjajo z zadevami nacionalnega interesa. Imajo občutljiv želodec in so nagnjeni k povečanju telesne mase.

LEV

Če ste rojeni v znamenju leva ste bili spočeti v času vladavine škorpijona.

Skupna lastnost teh dveh znamenje je želja po nadvladi, zato se ti ljudje v podrejenih vlogah ne počutijo najboljše. Levi kljub svojemu ponosu trpijo zaradi strahov, ki so domena škorpijona. Ko se znebijo notranjih strahov, postanejo zelo močne osebnosti. Erotični naboj, ki je zelo izražen, se lahko pogosto izraža kot jeza, potreba po izzivih, razburjenje ali hitra vožnja. Posesivnost je potrebno nadzorovati, spremlja pa jih močna regenerativna sposobnost, zato imajo vedno priložnost stati na svojih nogah.

DEVICA

Oseba, rojena v znamenju device je bila spočeta v času vladavine znamenja strelec.

V življenju želite visoke cilje, za katere ste se pripravljeni boriti bolj duhovno kot materialno. Fantazirate o potovanjih, ljubezni do oddaljenih mest in držav, radi berete in ste pogosto zelo izobraženi. Skozi življenje se učite in spoznavate nove dimenzije, Ne želite izgubljati časa. Imate odlične predispozicije, da se naučite tujih jezikov, saj ste duhovno zelo močni, verjetno veliko močnejši od ostalih. Čeprav je devica simbol nervoznih ljudi, vam energija strelca prinaša neobremenjenost in željo po tveganju. Pazite na jetra in žolč.

čas vašega spočetja

TEHTNICA

Če ste rojeni v znamenju tehtnice ste bili spočeti v času vladavine kozoroga.

Potrebujete več časa, da pokažete, kaj čutite in ko imate nekoga radi, ste neskončno zvesti. Ste gostoljubni, in obožujete praznovanja vseh vrst in najlepši občutek je, ko lahko imate okoli sebe dobre prijatelje. Ste zelo odgovorno, resno in ambiciozno bitje. Vaša navezanost na mamo je velika, vendar je mogoče, da je bila mati včasih preveč stroga. Zato lahko trpite, še posebej v kasnejših letih zaradi bolezni, ki jih podedujete po starših, npr. diabetes, endokrine motnje ali pomanjkanje kalcija.

Čas vašega spočetja je zelo pomemben za vaše življenje

ŠKORPIJON

Če ste rojeni v škorpijonu ste bili spočeti v času vladavine vodnarja.

Ne upoštevate meril okolja, in nekako kljubujete vsemu. Škorpijon in vodnar znata šokirati, in to znate narediti tudi takrat, ko tega nihče ne bi pričakovali. Obožujete eksperimentiranje v življenju, tako na poslovni, kot na čustveni ravni, zato lahko zadnjo sekundo sprejmete poslovno potezo, ki je nihče ne pričakuje, ali pa imate zelo burno ljubezensko življenje. Pogosto se odločate za akcijo v zadnji sekundi in ničesar v življenju ne obžalujete. Ljubezensko življenje je roman strasti in igre.

STRELEC

Če ste rojeni v znamenju strelca ste bili spočeti v času vladavine znamenja ribi.

Oba vladarja Jupiter in Neptun sta planeta duhovnosti in umetnosti, zato ste pravi duhovni navdušenec. Radi potujete in imate globoke in močne občutke. Vendar pa je vaše razpoloženje spremenljivo. Strelec vedno strmi k temu, da gre nekam stran, kot da bi bežal pred sabo, z energijo rib pa je zmožen priti v svoj notranji svet in zgraditi svet fantazije. Spremljata vas komaj viden optimizem in iskren pristop, ampak včasih preveč direkten. Obožujete svojo mamo, vaš oče pa je večinoma praktičen, uspešen, mladosten in optimističen.

Preberite tudi ŽENSKE, KI VERJAMEJO V ASTROLOGIJO IN HOROSKOPE

KOZOROG

Kozorogi so spočeti v času vladavine prvega zodiakalnega znamenja ovna.

Kozorogi imajo najbolj ambiciozen značaj, kar ni nič nenavadnega, saj oven rad, ukazuje in usmerja. V vas se kopiči veliko ustvarjalne energije, optimizma in volje za boj za svoje cilje v življenju. Ste močna osebnost, ki ve, kaj hoče. Z materjo imate pogosto, zapleteno razmerje, preveč hrepenite po priznanju. Kozorog z leti postaja mlajši v duhu in v kasnejših letih doživlja življenje kot užitek. Lahko trpi zaradi težav s sinusi, očmi, glavoboli. Soočen s številnimi skrbmi in odgovornostmi se zaveda, da je življenje grenak boj.

Čas vašega spočetja igra pomembno vlogo

VODNAR

Če ste rojeni v znamenju vodnarja, ste bili spočeti v času vladavine bika.

Ta oseba je lahko velik individualist, podoba flegmatičnosti pa je le maska in najlažja pot v središče pozornosti. V vas se prepleta nežnost z razumnim odmerkom samopomoči. Ker ste zelo strastni, romantični imate zelo živahno in zapleteno ljubezensko življenje. Želite ostati neokrnjeni, ker vedno iščete nove izzive in novo vznemirjenje. Niste nemoralni in nesramni, ampak želite vzeti vse, kar vam pripada, veselijo vas tudi glasba, umetnost, hrana in ljubezen. Vse kar storite, mora biti smiselno in z občutkom. Lahko trpite zaradi prekomerne teže in bolečin v vratu ter hrbtenici.

RIBI

Če ste rojeni v znamenju rib ste bili spočeti v času vladavine dvojčkov.

Vaše glavne značilnosti so znanje, odlična komunikacija in razigranost. Igra je za vas smisel življenja. Spremljata vas površnost in nedoslednost, s čimer se zaradi svoje zasanjanosti ne obremenjujete preveč. Pogosto niti sami ne veste, kaj vam ni všeč. Spremljajo vas razkošna lepota in čutnost, skratka, skrivnosten čuten videz. Zagotovo veste več, kot pokažete, lahko naredite več, kot si želite, in z velikim se veseljem predajate vsakodnevnim užitkom. Pogosto ste veliko ranljivejši, kot ste videti vendar veliko bolj trdni, kot vas označujejo.

Pripravljeno za Sensa.si

Preverite, kaj vam sporoča stanje planetov ob vašem rojstvu!