NAJBOLJ IN NAJMANJ ČUSTVENO ODPRTI ŽENSKI ZODIAKA

Katera predstavnica zodiaka je najbolj čustveno odprta in katera najmanj?
Katera predstavnica zodiaka je najbolj čustveno odprta in katera najmanj?

Katera predstavnica zodiaka je najbolj čustveno odprta in katera najmanj?

Predviden čas branja: 4 minutes

Čustva so duševni procesi ali stanja, ki odražajo tvoj vrednostni odnos do zunanjega sveta ali same sebe. Sprožijo se v situacijah, ki se ti zdijo pomembne. Čustva, ki niso izražena pa lahko zameglijo presojo, pokvarijo dan in prinesejo nezadovoljstvo. Občutke nekatere izmed vas izražate na svoj edinstven način in težko vzdržite, da ne bi o svojih čustvih tudi spregovorile. V katerem znamenju ste rojene tiste, ki ste čustveno najbolj odprte in v katerem tiste, ki ste bolj hladne in čustveno zaprte?

RAKICA JE NAJBOLJ ČUSTVENO ODPRTA

Rakica, ki jo spremlja energija Lune je že v osnovi tesno povezana s čustvenim delovanjem ter izražanjem. Ko si žalostna, vesela, zaljubljena ali jezna, to vedo vsi, ki te obkrožajo. Že tvoje oči povedo kaj čutiš. Znana si po tem, da v trenutku izpustiš solze veselja ali žalosti. Če nimaš s kom govoriti o svojih občutkih, se počutiš slabo. Svoje občutke predstavljaš na področju ljubezni tudi dramatično. Zate ni smiselno ves čas ohranjati ustreznega ravnotežja, saj ti je vseeno če tvoja čustva pred nekom eksplodirajo.

Si tako zelo intenzivna, da vse, kar čutiš preplavi tudi okolje v katerem deluješ.

Katera predstavnica zodiaka je najbolj čustveno odprta in katera najmanj?

Nikakor nisi imuna na srčne zadeve in ko si ranljiva, potrebuješ nekoga, ki mu zaupaš, in lahko ob njem neobremenjeno razkriješ vse svoje skrivnosti. Ko si srečna, želiš to deliti z drugimi, ko si zaljubljena tega ne skrivaš pred nikomer. Tvoja iskrena čustva so eden izmed razlogov, zakaj te imajo bližnji tako zelo radi. Tudi v domačem okolju si ti tista, ki je najbolj čustveno povezana s starejšimi. Znaš potolažiti druge, še posebej bolj šibke, ter priznati, kdaj se počutiš slabo.

DVOJČICA REDKO POKAŽE SVOJA ČUSTVA

Tvoja lastnost je, da vedno poskrbiš, da so vsi drugi srečni, ter da je vse skupaj zabavno in lahkotno. Zato je pravzaprav težko vedeti, kako se v resnici počutiš.  Dvojčice ste najmanj čustveno intenzivne, delujete bolj površinsko. Nagibate se k zatiranju svojih občutkov. Prizadevanje za pozitivnost, živahnost in razigranost je tvoja glavna skrb, globoka čustvena plat te ne zanima. Večkrat se, ko imaš težave pretvarjaš, da ni nič narobe, kar te lahko vodi v razne obremenitve.

Na področju ljubezni ti videz hladne osebe, ki se čustveno ne želi zapletati ne dela nobene usluge.

Katera predstavnica zodiaka je najbolj čustveno odprta in katera najmanj?

Nemirni um te tudi na področju kariere in izobraževanja oddaljuje od skupine, ki zna svoja čustva neobremenjeno izražati. Tvoja težava je, da preveč in pretirano razmišljaš, vendar v vso to analiziranje ne vneseš dovolj čustev, oziroma jim ne dovoliš, da pridejo spontano na plano. Ti si prispodoba večdimenzionalnosti in polarnosti, zato zate ni smiselno, da bi vsem ki te obkrožajo razlagala kako se počutiš in kaj v določenih trenutkih čutiš. Zato je težko prebrati, kaj se dogaja v tvoji glavi.

Pripravljeno za Cosmopolitan.si