Preverite, katera je tista skrita prednost vašega znamenja, ki vas naredi še bolj privlačne za nasprotni spol!

Lastnost ali atribut, ki te naredi močnejšo, lepšo, bolj odločno in samozavestno je tvoje skrito orožje, skrita prednost oziroma tvoja skrivnost, kako osvojiti še tako hladnega in nedostopnega moškega.

Tvoja skrita prednost

OVNICA

Ti si prava, temperamentna in ognjena osvajalka in ti je popolnoma vseeno, kaj si o tebi mislijo drugi, saj veš, da si preprosto najboljša. Tvoja velika prednost, oziroma orožje, ki ti vsekakor omogoča lažje življenje je, da v odnosih ne kompliciraš in ne analiziraš, ter da po vsakem padcu hitro ter strastno dvigneš glavo, ter poiščeš novi plen, seveda boljši.

UPORABI svojo samozavest!

BIKICA

Tvoje skrito orožje je trden karakter, zato ne boš nikoli dovolila, da moški manipulira s tabo, ter ti govori, kaj bi bilo dobro zate in te kjerkoli omejuje. Tvoje obline, telo in način, kako osvajaš, so vsekakor tvoja prioriteta, saj si ravno prava mera ženstvenosti in strasti, s katero pa ne pretiravaš, ker ti več pomeni dolgoročna stabilnost.

UPORABI svojo stabilnost!

DVOJČICA

Ti si tista, ki si skoraj lahko vedno to, kar si moški želi, saj hitro spreminjaš razpoloženje, si zelo komunikativna in zabavna, ob tebi ni dolgčas. Tvoje roke in rame so tvoj atribut, ki bi ga morala poudariti. Lažje ljubezensko življenje pa ti zagotovo omogoča to, da nisi preveč globoka, labilna in čustvena, ter da znaš plavati s tokom.

UPORABI svojo komunikacijo!

Tvoja skrita prednost

RAKICA

Tvoja nežna in umirjena narava je tista, ki ti lahko pomaga osvojiti popolnega moškega, saj si odlična, ko ga je treba potolažiti, razvajati in mu pomagati. Tvoj materinski čut obožuje tudi ko stopi v pospravljeno stanovanje z domačim pridihom, ki znaš ti čudovito poudariti. Čeprav nisi najbolj divja, si v spolnosti čudovita ljubimka.

UPORABI svojo nežnost!

LEVINJA

Tvoj ponos in optimizem sta tvoja skrita moč, s katero se v odnosih zagotovo prebijaš lažje, kot ostala znamenja. Ne dovoliš, da te kdo pusti na cedilu, ne dovoliš, da te kdo usmerja, saj se znaš usmerjati sama, prav tako znaš usmerjati tudi druge. V odnosu z moškim doprineseš veselje, dogajanje in prijeten nadzor nad vsem, ki mu daje občutek varnosti.

UPORABI svoj ponos!

Tvoja skrita prednost, s katero ga lahko osvojiš…

DEVICA

Ti si navidezno hladna osvajalka, vendar pokažeš svoje prijetne plati šele takrat ko nekoga resnično spustiš blizu. Čeprav imaš rada vse pod nadzorom, si odlična izbranka za zmedena moškega, ki ga v kratkem času postaviš na pravo mesto ter ga prepričaš, da ti sledi. Tvoje obrazne poteze so čudovite, zato jih večkrat bolj poudari.

UPORABI svojo premišljenost!

Tvoja skrita prednost

TEHTNICA

Tvoji lasje so vedno urejeni in bleščeči, tvoja obleka je popolno izbrana in vedno izžarevaš eleganco, ki je za nasprotni spol še kako privlačna. Najprej prepričaš z zunanjostjo, nato še z notranjostjo. Ker si bolj umirjena in nežna, si v odnosih odlična izbira za moškega, ki ne mara konfliktov, glasnega govorjenja in ukazovanja.

UPORABI svojo eleganco!

ŠKORPIJONKA

Tvoja strastna energija in moč, ki jo izžarevaš zagotovo prepričata tudi najbolj nedostopnega. Tudi takrat, ko ne porabiš dodatne energije, da bi žarela in izstopala, si čudovita in privlačna. Globok pogled je tisti, ki bo marsikateremu moškemu še dolgo ostal v spominu, tudi če ga boš sarkastično užalila s kakšno tvojo pripombo.

UPORABI svojo magnetično privlačnost!

Preberite tudi ŽENSKE, KI TEŽKO PREKINEJO SLABO RAZMERJE

STRELKA

Ti si kot divja srnica, ki te pravi moški lahko ukroti. Vedno razigrana, vedno nasmejana in nikoli zagrenjena. Tvoje skrito orožje je spontanost, prepletena z neobremenjenostjo, zato si ženska, ki si jo v svoji bližini želi skoraj vsak moški, saj moške razumeš bolj kot ostale pripadnice zodiaka, celo dihati znaš v njihovem ritmu.

UPORABI svojo spontanost!

Tvoja skrita prednost

KOZOROGINJA

Ti osvajaš s svojo nedostopnostjo, ki je za nasprotni spol še kako privlačna in zanimiva. Tvoje skrito orožje je vedno zbran razum, s katerim lažje ohraniš trezno glavo. Ker si stabilna, podjetna in uspešna, te moški, ko te enkrat osvoji, ne bo več spustil iz rok, saj znaš poskrbeti ne samo zase, ampak tudi zanj.

UPORABI svoje napredne misli!

VODNARKA

Ti zagotovo ne razmišljaš, kakšen vtis pustiš pri moških, ampak enostavno živiš svobodno življenje in osvajaš, ko si zaželiš. Tvoje orožje je samozavest, zato te moški redko resnično razočarajo. Po bitki odideš naprej odločno, sproščeno in neobremenjeno, saj si ženska, ki je vedno in povsod sama sebi zadostna.

UPORABI svojo sproščenost!

RIBICA

Tvoji svileni lasje ter nebogljen pogled je odlično skrito orožje, ko želiš nekoga osvojiti in očarati. Ker si nežna in romantična, se te moški, ki so hladni in trdi nekako izogibajo. Veliko sanjariš, zato si včasih ustvariš o odnosu napačno predstavo, rešuje te pa tvoje skrivno orožje, neverjetna intuicija.

UPORABI svojo zasanjanost!

Pripravljeno za Cosmopolitan.si

Preberite tudi ZAPUSTIL TE JE: S.O.S. ZA TVOJE ZNAMENJE