Rešitev za tvoje astrološko znamenje, ko te zapusti fant ali partner

Bila sta srečna in zaljubljena, pa je odšel, brez pojasnila, brez da bi vedela, če si sploh karkoli naredila narobe. Torej, tvoje življenje gre naprej, zato preberi nasvet, ki ti lahko olajša prebolevanje. Sprijazni se, zapustil te je!

Zapustil te je

OVNICA

Zagotovo mu bo skozi nekaj čas žal, je prva misel, ki ti roji po glavi, ko te mineta jeza in razočaranje. Ker si najbolj samozavestna pod soncem, se boš žalosti najlažje rešila tako, da boš po svetu še naprej hodila z dvignjeno glavo, seveda novim ljubezenskim dogodivščinam naproti.

BIKICA

Zagotovo si užaljena in imaš občutek, da te nikoli ni spoštoval, vendar ne pozabi, da čas celi vse rane, ker pa si rada povezana z družino, ko si razočarana, lahko izkoristiš čas za prijetno druženje z njimi in se morda podaš na kakšen izlet in bivši bo kmalu preteklost.

Preberite tudi LJUBEZENSKO RAZMERJE IN DUHOVNA POVEZAVA

DVOJČICA

Zate je biti zapuščena mala malice, saj si večna spogledljivka, ki ne joče za bivšimi in jih ne prosi, naj se vrnejo. Najbolje boš poskrbela za svoje ranjeno srce, se boš podala na kakšno zabavo, kjer te bo zagotovo zamikal nekdo drug in bivši bo preteklost.

RAKICA

Ker si prava poplava čustev in poleg tega še občutljiva boš po njegovi prekinitvi potrebovala pravo terapijo, da zaceliš svoje ranjeno srce. Pomaga ti lahko glasba, vendar se romantičnim komadom, ki te spominjajo nanj raje izogni.

Zapustil te je.

LEVINJA

Čeprav razpad razmerja zate ne pomeni konec sveta, ti v notranjosti ni vseeno. Odpravi se nekam, kamor bivši ni hotel s tabo, nadoknadi vse, kar si zamudila. Uživaj in si vzemi čas zase, kolikor dolgo želiš. Če imaš občutek, da si osamljena, s seboj povabi prijatelje.

Zapustil te je, ampak s časom boš morda ugotovila, da ti je naredil uslugo.

DEVICA

Ko si v fazi prebolevanja, si v velikem stresu. Čutiš se izčrpano, prazno, vse te boli, sploh srce, zato je še toliko bolj pomembno, da začneš čim prej res zdravo skrbeti za sebe, pojdi na masažo, manikuro, ali se vpiši v fitnes ter se osredotoči na svoje potrebe, saj te jamranje ne bo rešilo.

Preberite tudi REŠITEV ZA ČUSTVENE TEŽAVE

TEHTNICA

Ko te zapusti in si žalostna, zavestno delaj na tem, da iz svojih misli vedno znova izrineš njega, in sicer v celoti. Umakni tudi vse, kar te spominja nanj. Psihologi temu koraku pravijo učinek belega medveda, ti pa boš le tako prej osvobojena.

ŠKORPIJONKA

Pustil te je in tvoja nočna mora se je začela. Tvoj ego je ranjen in v mislih lahko hočeš nočeš začneš kovati nekakšno maščevanje, kar te pa dolgoročno nikakor ne bo rešilo. Raje sprejmi situacijo in si v mislih ponavljaj, da si zaslužiš nekoga boljšega.

STRELKA

Pustil te je, in kaj potem. Zate to ne predstavlja velike težave, saj si neustavljiva optimistka, ki se zaveda, da je sreča zelo pomemben faktor. Nikar pa s svojim entuziazmom ne skušaj siliti iz ene zveze v drugo. To se skoraj nikoli dobro ne konča, zapomni si.

Zapustil te je.

KOZOROGINJA

Ko tvoja zveza razpade, si vzemi nekaj časa, da si samska ter v tem času analiziraj in poslušaj sebe. Daj si čas in možnost umirjanja čustvenih viharjev. Tako se boš na pravi način pripravila na novo, bolj zdravo zvezo, v kateri ne boš ponavljala napak iz prejšnje, neuspešne zveze.

VODNARKA

Ker se vedno znajdeš, se boš znašla tudi po prekinitvi. Najdi si vzor, močno in samozavestno žensko, ki je v svojem življenju dala marsikaj čez in je sedaj srečna in zadovoljna. S tem se boš prepričala, da se lahko razrešijo vse težave, če si le dovolj želiš in se v dovolj veliki meri aktiviraš v smeri iskanja rešitev.

Preberite tudi PREPREČITE KONFLIKTE V LJUBEZENSKEM RAZMERJU

RIBICA

Namesto da podoživljaš njega in sanjariš, poišči novo obliko odvisnosti. Potrebuješ nekaj, kar ti bo odvleklo pozornost na neprestano tuhtanje. Spusti se v dejavnost, ki te je vedno zanimala, pa prej nisi imela časa zanjo. To je lahko tek, plesanje salse, trebušni ples, joga ali pisanje bloga.

Povzeto po članku, pripravljenem za Cosmopolitan.si

Ste spoznale novega, simpatičnega moškega? Preverite sinastrijo vajinega odnosa!