Preverite, kateri moški bežijo pred resnimi razmerji?

Nekateri moški se zelo radi zapletajo, osvajajo in se hranijo z ljubeznijo, vendar je zadnje, kar si želijo resno razmerje. Seveda so tudi izjeme!

DEVICA

Moški rojen v znamenju device na prvi pogled deluje zelo resno in odgovorno. Vendar nastane problem, saj se težko ustali in odloči za samo eno žensko. Ta moški ima natanko dodelano svojo dnevno rutino. Najbolj ga je strah, da bi resna partnerka porušila njegov skrbno zazidan grad. Za tega moškega je veliko lažje osvojiti žensko, kot pa obdržati jo v dolgoročnem razmerju.

Moški, ki bežijo pred resnimi razmerji

To je nekdo, ki bo ženski rekel naj še malo počaka, nato se bo v nedogled izmikal odgovornostim. Ta moški si bo veliko bolj začrtal in zastavil svojo poklicno pot, kot pa pot do resnega stabilnega razmerja. Njegova ovira je tudi čas, ki ga seveda mora nameniti delu, da bo še bolj uspešen. Nikakor si ne predstavlja, da bi se zaradi resne veze odrekel svojim ambicijam. Poroka je sicer del njegovih preciznih načrtov, vendar se običajno tik pred njo ustraši ali celo premisli.

Kateri moški bežijo pred resnimi razmerji?

LEV

Lev sicer sanjari o popolni ženski in družini, vendar popolne ženske ni, zato zanj skok v resno razmerje in obveza predstavljata veliko težavo, saj je tako rad neodvisen, vedno pohvaljen, najboljši in seveda odziven, ko ga kakšna prijetna simpatična prijateljica povabi na pijačo. Problem mu predstavlja tudi prilagajanje, saj je njegov ego tako zelo visok, da se bo s težavo odločil, da sledi nasvetom in počne tisto, kar si želi početi ona.

Moški, ki bežijo pred resnimi razmerji
Moški, ki bežijo pred resnimi razmerji

Neprestano, ko razmišlja o resnem razmerju se boji, da bo zvezana ali Pa misli, da je premlad, da bi se morali umiriti, ko pa ga v življenju čaka še toliko priložnosti. Bolj se zanima za priložnostno spoznavanje, vznemirljive avanture in takoj, ko se začne spraševati o tem, kako postajati veza resna, že išče nove priložnosti, po vsej verjetnosti drugje.

ŠKORPIJON

Škorpijon je moški, ki je zaljubljen v strast, vroče dogajanje in ljubezen, vendar le do točke, ko le ta ne postane preveč resna. S svojimi vzponi in padci pri odločitvah in razpoloženju se zelo težko obvežejo in ostanejo zvesti. Ni jim všeč privezati se na ljubljeno osebo, ker se bojijo, da bodo zamudili boljše priložnosti. Prav tako se bojijo, da bi se stvari lahko podrle, in bi morali ostati z nekom, ob katerem niso popolnoma srečni.

Moški, ki bežijo pred resnimi razmerji
Moški, ki bežijo pred resnimi razmerji

Škorpijoni svoje pripadnosti in zvestobe ne obljubljajo, saj se zavedajo, da to morda ne bo pošteno do žensk, ki jih imajo rade, vendar so malo preveč zainteresirani za svoje prioritete, da bi se popolnoma predali. Če vam škorpijon pove, da od njega ne pričakujte preveč, to tudi misli, zato si nikar ne gradite lažnih utvar, da se bo kasneje morda spremenil.

Pripravljeno za Govori.se

Preberite tudi NAJBOLJ ZAŽELEN IN NAJMANJ ZAŽELEN MOŠKI