Ženske, ki se jim vedno mudi, so rojene v…

Nekatere ženske so ves čas v gužvi, dogajanju, neprestano se jim mudi. Ne znajo se ustaviti, kar pa ne pomeni, da niso uspešne in da se ne znajo posvetiti. Le časa jim zmanjkuje in zanje je dan vsekakor prekratek, saj se jim ves čas mudi. Spadate med ženske, ki se jim vedno mudi?  Ali se vaši prijateljici rojeni v določenem astrološkem znamenju neprestano mudi?

OVNICA

Ovnica je tista, ki vedno hiti, ni važno kaj drugi od nje pričakujejo. Ona si ne dovoli, da bi nepomembne malenkosti kradle njen dragoceni čas. Njen tempo je najhitrejši in nikoli se ne znajde v položaju, da bi ji bilo dolgčas. Njen koledar, če ga sploh ima, je vedno popolnoma natrpan in ona že ko se dogovarja, vnaprej pove, da nima veliko časa.

blank Zaradi tega se ji neprestano dogaja, da se njeni termini prekrivajo in da se ji vedno mudi. Ovnica sicer ne zamuja, zna pa končati sestanek predčasno. Kaos okoli nje je ne moti, ampak je vir njene kreativnosti, inovativnosti in zanosa. Težko jo je ustaviti.

Preberite tudi ŽENSKE, KI JIM BOLJ ODGOVARJA PRIJATELJEVANJE Z MOŠKIMI

VODNARKA

Vodnarka je svobodna in neodvisna in v življenju ne želi zamuditi ničesar, zato se ji vedno mudi. Tako pri delu, da bi prehitela počasne, kot tudi v medsebojnih odnosih, saj ima toliko prijateljev, da se ji vedno mudi od enega k drugemu, ko pa so vsi tako zanimivi. Pogosto se ji zato zgodi, da zamudi kakšne pomembne stvari ali informacije, saj večkrat, zato ker se ji mudi, zapusti prizorišče predčasno.

blankNjen vsakdan je enostavno ena velika norišnica. Mailom, sestankom, telefonom in nenapovedanim akcijam ni videti konca. Vodnarka vidno hiti, ves čas se ji mudi, vendar zna kljub temu dosegati dobre rezultate.

 

Preberite tudi ŽENSKE ZODIAKA, KI SO NAJBOLJ VITALNE

Ženske, ki se jim vedno mudi so modre

DVOJČICA

Dvojčica ima polno, zabavno in zanimivo življenje in njen tempo je neverjeten, zato se ji vedno nekam mudi, kar je sploh ne moti. Ko je v dobri družbi, sicer večkrat pozabi na čas, v naslednjem trenutku, ko pa se spomni na ostale obveznosti, pa se ji zopet tako zelo mudi.

blankTudi če ne pogleda na uro, jo venomer spremlja občutek, da se mora premakniti, drugače bo zamudila kaj prijetnega in seveda vznemirljivega. Kljub temu da vedno hiti, se zna izogniti stresu, boleznim, izgorevanju, depresiji in anksioznosti. Globok fokus ni v njeni domeni, zato ji površinski način veliko bolj ustreza.

Preberite tudi STE DVOJČEK ALI RAK, ROJENI JUNIJA?

STRELKA

Strelka je rahlo neorganizirana ženska, ki večkrat ne zna oceniti koliko časa potrebuje za določeno zadevo, poleg tega je karakterno brezbrižna in se s tem, da se ji vedno mudi niti preveč ne obremenjuje. Strelka kljub temu da se ji vedno mudi, rada zamuja, vendar ne namenoma.

blankOna je prepričana, da se bo pravočasno odpravila od doma, vendar ji to preprosto ne uspeva. Preden zapusti prostor se spomni še dodatnih stvari, ki jih je pozabila postoriti. Tudi ko govorimo o lepotnih ritualih, se strelki vedno mudi in težko sedi več ur pri frizerju ali v kozmetičnem salonu.

 

Članek je bil pripravljen za Elle.si.

Preberite tudi ŽENSKE, KI VERJAMEJO V ASTROLOGIJO IN HOROSKOPE