LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC APRIL 2024

Ljubezenski horoskop za mesec APRIL za vsa astrološka znamenja
Ljubezenski horoskop za mesec APRIL za vsa astrološka znamenja

Ljubezenski horoskop za mesec APRIL za vsa astrološka znamenja

Predviden čas branja 10 minut

Venera, ki 5. aprila prehaja v znamenje ovna, ima močno željo po ljubezni in naklonjenosti. Oven je individualen, drzen in ga bolj zanimajo dejanja kot občutki. Poudarja raziskovanje samozavesti na ceno soodvisnosti, zato v času te Venere ne boste najbolj blesteli v smeri prilagajanja. Venera je boginja srčne in pogosto čutne povezanosti, vendar v znamenju ovna ne omogoča globokih odnosov. Veliko bolj boste neodvisni, na področju čustev vas bo spremljal impulziven pristop.

Nestrpnost in sebičnost vam lahko predstavljata težavo. Prihaja veliko energije, ki jo je smotrno usmeriti v realizacijo kreativnih projektov. Za umetnost ne boste posebej nadarjeni, vendar boste znali oblikovati svoj slog, ki bo privlačen. Ne boste želeli zapravljati časa za odnose, ki ne vodijo nikamor.

Tudi v najtemnejših trenutkih boste želeli videti le dobro, zato morate biti previdni, da se ne bi znašli v vlogi žrtve. Najboljše se boste počutili, ko boste aktivno delili svoje zavedanje o tistih subtilnih realnostih, ki jih pogosto pogrešate. To je umetniški Mars, ki povečuje občutek predanosti samoizražanju.

Delovali boste s srcem, zato boste pogosto priskočili na pomoč drugim, predvsem ranljivim. Impulz za ukrepanje bo odvisen od trenutnega razpoloženja in čustvenih tokov v okolju. Zato je ključnega pomena, da ugotovite, katere situacije črpajo vašo življenjsko moč in si vzamete čas, da se z njimi soočite in jih razrešite. Tokrat ne boste naklonjeni igranju iger, da bi dobili, kar želite. Vaše želje bodo spremenljive, vendar boste poskrbeli, da bodo jasne in definirane.

Pokažite v začetku aprila, ko vas bo bodrilo Sonce v vašem znamenju več poguma, saj že nekaj časa delujete, kot da se ne znate sami odločiti kako naprej. Z nekom se vedno pogosteje srečujeta, kar vas bo nekoliko vznemirilo in pripeljalo do tega, da naredite odločen korak. Ne poskušajte obvladati čustev, raje se jim prepustite, saj boste le tako prišli do pomembnih zaključkov. V zadnjem delu aprila se bo dogajalo več stvari hkrati, zato boste malce napeti in nezadovoljni z dogodki, ki se bodo odvijali na področju ljubezni. Prepoznali boste nekaj priložnosti zase in ne bo vam težko preiti k prijetnim dejanjem. Samski ovni in ovnice, radi bi imeli vse urejeno, ampak trenutno še ni pravi čas za to.

Vsaka sprememba na ljubezenskem področju bo v prvih dneh aprila še kako dobrodošla, še posebej v trenutku, ko vas bo nekdo povabil na prijetno srečanje. Zopet se bodo odpirala nikdar rešena vprašanja, vendar nanje ne rabite odgovoriti. V mislih imate veliko zadev, vendar vam bodo pomembna le čustva, ki jih boste tokrat razumeli na pravi način. Pod vplivom Venere v znamenju ovna boste v sredini meseca tako zadovoljni, da bolj ne bi mogli biti. V središču pozornosti se boste vezani biki in bikice odlično počutili, saj vam bo ljubljena oseba priznala, da imate v marsičem prav. Da bo vse skupaj še bolj prijetno, se naučite pazljivo prisluhniti in si dovoliti, da čustva prodrejo v vašo bližino.

V prvih dneh aprila, ko se bo Venera nahajala v ribah je ugoden čas, da se na ljubezenskem področju soočite s svojimi notranjimi strahovi. Možnosti za izboljšanje ljubezenskega stanja bo več kot kdaj koli prej, zato izkoristite priložnost. Razganjalo vas bo od čustvene energije, še posebej tiste, ki boste stopili v novo razmerje. Uživali boste v zanimivih aktivnostih, prav tako se bosta brez odvečnih težav povezala. Nekaj se bo v zadnjih dneh aprila, ko se bo Sonce nahajalo v biku razpletlo, kot ste pravzaprav že predvidevali. Ljubljena oseba bo končno razumela vaše obnašanje in korake, ki bodo hrepeneli po razigranosti.

Ljubezenski horoskop za mesec APRIL za vsa astrološka znamenja

Obdarjeni s pogumom se boste v prvih dneh aprila z energijo Sonca v znamenju ovna spopadali s čustvenimi izzivi. Poskrbeli boste, da bo vaš videz še lepši, kar bo, v kolikor ste samski privabilo nasprotni spol. Všeč vam bo, da prihaja čas pozitivnih sprememb, v katerih se boste povezali. Nobena ovira vas ne bo ustavila, umaknili se boste šele ob najbolj neposredni zavrnitvi. Energija Sonca v znamenju bika vas bo v zadnjih dneh aprila opomnila da je čas, da začnete bolj sproščeno razmišljati o svojih željah in načrtih. Vse kar se bo dogajalo, boste končali in pot nadaljevali z dvignjeno glavo ter samozavestnim pristopom.

Poskusite si v začetku aprila kljub raztreseni energiji, ki jo prinaša Sonce v znamenju ovna omogočiti z ljubljeno osebo nekaj trenutkov v miru. Priznali si boste, da potrebujete spremembo vzdušja in sogovornikov, zelo odprti boste tudi na intimnem področju. Drugi del aprila bo na področju čustev primeren za začetek novih dogovorov, vendar se ne oklepajte starih energij, ampak dovolite dovolj prostora in časa, da se vse skupaj razvije. Poskusite se z energijo Sonca v biku v zadnjih dneh aprila sprostiti in uživati v družbi ljubljene osebe, ki vam bo ves čas naklonjena. Samski levi in levinje boste še kar dobre volje, ne glede na to, da boste nekoliko osamljeni.

Samski se boste v prvih dneh aprila zaradi ugodne energije Sonca v znamenju ovna ogromno spogledovali, kar bo pomenilo, da se vam obeta nekaj zanimivih zmenkov. Nikar pa v vsej zagnanosti ne pozabite svojih notranjih pričakovanj. Sredina meseca se bo odvijala izjemno dinamično, zadeve, ki so privlačne bodo pospešile svoj tempo. Priložnosti za počitek bo tokrat bolj malo, zato si brez slabe vesti dajte duška. Veliko se boste v zadnjem delu aprila ukvarjali z zunanjim videzom, rezultati bodo takšni, da vam bodo prinesli nasmešek na obraz. Sproščeni in dobre volje boste kot že dolgo ne, tudi tisti, ki ste še pred kratkim nahajali v nedorečeni zgodbi.

Ljubezenski horoskop za mesec APRIL za vsa astrološka znamenja

V začetku aprila, ko se bo Venera še nahajala v ribah bo najbolj pomembno, da imate zadeve za čustvenem področju natančno zastavljene in premišljene. Nekaj se bo ponovilo in vas vznemirilo, zato nikar napačno ne usmerjajte energije v stvari, ki niso perspektivne za vas. Samski, zaradi neodločnosti predolgo čakate, zato lahko zamudite lep trenutek. Vezani se v zadnjem delu aprila, ko se bo Sonce nahajalo v biku ne boste sposobni sprijazniti s tem, da se morate prilagoditi. Vsako oklevanje bo tokrat odveč, saj je čas, da sprejmete spremembe, ki se vam obetajo in vas lahko v ljubezni osrečijo.

Stvari bodo v začetku aprila, ko se boste povezali z energijo Sonca v ovnu končno takšne, kot vam ustreza, kar vas bo prebudilo. Iskali boste nekoga, ki je podobnega razmišljanja. Odprite oči, preden gre prijetna priložnost za strasten zmenek mimo vas. V sredini meseca se bo spontano odprlo vprašanje, ki bo povezano z intimnim življenjem, nakopičilo se bo tudi nekaj negativne energije, ki se je boste najlažje znebili s pogovorom. V zadnjem delu aprila, ko se bo Sonce nahajalo v biku, boste dovolili, da odloča samo srce, ki vam bo prišepnilo, da je pomemben trenutek blizu. Pripravljeni boste na nekoga, ki bi z vami lahko nesebično delil vse.

Z ljubljeno osebo bosta v začetku aprila iskala nekaj, kar bi vama omogočilo, da bi počasi v odnosu nekoliko napredovala ter se dotaknila globine. Naredite z energijo Venere v znamenju ovna tisti korak, ki ga v sebi že dlje časa načrtujete, saj vas tveganje vodi v najlepše trenutke. Samski, pripravite se na novo vznemirljivo avanturo, ki prihaja v sredini meseca v vaše naročje spontano. Ker boste za nasprotni spol zelo želeni, vam ne bo primanjkovalo možnosti da se imate skupaj z nekom lepo. Vezani strelci in strelke, sanje bodo v zadnjih dneh aprila postale bolj jasne. Načrtujte skupne izlete ter druženja, počutili se boste prerojeni.

Ljubezenski horoskop za mesec APRIL za vsa astrološka znamenja

Občutljivost, ki ste je bili deležni v zadnjem obdobju, bo končno zaradi ugodne energije Sonca v znamenju ovna prenehala povzročati nesporazume. Priznali si boste, da so stvari postavljene z določenim namenom, ter si dovolili čustveno popotovanje. Zadovoljni boste še posebej tisti, ki se že dlje časa nahajate v resnem razmerju in ste imeli občutek, da bi lahko vse skupaj malce popestrili. Ne pozabite pa na tiste napake, ki so vas enkrat že zelo drago stale in se ne prepirajte z nekom, ki razmišlja drugače kot vi. Pogovor, ki ne bo najbolj enostaven, vas bo v zadnjem delu aprila na koncu razbremenil.

Pazite v prvih dneh aprila, ko se bo Venera še nahajala v ribah v odnosih s tistimi, ki so že po naravi bolj občutljivi. Prebuditi bo potrebno resnost in prilagodljivost, kar pa za marsikoga izmed vas ne bo najbolj enostavno. Z marsikom še vedno ne boste našli skupnega jezika, čeprav se boste trudili na vse pretege. Glede osebnih in globokih čustvenih zadev boste do druge polovice aprila nezaupljivi. V zadnjem delu aprila, ko se bo Sonce nahajalo v znamenju bika, boste uživali v pozornosti in čutili, da je trenutek čisto vaš. Čeprav osvajanje običajno ni vaša strast, boste tokrat v njem resnično uživali ter upali, da se razvije nekaj več.

Čeprav boste v svoje s čustvi obarvane odnose veliko vlagali, boste v začetku aprila napredovali bolj počasi, kar vas bo spravilo v slabo voljo. Prišli bodo trenutki, ko ne boste vedeli, kako nadaljevati in na koga se obrniti. Ko boste sestavljali načrt, kako preiti v bolj stabilno fazo, upoštevajte tudi mnenja tistih, ki so vključeni. V zadnjem delu aprila, ko se bo Sonce nahajalo v biku bo vse lepše in lažje. Nahajali se boste v prijetni družbi, pogovor bo potekal brez konfliktov, kar vas bo razveselilo. Notranji občutek vas bo odpeljal na pravo stran, saj boste popolnoma zaupali vase in v svoja čustva.

Katera astro znamenja lahko v aprilu spoznate čudovito osebo?

Ljubezenski horoskop napoveduje, da lahko v aprilu spoznate čudovito osebo OVNI, RAKI IN TEHTNICE.

Katera znamenja zodiaka boste šla na področju čustev v aprilu skozi preizkušnje?

Skozi preizkušnje boste v aprilu šli biki in vodnarji.

Preberite tudi SPADATE MED ASTRO ZNAMENJA, KI PREHITRO POSTANEJO ODRASLA IN ZRELA? in Mesečni horoskop APRIL 2024