12 ZVEZDNIH HOROSKOP.SI

12 zvezdnih bo skupaj z vami raziskovalo večino poti, po katerih ste skušali odmakniti zaveso časa in pokukati za njo.

Horoskop.si v sodelovanju z 12 zvezdnih, vam pomaga olajšati življenje nekako tako, kakor vremenske napovedi pomagajo vrtnarjem.

Premagali bomo negotovo prihodnost, posredovali navodila. Te smernice vam bodo v pomoč pri eksperimentiranju s časom, ovirami, vprašanji, ki so potrebna za popotovanje preko svojih meja. Vprašanje: Kaj mi bo prinesla prihodnost, je staro toliko kolikor človeštvo. Kaj se lahko zgodi v naslednjih urah ali dnevih, ni samo zanimivo, temveč je zelo pomembno.

Nimate dovolj časa in želite hitre odgovore na področju ljubezni, zdravja, posla, denarja, družine, šole, izpitov, partnerja. Morda potrebujete samo prijazen pogovor, potrditev, pomoč v stiski, vas vabimo v družbo priznanih svetovalk in 12 zvezdnih.

Vse, kar imamo, je največkrat premalo za tisto malo, kar potrebujemo za srečo.

Mnogo stvari na svetu je na prvi pogled neverjetnih. Nobenega vzroka nimamo za prepričanje, da vemo vse ali skoraj vse. O pravi naravi vesolja, čas pa je brez dvoma eden najbolj skrivnostnih pojavov v vesolju, kakršnega si predstavljamo. Prepustite se duhovni pustolovščini in si z njo pričarajte veliko lepih, prijetnih trenutkov.

Odkrijte s pomočjo 12 zvezdnih svoje poslanstvo, na poti k osebni rasti.

Odkrijte svoje pravo poslanstvo, katerega je potrebno širiti v smeri, kjer ste podprti, da se vam želje uresničujejo. Ko vzorce premagate, izginejo obremenitve, strahovi in trpljenje. S tem osvojite bitko za odrešitev. Osebna rast je proces, v katerem pridobljeni vzorci začnejo izgubljati svojo moč. Nato začne ego nekoliko popuščati in šele takrat se izrazijo vaše prave lastnosti.

Verjemite, da vselej, kadar se neka vrata zaprejo, se odprejo druga. Naučite se verjeti, da vsaka težava nosi v sebi seme še nerazvitih, novih možnosti. Namesto, da se spotaknete čez kamen, si z njim raje pomagajte navzgor, tako da stopite nanj.

Tvegajte, prevzemite odgovornost za svoje življenje.

Sedaj je trenutek, da svoje sanje predate skritim silam vesolja in se prepustite prijetnemu doživetju. Popotovanju in končni izid bo zagotovo pričakovan ter najboljši. Spremembe nimajo nobenega smisla, če ne prerastete in presežete zakoreninjenih vzorcev, ter odprete pot k večjim notranjim globinam.

Zvezda sije v magični noči, ne sprašuj je o sreči. Sije zate, zame, za vse nas.

Čas je, razmišljajte pozitivno in ostanite zvesti sebi!

Vesolje zvezdnih znamenj vam omogoča lažje razumevanje delovanja kozmičnih energij in jih temu primerno usmeri na konstruktiven način. Vse možnosti in energetske pretoke, pozitivne in negativne, zavedne in nezavedne lahko usmerjate po svoje. Konstruktivno ali destruktivno jih lahko preobrazite v globlje razumevanje samega sebe in okolice.

Raziščite prepletenost med naravo, posameznikom in vesoljem, ki ga obdaja. Ujemite preizkušnje, ki se zvrstijo skozi življenje, tudi na področju podzavesti in duhovne razsežnosti.

POSTANITE TUDI VI DEL VELIKEGA ZVEZDNEGA ODRA

OGLAŠEVANJE – POT DO ZVEZD

VESOLJE PRILOŽNOSTI – PONUDBA