Oglaševanje na portalu Horoskop.si. Postanite tudi vi del velikega zvezdnega odra in oglašujte z nami.

Oglaševanje – Skupaj sestavimo vesolje odličnih priložnosti in uspeha!

Ker je beseda horoskop na spletu med najbolj iskanimi besedami, si lahko z oglaševanjem na naši spletni strani zagotovite boljšo priložnost. Oglaševanje priložnost!

Prednost Horoskop.si portala je, da spada med zabavne vsebine, torej lahko z nekaj kreativnosti dosežemo boljši rezultat, ter lažje prepričamo uporabnika, kot pa le s suhoparnimi nanizanimi podatki.

Oglas, pozicioniran na pravem spletnem mestu, je bistvena povezava med uporabniki, oz. potencialnimi strankami in vašo blagovno znamko. Bistven korak je povečati prepoznavnost, dodatno dvigniti priljubljenost, ter pridobiti nove interakcije.

Poskrbimo za korake, s katerimi se na napreden način z oglaševanjem približamo potencialnim strankam in jih s pomočjo nekaj kreativnosti tudi prepričamo.

“Pravo odločitev predstavlja dejstvo, da ste storili nekaj novega. Če niste ničesar storili, potem se niste zares odločili.” Anthony ROBBINS

Oglaševanje – Cilj skupnega sodelovanja v smeri oglaševanja je, doseči pravo razmerje med strokovnim pristopom, ki poudarja resnost in učinkovitost podjetja, ter nekoliko igrivim pristopom, ki stranke, oz. uporabnike prepriča, da z veseljem stopijo v naš in vaš krog.

Oglaševanje – Nudimo vam celostno storitev, od svetovanja do končne izvedbe.

– priprava lektoriranih člankov iz različnih področij,
– priprava oglasnih besedilnih promocijskih člankov,
– oblikovanje objav in slikovnega gradiva,
– oskrba vaše strani na družabnih omrežjih,
– oglaševanje zajema naša družbena omrežja, kjer že desetletje dnevno beležimo številne interakcije. Na različnih profilih imamo skupno preko 100.000 članov.
– oglaševanje na spletni strani Horoskop.si, slikovni oglas – banner, različnih dimenzij pozicioniranih oglasnih formatov,
– oglaševanje na mobilnih straneh in aplikacijah
– objava dogodka v rubriki Astro napovednik (tečaji, delavnice, seminarji…),
– objava dogodka za Rojstni dan za interpretacijo in sliko – Preseneti me.

Z našo bazo, kreativnim pristopom in izkušnjami lahko dosežete boljši rezultat oglaševanja veliko prej, kot če bi se za vse skupaj odločili sami od začetka.

Preverite možnosti oglaševanja in povečajte interakcije.
Oglašujte z nami in bodite bolj prepoznavni.

Oglaševanje – Prepričani smo, da lahko z nami dosežete veliko več. Naj vas opazijo v vsem vesolju zvezd in zasijte v pravi svetlobi!

1. Paket Planet – 53 EUR/letno

Izjemna priložnost tedenska objava promocijskega prispevka, ki vas bo popeljal k večji prepoznavnosti, 5% popust pri zakupu oglasnega prostora.

2. Paket Vesolje – 99 EUR/letno

Izjemna priložnost tedenska objava dveh promocijskih prispevkov, ki vas bodo popeljali k večji prepoznavnosti, 10% popust pri zakupu oglasnega prostora, izpostavitev 2x mesečno na Facebook omrežjih, vključno s slikovnim prikazom.

3. Objava dogodka Astro napovednik – 33 EUR

Tečaji, delavnice, seminarji, kjer imate z objavo priložnost, da ste še bolj opaženi.

4. Preseneti me – 25 EUR

Objava dogodka za Rojstni dan, obletnice in priložnosti s predstavitvijo in fotografijo na Astro napovedniku.

Za ostala povpraševanja glede vašega oglasnega prostora se obrnite na nas in skupaj bomo poiskali ugodno rešitev.