Preveri, ali si glede na astro znamenje kraljica družabnih omrežij!

Kraljice družabnih omrežij – Družabna omrežja, še posebej Facebook, Instagram, ter Snapchat so v zadnjem času nujno zlo, če želiš ostati obveščena in v trendu. To so virtualna mesta za druženje, kjer lahko deliš in prebiraš raznolike informacije. Izmenjuješ svoja mnenja in stališča, razglabljaš o skupnih interesih, ter na ta način uporabljaš svojstven način komunikacije. Kraljice socialnih omrežij so sledilke, ki so vedno obveščene.

Nekatere izmed vas spadate v skupino kraljic družabnih omrežij, saj rade objavljate in pridobivate všečke. Druga skupina znamenj pa ste vse tiste, ki se na družabnih omrežjih ne želite preveč izpostavljati.

Njihov moto: »Brez socialnih omrežij si enostavno ne predstavljajo svojega življenja.«

KRALJICE DRUŽABNIH OMREŽIJ SO…

DVOJČICA, VODNARKA, ŠKORPIJONKA, OVNICA, BIKICA, LEVINJA

Ti enostavno moraš deliti, kaj se ti dogaja, saj je potem tvoje življenje bolj pestro in razgibano, še posebej, če si dvojčica. Vedno si priključena na omrežja, saj ne smeš zamuditi prijateljičinih postov, ki te lahko nasmejijo in razvedrijo.

Kraljice družabnih omrežij so...
Kraljice družabnih omrežij so…

Tvoj izgovor, zakaj si vedno in povsod priključena na družabna omrežja je, da lahko ohranjaš medsebojne stike z ljudmi, ki jih tako ali drugače ne moreš videti v živo, ter se z njimi pogovarjati. Seveda pa veš, da lahko sklepaš stike tudi z drugimi ljudmi, ki jih mogoče drugače ne bi spoznala. Saj živijo v drugem mestu, državi, kar zate predstavlja poseben izziv, še posebej če si vodnarka, ki rada podira tabuje in potuje v neznano.

Socialna omrežja zate predstavljajo tudi možnost, da lažje komuniciraš s simpatijo, ali prijateljico, ki je že nekaj ur nisi videla, da slučajno ne bi zamudila njenih prigod.

Če si bikica, imaš zagotovo med prijatelji tudi svoj ožji in širši krog družine. Dobro se zavedaš, da je to najcenejša oblika komunikacije, priljubljena tudi zato, ker lahko objavljaš slike in videe, in se tako pohvališ s kakšnim podvigom, še posebej, če si levinja.

Najbolj si zadovoljna, da lahko pomembno novico ob istem času posreduješ več uporabnikom.

Število tvojih prijateljev je veliko in verjetno že presega dovoljeno mejo. Zato sigurno že razmišljaš, da bi morda odprla še dodaten profil, še posebej če si ovnica, ki hrepeni po pozornosti. Zagotovo obstajajo tudi dobre strani tvojega nenehnega objavljanja in čekiranja.

Samozavestno se, če si škorpijonka, ki rada podira meje običajnega, strinjaš s stavkom Marka Zuckerberg, ustanovitelja Facebooka, ki navaja, da ni vprašanje, kaj želiš vedeti o drugih ljudeh, ampak to, kaj želiš ljudem sporočiti o sebi. Večkrat pa se zalotiš, da uporabljaš socialna omrežja tudi za lastno promocijo in za dviganje samopodobe v žeji po priznanju in izstopanju iz množice.

Članek je bil pripravljen za Cosmopolitan.

Preberite tudi KOMUNIKACIJA, KAKO IZBOLJŠATI SPORAZUMEVANJE?

Želite brskati tudi po ostalih področjih? Brskaj.si