Moški škorpijon, skrivnosten, nagajiv in strasten

Moški škorpijoni so samozavestni, intenzivni, skrivnostni, malce zbadljivi in zelo nagajivi. Privlači jih igra, kar pomeni, da jim naprej pozornost vzbudi ženska, ki ni enostavna. Zanj se boste morale potruditi, če ne vas ne bo niti opazil.

Zelo pomembno je zanj biti iskren in ljubeč. Privlačijo ga samozavestne in spogledljive ženske. Vendar pa za dolgoročno razmerje potrebuje več kot le fizično privlačnost. Hrepeni po spolnih izkušnjah, ki presegajo fizične omejitve. Zato, če ga želite zapeljati, nikar ne bodite sramežljivi. Nikoli ga ne poskušajte nadzorovati, ker mora biti svoboden v željah in odločitvah.

Moški škorpijon, skrivnosten, nagajiv in strasten

Ko se ta moški zaljubi, se resnično naveže in se pogosto lahko preveč približa ljubljeni osebi.

V svojem pristopu je  intenziven, vendar pogosto zavrača nežno plat svojih čustev, kot da bi se bal pokazati, kako šibak je v resnici. Sposoben je neverjetnega sočutja in čustvenega razumevanja. Pogosto prebiramo, da je moški škorpijon obsesiven, posesiven in maščevalen, resnica pa je, da je lahko tudi zvest, podporen in sočuten. On je povezan z nenavadno čustveno globino, kar vodi do njegove izredne občutljivosti in potrebe po zapiranju srca, preden je poškodovano. Edini razlog, da postane maščevalen, je njegova globoko čustvena narava in nezmožnost odpustiti.

Lahko mu brezpogojno zaupate in se nanj zanesete, ali pa popolnoma zvest in pošten.

Lahko bi celo rekli, da je njegovo največje veselje v svojih opažanjih trde resnice, s katero se nihče noče spoprijeti. Če pa je škorpijon zelo jezen na svojo partnerico, mamo ali ves svet,  ga lahko gledate ves dan in kljub temu ne boste prepoznali njegovih namenov ali njegovih misli, ki se skrivajo pod trmasto tišino.

Če želite razumeti tega moškega, morate sprejeti njegovo občutljivost, hkrati pa se uskladiti z njegovo močno strastjo.

Njihova pogumna narava jim daje priložnost, da čim bolje izkoristijo življenje in razumejo praktično vrednost svojih izkušenj. Znani po tem, da imajo resnično močno osebnost ter da izstopajo s svojimi prodornimi očmi, ki se  zrcalijo naravnost skozi vas. Škorpijon ne želi izstopati, raje bo opazoval, kaj počnejo vsi, medtem ko bo na strateški način načrtoval svoje načrte.

Moški škorpijon, skrivnosten, nagajiv in strasten

Rad se poglablja v najgloblje strahove in skrivne želje ljubljene osebe ter v njih najde prostore, kjer je najbolj ranljiva.

Ko vam bo dovoljeno vstopiti v njegovo notranje svetišče in zasebne vdolbine njegovega srca, se bo do vas obnašal kot do kraljice.  Strupeni pik izdanega škorpijonovega repa je lahko neverjetno boleč, zato je priporočljivo, da ga ne prevarate ali razočarate. Raje  z njim ravnate iskreno in previdno. Zaljubljenost v škorpijona je podobno potapljanju  v globino, zato si omislite najboljšo opremo in se pripravite, da vidite, kakšni čudeži se skrivajo v njem. Spalnica škorpijona je prostor, kamor ne boste vabljeni, razen če ste resnično dokazali, da ga želite globoko spoznati ter če vas je začutil.

Moški škorpijoni so na področju dela in denarja samooklicani geniji, ki so običajno prepuščeni sami sebi, ter se nenehno osredotočajo na bistvo, to je, biti dobro plačan za svoj vložen trud. Njihova požrešna inteligenco in neusmiljena delovna etika jih večkrat rešita.

Njihov smisel za humor je  v glavnem sarkastičen, celo žaljiv, zato se jim pogosto dogaja, da jih določeni ljudje ne marajo. Moški škorpijoni se radi vtikajo in uživajo v igranju miselnih iger. Najsrečnejši so, kjer koli so v zakulisju, v miru analizirajo informacije in tiho organizirajo svoje zapletene mreže.

Preberite tudi OBDOBJE SONCA V ZNAMENJU ŠKORPIJONA