VPLIV MARSA V BIKU NA ASTRO ZNAMENJE V KATEREM STE ROJENI

Preverite, kako bo Mars v biku vplival na astrološka znamenja!
Preverite, kako bo Mars v biku vplival na astrološka znamenja!

Preverite, kako bo Mars v biku vplival na astrološka znamenja!

Predviden čas branja: 6 minutes

Mars, ki se je 5. julija pomaknil v znamenje bika, bo poskrbel, da boš bolj vztrajna in premišljena. Pomembna bo postala tudi finančna varnost, zato boš poskrbela, da na tem področju napreduješ. V ljubezni se bo z energijo bika vse skupaj upočasnilo, vendar boš kljub temu zadovoljna, saj se boš končno počutila varno. Do 20. avgusta, ko Mars spremeni smer, se ti bo večkrat dozdevalo, da se življenje odvija počasneje.

Kaj ti Mars v Biku prinaša glede na astrološko znamenje v katerem si rojena?

OVNICA

Vpliv je lahko zate, ki vedno deluješ hitro precej turbulenten. Glede na tvojo spontanost in impulzivnost se lahko pojavi nekaj nemira in nervoze. Vendar ne obupaj, saj boš veliko bolj produktivna in usmerjena v zaključevanje. To je zelo dober čas za iskanje dodatnega zaslužka, začetek novega posla ali izvajanje ambicioznih finančnih načrtov. Vpliv prav tako spodbuja varčevanje in naložbe namesto zapravljanja ali brezglavega tveganja.

BIKICA

Mars v tvojem znamenju te bo presenetil z veliko energije in navdušenja. Končno se ti bo odprlo več priložnosti in morda boš želela raziskati tudi drugačne možnosti. Kar zadeva zdravje, se boš počutila odlično, prav tako pa boš poskrbela za dovolj gibanja. Sedaj boš veliko bolj samozavestna kot kdaj koli prej, ter prepričana da boš pustila svoj pečat. Obdobje je odlično za razkazovanje svojih sposobnosti in talentov ter za delo na sebi.

DVOJČICA

Želja po urejenih delovnih pogojih, zaključenih nalogah in pozitivnemu finančnemu stanju ti lahko povzroči neprespane noči in stresne situacije. Bodi pozorna na svoje zdravje in se nauči vzdrževati ravnovesje med poklicnim in zasebnim življenjem. Čas preživet v samoti bo veliko bolj privlačen kot običajno. Vleklo te bo k tistim dejavnostim, ki ti lahko pomagajo osebnostno napredovati. Odkrivanje neznanih stvari ima lahko posledice.

Preverite, kako bo Mars v biku vplival na astrološka znamenja!

RAKICA

Mars v biku ti prinaša sposobnost, da se spopadeš s svojimi mentalnimi in čustvenimi zaznavami, ki te ovirajo pred sproščenostjo. Bolj jasna in zbrana boš glede svojih misli in idej, končno jih boš lahko učinkovito izrazila. Če si že nekaj časa želiš profesionalne rasti in razvoja, bodi sedaj v tem obdobju družbeno aktivna. Zavedaj pa se, da ne bo vse tako zelo enostavno, ker se ne boš pripravljena strinjati z drugačnostjo in tistim, ki razmišljajo preveč abstratktno.

LEVINJA

Mars v biku ti prinaša vztrajnost in to, da boš želela za svoje delo biti cenjena. To je zelo ugoden čas za ustanovitev lastnega podjetja. Če boš imela zaradi preobremenjenosti občutek, da si žrtev stresa in tesnobe, vklopi strateško razmišljanje, ter energijo uporabi za ustvarjanje dolgoročnih načrtov. Skušaj biti odprta glede tega, ali je trenutna karierna pot prava zate, saj imaš v kolikor nisi zadovoljna sedaj priložnost, da začneš tisto, kar si že dolgo želiš.

DEVICA

Čeprav boš tako kot vedno uspešna na delovnem mestu, so konflikti in nesoglasja lahko razlog, da se ne boš počutila najboljše. Nikar ne zanemarjaj svojega zdravja, saj se lahko poslabša. Želja, da raztegneš krila bo velika, vendar te nemirno delovanje lahko ustavi. Energija Marsa v biku se dobro ujema s tvojimi organizacijskimi sposobnostmi, zato te bodo vsi spraševali za mnenje. Prizadevaj si najti odgovore predvsem na pomembna vprašanja.

Preverite, kako bo Mars v biku vplival na astrološka znamenja!

TEHTNICA

Če že nekaj časa hrepeniš po ravnovesju in stabilnosti, ti bo energija Marsa v biku zelo naklonjena. Izogibaj se blažjim težavam, ki se lahko nakopičijo in poškodbam. Osredotoči se na osebno rast in tvegaj. Preučila boš svoje lastne motive in vedenje ter si prizadevala biti najboljša. To je pravi čas za soočanje s strahovi, fobijami ali preteklimi travmami, vendar se lahko pojavi nekaj jeze, ki jo boš morala sprostiti.

ŠKORPIJONKA

Vpliv Marsa v biku je lahko zate nekoliko težaven, tako na poklicnem kot tudi na osebnem področju. Čeprav deluješ strastno in odločno pričakuj veliko vzponov in padcev. Izogibaj se lenarjenju in izboljšaj svoj življenjski slog tako da vključiš v svoj vsakdanjik bolj zdravo hrano. Na področju ljubezni pričakuj opojno in nepozabno obdobje, ki lahko povzroči trajno spremembo v odnosu. Skušaj sprejeti tudi tisto, kar te na prvi pogled ne prepriča.

STRELKA

V obdobju Marsa v biku boš naletela na priložnosti, ki dajejo prednost tvojim skritim željam. Kljub temu, da boš na področju dela produktivna, pričakuj tudi nenadne stroške, ki te lahko močno obremenijo. Zato je pomembno, da se bolj intenzivno in zbrano ukvarjaš s svojim področjem financ. Tekmovalni športi bodo zate najboljša izbira, saj ti bodo pomagali zmanjšati raven stresa in povečati občutek zadovoljstva. Potrudi se, da boš našla dovolj časa zase.

Preverite, kako bo Mars v biku vplival na astrološka znamenja!

KOZOROGINJA

Mars v biku ti bo pomagal poiskati globino v odnosu če si vezana in pravo osebo, če si samska. Poudarjena bo predvsem čustvena stabilnost. Na področju kariere si boš z zbranim delovanjem zagotovila trdno podlago, prav tako lahko sedaj izboljšaš finančno stanje. Bolj previdna bodi na področju zdravja, saj te  lahko preseneti kakšna nenadna težavica. Vključi se v stvari, ki te spravljajo v smeh, in stvari, ki navdihujejo tvojo strast.

VODNARKA

Tvoja pretirana želja po neodvisnosti lahko v obdobju Marsa v biku povzroči nekaj konfliktov in nesoglasij v družinskem in službenem življenju. Izogniti bi se morala agresiji in bolj učinkovito upravljati svojo jezo, v nasprotnem primeru lahko večkrat pride na plano. Čeprav je Mars planet akcije, je bik fiksno znamenje, zato se lahko pojavi želja, da več časa preživiš v domačem okolju, kjer pa boš morala brzdati svojo trmo.

RIBICA

Mars v biku je vpliv, ki bo poskrbel, da bo tvoja energija na vrhuncu. Prihaja koristno obdobje za začetek novih projektov in stvari, ki so se prej zdele prevelike ali preveč komplicirane. Organiziraj se, naredi sezname, ustvari urnike in vsak dan naredi nekaj korakov proti zastavljenemu cilju. Sedaj boš končno imela občutek da zmoreš, ter da si dovolj dobra. Na področju ljubezni boš želela predvsem občutek varnosti in to, da lahko nekomu zaupaš.

Pripravljeno za: Cosmopolitan.si

Preberite tudi Kakšno energijo prinaša Mars v znamenju bika?