MARS PREHAJA V ZNAMENJE BIKA, PRIHAJA STABILNOST

Mars, ki preide v bika prinaša stabilnost in premišljenost
Mars, ki preide v bika prinaša stabilnost in premišljenost

Mars, ki preide v bika prinaša stabilnost in premišljenost

Predviden čas branja: 4 minutes

Mars se bo v znamenju bika nahajal od 5. julija do 20. avgusta. V astrologiji je Mars planet pogona in poguma, ko se izraža skozi fiksno zemeljsko znamenje bika, postaneta zagon in ambicija zelo utemeljena in praktična. Odločnost in vztrajnost postajata prednost, zato si boste z veseljem vzeli čas za dosego cilja. Umaknila se bo potreba po hitenju in zmagi za vsako ceno. Namesto tega boste raje vse, česar se boste lotili naredili premišljeno in pravilno.

Delovanje z majhnimi vendar vztrajnimi koraki lahko vodi do odličnih rezultatov.

Čeprav sta lahko skrbno načrtovanje in ukrepanje po korakih zelo uporabna kombinacija, je lahko to tudi razlog, da se ne boste želeli podati preko nepreverjenih meja. Začutili boste počasnejšo, bolj premišljeno vibracijo, ki bo na plano potegnila dodatne rezerve odločnosti in vztrajnosti. Pričakujete lahko tudi stabilnost in potrpežljivost.  Previdni boste pri tem, čemur se boste zavezali, načrta se boste držali, dokler ga ne boste popeljali do konca. Čeprav se boste premikali počasi, boste pri vsem, kar počnete temeljiti. V negativnem smislu ste lahko neprilagodljivi in ​​trmasti, tudi če bo sprememba očitno potrebna.

Mars, ki preide v bika prinaša stabilnost in premišljenost

Opazovali in delovali boste s petimi čutili in oko bo tisto, ki vas vodi v pravo smer.

Velika prednost vpliva je sposobnost upreti se manipulaciji. Pričakujte strast do ljubkih stvari. Z veseljem boste v tem obdobju uživali na prostem, se ukvarjali z živalmi ali vrtnarili. Ko boste uživali v sadovih svojega dela se boste počutili čudovito, ponosni boste nase. Okrepljena bo zmožnost za fizično izražanje ljubezni. Bolj kot običajno boste zapeljivi, saj se boste znali povezati tudi s fizičnim telesom. Uživali boste v daljši predigri in še posebej boste občutljivi na dotike, vonj, okus in zvok. Delovanje bo previdno in metodično.

Morda si boste počutje razlagali kot lenobno, vendar bo tudi počitek pomemben, da se pripravite na nove stvari.

Mars, ki preide v bika prinaša stabilnost in premišljenost

Tekmovalni instinkt se bo popolnoma ustavil. Raje boste ohranili mir kot sodelovali v konfliktu. Nikakor ne boste žrtvovali svojega dostojanstva. Odločnost bo sicer povečana, vendar boste tako osredotočeni in zagledani v tunel pred sabo, da obstaja nevarnost, da obtičite na istem mestu. Ključnega pomena bo vedeti, kdaj in zakaj se morate poglobiti. Ne pozabite, da je bik nežen vodja, ki išče dolgoročno varnost za materialno udobje, ki ga uživa. Pohvalili se boste lahko z zanesljivo in močno osebnostjo. Veliko se lahko naučite iz svojih izkušenj in napak. Mars v biku vam daje možnost, da pametno upravljate s svojim denarjem, tako da imate nadzor nad finančnimi zadevami.

Najboljše obdobje lahko pričakujete rojeni v znamenju bika, škorpijona in kozoroga. Lahko napredujete, rešite najbolj zapleteno zadevo ali uredite odnose v pravi smeri. Počasna energija lahko zmede rojene v znamenju ovna, leva, dvojčka in vodnarja, saj tokrat s hitrimi premiki, ki dišijo po tveganju ne boste prišli daleč. Raki, device, tehtnice in strelci skušajte poglobljeno razmisliti, kaj je tisto, kar ima v vašem življenju resnično vrednost.

Pripravljeno za Sensa.si