PREVERITE PODZNAK ZA ZNAMENJE ŠKORPIJON!

Škorpijon podznak – Vsako znamenje ima svojih dvanajst kombinacij Ascendenta, opisane so značilnosti za škorpijon podznak, glavno znamenje je škorpijon, v kombinacijah pa je opisan vaš podznak, če ste rojeni v znamenju škorpijon.

ŠKORPIJON V PODZNAKU OVEN

Škorpijon z Ascendentom v znamenju ovna je temperamentna, prodorna in strastna oseba, ki obožuje nevarnost in adrenalin, ter v življenju potrebuje neprestano dogajanje. Lahko ste precej trmasti in manipulativni, kljub temu pa znate, ko ste zadovoljni tudi slediti in se prilagoditi. Ste močna in hkrati zadržana in skrivnostna oseba, zato ljudje pri vas nikoli ne vedno, kaj lahko pričakujejo.

ŠKORPIJON PODZNAK BIK

Škorpijon podznak bika ima smisel za strast, ki mu je zelo pomembna v njegovem življenju. Je čutna osebnost in zna uživati, še kako uživati. S to kombinacijo ste do partnerja zelo pozorni in ustrežljivi. Zelo dobro ste sprejeti v družbi, ton vašega glasu vas vodi v deveto vas. Prav tako ljubite umetnost, zato se lahko razvijete v uspešnega pevca.

ŠKORPIJON PODZNAK DVOJČKA

Škorpijon s podznakom v znamenju dvojčka je oseba, ki je zelo provokativna, tako v besedah kot tudi v dejanjih. Na kožo so vam pisani poklici v medijih in novinarstvu. Ste zelo iznajdljivi in zaradi svoje drugačnosti pogosto občudovani v svoji okolici. Skrbite za vaše zdravje, telo in prehrano, saj si nikakor ne dovolite, da ne bi izgledali boljše kot ostali. Ne prenašate dolgčasa, zato se mora v vašem življenju ves čas dogajati, pa čeprav na hitro ali počasi.

ŠKORPIJON PODZNAK RAK

Škorpijon podznak v raku je oseba, ki ima veliko ravnovesje med intimnostjo in družabnostjo. Ko je potrebno, se znate postaviti zase, čeprav na prvi pogled delujete občutljivi in zmedeni. Točno veste kaj je potrebno povedati ali storiti, seveda ob pravem trenutku. Razvijete se lahko v zelo sposobnega športnika, tudi zmaga vam dosti pomeni. Včasih imate več sreče kot pameti.

ŠKORPIJON PODZNAK LEV

Škorpijon podznak v znamenju leva je zelo močna osebnost, ki ne popušča, ko so v vprašanju njegovi principi ali načeli. Pripravljen se je boriti do konca, saj enostavno ve, da ima prav. Vse to je najbolj izrazito v domačem okolju in družinskih odnosih, zato je zakon z vami vse prej kot dolgočasen in umirjen. S to kombinacijo imate zelo močno voljo in se lahko zanesete nase ter na svojo intuicijo.

ŠKORPIJON V PODZNAKU DEVICA

Škorpijon z Ascendentom v znamenju device je odlična kombinacija za analitika ali detektiva, saj ga delo z detajli naravnost sprošča. Imate možnost za razvoj v dobrega kriminalca ali intelektualca. Izobraževanje mu ne povzroča težav, druge pa lahko preseneča vaš pogled ter odlične ideje, ki pa lahko ostanejo tudi nedokončane.

ŠKORPIJON PODZNAK TEHTNICA

Škorpijon s podznakom v znamenju tehtnice je oseba, katera je zelo stabilna in ji v življenju skoraj vse gre dobro od rok. Na zunaj deluje prefinjeno in neopazno, v resnici pa točno ve kaj si želi in kako do tega pride. S to kombinacijo ste sigurni vase, čeprav tega velikokrat ne kažete navzven. Uspeh v življenju lahko dosežete na področju kreativnih dejavnosti.

ŠKORPIJON PODZNAK ŠKORPIJON

Dvojni škorpijon je prispodoba neustavljive strasti in magične moči. Imate izjemno izostreno intuicijo, obračate se vase, v svoj notranji svet. Odlično se znate predstavljati, saj so vaše poteze premišljene in iznajdljive. Premorete globino, resnost in težo načel, s katerimi presenečate ko govorite, vse okoli sebe. Ker je vaša lastnost posesivnost, težko dovolite partnerju svobodo.

ŠKORPIJON PODZNAK STRELEC

Škorpijon s podznakom v znamenju strelca je najbolj optimističen in spontan škorpijon. Njegov notranji svet sanj in vizij je izredno bogat, s svojo razkošno intuicijo pa lahko od daleč pogleda v svoje bistvo. Ljubi filozofijo, religijo in potovanja, tudi umetnost mu ni neznanka. S to kombinacijo ste odmaknjeni stran od drugih, tako da marsikaj ostane neizraženo v vas samih.

ŠKORPIJON PODZNAK KOZOROG

Škorpijon s podznakom v znamenju kozoroga je ambiciozen in marljiv škorpijon, ki mu področje dela in denarja pomeni največ. Delujete hladno in nedostopno, zato zavračate druge, vendar samo na prvi pogled. S to kombinacijo ste zelo dosledni, vzdržljivi in uporni, imate vse kvalitete za resno in konkretno delo. Kot prijatelj ste zelo zvesti in vsekakor vredni zaupanja.

ŠKORPIJON PODZNAK VODNAR

Škorpijon z Ascendentom v znamenju vodnarja je sproščen in svoboden škorpijon, ki ga podrobnosti ne zanimajo. Oseba z močnimi načeli, vendar je njegovo vedenje zalo neprijetno, neopravičljivo in ekscentrično. Zaverovan vase večkrat pozabi, da na svetu ni sam. S to kombinacijo ste včasih pripravljeni na šalo in smeh, dostikrat pa na konkretne provokacije, s katerimi lahko koga celo užalite.

ŠKORPIJON V PODZNAKU RIBI

Škorpijon s podznakom v znamenju rib je občutljiva, zasanjana oseba, ki se prilagaja, dokler je vse tako, kot si je sama zamislila. Ste mirni in hladnokrvni, vendar zelo globoki, tako da prepoznate tudi duše drugih, kar vam omogoča, da se lažje prilagodite. Imate sposobnost za globoke in jasnovidne stvari, ki pogosto razkrivajo vaše bistvo. Nakazuje se vam, da lahko odpotujete daleč, morda celo ostanete v tujini za vedno.

Za podrobnejšo interpretacijo in razlago Ascendenta se obrnite na SVETOVALCE.