Vedeževanje: Tarot karte in pogled v prihodnost. Vas zanima?

Prevod tarota imenujemo divinacija arkan ali razodetje skrivnosti. So nizi podob, ki ovrednotijo dani trenutek. Vsak dogodek ima svojo kvaliteto, vezano na preteklost in namen za prihodnost. Tarot karte predstavljajo vedeževanje, ki omogoča pogled v prihodnost.

Vsi pristopi koristijo prepoznavanju arhetipskih, nezavednih psihičnih in fizičnih vsebin za razlago človekovega stanja.

Vedeževanje: Tarot karte in pogled v prihodnost. Vas zanima?

Arhetipe/simbole tarota bi torej lahko imenovali osnovne principe zemeljskih in kozmičnih sil.

V njih lahko odkrivamo skrite prapodobe našega nezavednega in s tem izboljšujemo svojo osebno rast, saj se ob mitologiji srečujemo z načinom samo-spoznavanja, ki zahteva od nas sunkovite in korenite spremembe, če seveda upoštevamo vpoglede.

Preverite Tarot karto dneva!

Velikokrat seže globlje, kot bi človek pričakoval. Soočanje z resnico o sebi, o svojem poreklu, identiteti in s svojo življenjsko nalogo, poslanstvom, se odvija sproščeno in brez vpliva drugih ljudi. Takšen samorazvoj zmore vsakdo, ki se za to odloči, uskladiti s svojimi vsakdanjimi obveznostmi in odgovornostmi. Pri tem ni potrebno nobeno posebno odrekanje, morda le nekaj časa, sicer namenjenega neplodnim stvarem. Pogosto se sami » odrežemo » od svoje kreativnosti, ne da bi se tega zavedali, krivca pa iščemo v zunanjih okoliščinah.

Preberite tudi VEDEŽEVANJE Z NIHALOM: SPOZNAJTE TEHNIKO

Profil tarota predstavljajo življenjski simboli, ki so izpeljani iz rojstnega datuma.

Osebni in duhovni simbol sta življenjska simbola, ki predstavljata vaše prirojene sposobnosti in namen, s katerim ste prišli na ta svet.

Vedeževanje: Tarot karte in pogled v prihodnost. Vas zanima?

Tarot je bil že od nekdaj povezan z vedeževanjem.

Velika arkana ima 22 figur s skrivnostnimi podobami, čarodej, obešenec, norec, svečenica ali kolo sreče. Predstavljajo močne simbole, ki lahko s pravilno uporabo postanejo ključ do skrite duševnosti.  Poleg velike arkane, poznamo tudi malo arkano s 56 kartami in figurami. Karte male arkane delimo na 4 barve, namesto src, pikov, križev in kar imamo kelihe, palice, novce in meče.

Preverite Tarot napoved!

Kljub svoji starosti predstavljajo tarot karte razpoznavno in simbolično prispodobo. Med njihovo razlago prepoznamo posamezne elemente in jih povežemo z vprašanjem, na katera iščete odgovor.  Obstaja veliko različnih tarot snopičev kart, izberite tistega, ki vas najbolj pritegne.

Želite hiter in kvaliteten odgovor na svoje vprašanje?