Vedeževanje z nihalom: Naučite se uporabljati to tehniko

VEDEŽEVANJE Z NIHALOM: SPOZNAJTE TEHNIKO. Vedeževanje s pomočjo uporabe tehnike nihala je oblika vpogleda določeno v vprašanje ali situacijo. Nihalo je običajno skala ali kristal, ki visi na vrvici. Nihalo se uporablja kot način pridobivanja duhovnega vpogleda. Torej, poskusite vedeževanje z nihalom.

Ali ste vedeli, da je uporaba nihala ena najstarejših metod za prejemanje navodil iz duhovnega sveta?

Ljudje so uporabljali nihajne vzorce nihala, da bi izvedeli vse, od spola nerojenega otroka do lokacije dragocenih draguljev. Torej, naučite se tudi vi uporabljati to tehniko. Tradicionalno so nihala uporabljali tudi za iskanje skrite vode, mineralov in drugih skritih predmetov pod zemljo.

Kako deluje nihalo?

Ko postavimo vprašanje, se naš nezavedni um odzove tako, da vpliva na živčne končiče v prstih, zaradi česar nihalo niha. Z drugimi besedami, naše telo navzven izraža svoje notranje zaznave. Uporaba nihala je ena izmed najlažjih oblik vedeževanja, zaradi česar je primerna za praktično vsakogar.

Vedeževanje z nihalom: Naučite se uporabljati to tehniko

Izberite pravo nihalo zase

Razmislite, kakšno vrsto materiala ali kristala bi želeli imeti. S katerim kamnom, kristalom ste povezani in sodelujete v življenju?

Če imate možnost, ko nihalo kupujete, ga najprej pridržite in spremljajte, kako deluje z vami. Ko boste našli pravo nihalo zase, ga boste morali očistiti. Nihalo lahko energijsko očistite na enak način, kot bi očistili kristal. Na primer pod hladno ali vročo vodo. Graditi odnos s svojim nihalom je povsem preprosto, le zaupati mu morate.

Uporaba nihala

Če se želite povezati s svojim nihalom, najprej izberite umirjen prostor, nato nekajkrat globoko vdihnite in izdihnite, da se notranje umirite. Nato nihalo prosite za podporo. Vaš višji jaz vam bo s pomočjo vibracij zagotovil, da boste prejeli čim bolj jasne, najbolj objektivne odgovore.

Nato svojemu nihalu postavite nekaj vprašanj, da ugotovite, kaj pomeni “da”, “ne” in “morda.” Nihalo lahko niha nazaj, naprej, bočno, v nasprotni smeri urinega kazalca.

  • Prvi pristop je, da nihalu preprosto rečete, “pokaži mi da” in počakajte, da zaniha. Nato recite: “pokažite mi ne” in počakajte, da ponovno zaniha. Zahvalite se nihalu za smer, upoštevajte navodila in nadaljujte s svojim spraševanjem.
  • Drugi pristop je postavljanje vprašanj, ki bodo ustvarila objektivne odgovore. Zastavite vprašanja, ki imajo jasne in dokončne odgovore, lahko pa tudi narišete smer pritrdilnega in smer negativnega odgovora.

Vaše nihalo bo tako pripravljeno za uporabo. Poskrbite, da se boste počutili udobno in sproščeno. Za začetek poskrbite, da je vaša roka stabilna. Nihalo nežno držite med palcem in kazalcem, z dovolj pritiska, da vam ne pade iz rok.

Preberite tudi VEDEŽEVANJE S POMOČJO BRANJA ČAJNIH LISTOV

Nato se fokusirajte na vprašanje, na katerega iščete jasen odgovor. Nihalo lahko vprašate praktično karkoli. Nihalo se lahko uporablja za odgovore na vsakodnevna vprašanja in vprašanja, povezana z denarjem in odnosi, vse do globokih duhovnih vprašanj. Nekatera nihala ob nakupu vsebujejo tudi grafikone, s pomočjo katerih lahko ocenite zdravje različnih organov v telesu.

Vedeževanje z nihalom

Vedeževanje z nihalom in zmernost

Uporabite svoje nihalo pametno. Kot vsako duhovno orodje je tudi nihalo mogoče zlorabiti. Ne uporabljajte nihala, ko čutite čustveno ali duševno neravnovesje npr. če ste pod stresom, jezni, utrujeni itd., takrat boste verjetno dobili napačne odgovore. Nihala ne uporabljajte kot nadomestek za medicinsko znanje.

Ne ogrožajte sebe. Če imate resno zdravstveno težavo, raje poiščite zdravniško pomoč.

Nikar se pretirano ne zanašajte na nihanje nihala. To je oblika vedeževanja, ki vam pomaga pri sprejemanju odločitev, vendar ne bi smela predstavljati edinega načina odločanja. Uporabite svoje nihalo z velikim spoštovanjem in z dobrimi nameni. Svojega nihala nikar ne posojajte drugim, saj je povezano z vašo energijo.

Pripravljeno za Govori.se

Preberite tudi Svetovanje in pogovor 090 66 56