MOŠKI, KAKO OSVOJITI STRELKO?

Vas zanima, kako osvojiti žensko rojeno v znamenju strelca?
Vas zanima, kako osvojiti žensko rojeno v znamenju strelca?

Vas zanima, kako osvojiti žensko rojeno v znamenju strelca?

Predviden čas branja 5 minut

Strelka je navihana ženska, ki razmerja in ljubezen dojema na svoj edinstven način. Včasih prekorači meje dobrega okusa, saj jo spremlja neverjetna samozavest, takšna, ki ne dovoli omejitev in okvirjev. Redko razmišljanja o svojem vedenju, o dvomih in o negativnih stvareh. Po drugi strani pa je radoveden pristop njen način življenja. Če jo slučajno užalite, razjezite ali razburite, obstaja velika verjetnost, da bo vsem povedala kako nesramni ste.

Njo ne zanima, kaj si o njej mislijo drugi, zato je običajno tista, ki sproži smeh v še tako resni situaciji.

Zabavna in igriva mora imeti vedno občutek, da se nekaj dogaja. Ob prvem stiku z njo naj vas ne zavedeta njena sramežljivost in otročja narava, ki išče načine, kako prebiti led. Ne mara moških, ki niso samozavestni in ki o njej razmišljajo kot o nekomu, ki mora odrasti. Strelka ima zelo rada ljudi, naivno verjame v dobroto in se ne ustavi, dokler ne osreči vseh, ki so zanjo pomembni. Če mislite, da se mora spremeniti, je najbolje, da takoj odnehate in pozabite nanjo.

V razmerju sta zanjo nujni sestavini zagotovljena osebna rast in brezpogojno spoštovanje njene osebnosti.

Strelka je kot svobodna ptica, ki želi leteti, ne pa pristati v kletki. Strelka uživa tudi ko je samska, v resno razmerje se ji običajno ne mudi. Njena tekmovalna narava je izziv, potrebno ji je slediti in pokazati, da ste prav tako vzdržljivi kot je ona. Počasnih in dolgočasnih moških strelka sploh ne opazi, moški ki jo lahko očara mora biti zabaven, izviren, inteligenten in zaupljiv.

Vas zanima, kako osvojiti žensko rojeno v znamenju strelca?

Tudi ko se odloči stopiti v razmerje je še vedno izzivalna, nikoli zadovoljna in po naravi uporniška.

Ne bodite presenečeni če se zoperstavlja splošnim pravilom in se trudi, da stvari počne čisto po svoje. Vse skupaj zna narediti izjemno zanimivo, strastno, popeljala vas bo tja, kjer še nikoli niste bili. Išče partnerja, ki bo hvalil njeno življenje, ter sprejel, da je vedno v gibanju. Zaljubljena strelka se preda brez pomislekov, prav tako zna zagotoviti, da se njen moški počuti posebnega, ter se osredotoča na vse malenkosti, da dokaže svojo ljubezen.

Na začetku razmerja je običajno skeptična, navezanost jo lahko prestraši, saj se boji, da bi ji kdo zlomil srce. Ob prvih znakih stagnacije v razmerju bo začela razmišljati o odhodu. V stabilnosti, po kateri hrepeni ko je zaljubljena mora biti prisotna tudi nesporna svoboda. Večkrat se odloči, da mora določene stvari narediti sama, zato moški, ki želijo biti v razmerju ves čas skupaj z izbranko zanjo ne pridejo v poštev. Če jo poskušate nadzirati, jo boste zagotovo izgubili, ali pa vam bo pokazala, kako dominantna je lahko.

Zanimivo dejstvo je, da kljub temu da je glasna, direktna in opazna nikoli ne poskuša biti v središču pozornosti.

Strelka tudi ko je zaljubljena ne uporablja rožnatih očal. Vedno govori odkrito in pričakuje da bo njen moški iskren do nje. Zanjo je poštenost najpomembnejša vrednota v razmerju. Če boste od nje nekaj zahtevali namesto da bi jo prosili, bo izgubila vso voljo, da bi sploh poskusila. Spontanost in vznemirljivost ji poženeta kri. Rada raziskuje neznane kraje in različne kulture, tako sama kot tudi z roko v roki.

Vas zanima, kako osvojiti žensko rojeno v znamenju strelca?

Verjame v življenje v trenutku in prezira moške, ki se utapljajo v sledeh preteklosti.

Ljubezen poleg besed pogosto izkazuje tudi z dejanji. Ker je intelektualka, rada preučuje svoje partnerje. Ne bodite presenečeni če vas bo spraševala o otroških sanjah, največjih strahovih in življenjskih željah. Če vam zaupa, vam bo tudi ona začela razlagati o svojem upanju, načrtih in skrbeh ki jo pestijo. Strelka obožuje humor in se zelo rada smeji. Svojo ljubezen včasih izraža z igrivim zbadanjem, spontanimi komičnimi pripombami in povsem naključnimi frazami. Strelka je družabni metuljček, zato ne bodite presenečeni, če se bo želela povezati tudi z vašimi prijatelji, saj je prepričana, da se lahko na ta način še bolj poveže z vami.

S katerimi astrološkimi znamenji se ujame in s katerimi ne?

Moški, ki so z njo najbolj kompatibilni so oven, lev, vodnar in dvojček. Z njimi ima strelka veliko skupnega, predvsem to, da niso ljubosumni ter da se znajo popestriti ljubezensko življenje s svojo zabavno platjo. Raki, ribe, biki, kozorogi in device boste odštekano strelko težko razumeli, zato razmerje z njo ni najbolj enostavno. Razmerje s škorpijonom pa je lahko tako zelo strastno, da se lahko strelka ustraši in pobegne.

Znane strelke: Scarlett Johansson, Miley Cyrus, Sarah Hyland, Katherine Heigl, Christina Applegate, Rita Ora, Kaley Cuoco, Zoe Kravitz, Sarah Silverman, Britney Spears, Amanda Seyfried, Jenna Dewan, Tyra Banks, Eva Boto, Nika Zorjan

Pripravljeno za Cosmopolitan.si

Preberite tudi MOŠKI, KAKO OSVOJITI ŠKORPIJONKO? in MOŠKI, KAKO OSVOJITI ŽENSKO TEHTNICO?