Astrološka znamenja, ki so kot aprilsko vreme

Astrološka znamenja so med seboj zelo različna, nekatera pa so kot aprilsko vreme, muhasta, takšna, da pri njih včasih ne vemo, kaj lahko pričakujemo od njih, oziroma kakšen bo njihov odziv.

RAK

Rak je znamenje, pri katerem nikoli nismo sigurni, kako se bo odzvalo. V trenutku, ko rak začuti, da nekaj ni tako kot si želi, postane zelo zoprn in muhast. Takrat je težko od njega pridobiti kakšen odgovor ali mnenje. Rak je muhast in spremenljiv tudi v ljubezenskih odnosih. Čeprav premore veliko ljubezni in topline, lahko v zoprnem trenutku zaradi svojega muhastega razpoloženja podre vse kar je zgradil.

Astrološka znamenja, ki so kot aprilsko vreme

RIBI

Ribi je astrološko znamenje, ki v enem trenutku točno ve kaj želi, ko pa se obrne, pa ne ve več, kaj si je zastavila. Takrat ribica postane muhasta, neodločna in labilna. Ko je v svojem slabem elementu se ji je boljše izogniti, saj bo s svojim muhastim delovanjem obremenila še tako optimistično osebo. V ljubezenskih odnosih je ribi najbolj muhasto znamenje, ko ne dobi dovolj pozornosti ljubljene osebe. Težko se vklopi nazaj na pozitivne vibracije.

KOZOROG

Kozorog je bolj zadržano astrološko znanje, ki zna biti v določenih trenutkih muhasto kot aprilsko vreme. Najbolj muhast je kozorog, ko v nečem na področju dela ali denarja ne uspe. Takrat se zna preleviti v zoprno osebo, ki samo išče napake in niha s svojim razpoloženjem. Svojo muhavost poudarja tudi v ljubezenskih odnosih, kjer je včasih brez pravega razloga sposoben več časa bit tiho.

Astrološka znamenja, ki so kot aprilsko vreme

DEVICA

Devica je znamenje, ki je polno pravil, kar pomeni, večkrat v življenju postavljeno pred točko, ko ni vse tako kot si želi. Takrat postane devica še kako muhasta. Zapira se v svoj svet, brez da bi razložila zakaj in trmasto vztraja pri svojih prepričanjih. Tudi če je v enem trenutku devica nasmejana, je lahko v naslednjem trenutku že zelo slabe volje, nezadovoljna. Skratka trmasta in včasih neprilagodljiva.

DVOJČKA

Dvojčki so zaradi svojega dvojnega delovanja še kako muhasti. Njihovo razpoloženje niha celo bolj kot pri ostalih znamenjih. Ko so oni razpoloženi, pričakujejo da si bodo vsi vzeli čas zanje. Če temu ni tako se užaljeno in muhasto obrnejo vstran. Sposobni so spreminjati mnenje, dejstva in seveda tudi svojo energijo. Pri njih boste težko vedeli, kdaj so resnično užaljeni ali razočarani in kdaj so samo muhasti kot aprilsko vreme.

Pripravljeno za Govori.se

Preberite tudi ZNAMENJA, KI SO MOČNA TUDI V NAJTEŽJIH SITUACIJAH