Takšna bo vajina ljubezenska zveza po karanteni #OstajamDoma

Če karanteno preživljata vsak na svojem koncu, vama zagotovo ni lahko, a obstajajo načini, kako to obdobje uspešno prebroditi! V trenutni situaciji bosta potrebovala veliko zaupanja, odprte komunikacije in načrtovanja, kako naprej!

OVNICA

Ovnice obožujete izzive, zato se boš z razmerjem na daljavo lažje sprijaznila kot ostale pripadnice zodiaka. Zavedaš se, da je potrebno za to, da v tem težkem obdobju ostaneta skupaj, vložiti nekaj truda. Pričakuješ pa seveda, da te večkrat pokliče, ti pošlje sporočilo in ti nagaja s kakšno poredno mislijo, ki ti bo še dolgo švigala po glavi.

BIKICA

Bikica, ti si mojstrica pri ohranjanju romantike v razmerju in življenju. Tvoj naravni talent, kako ljubiti nekoga kljub razdalji, ti bo sedaj še kako priskočil na pomoč. Znaš se sprijazniti, da sedaj pač ne moreta uživati v čutnih užitkih in dotikih. Kljub temu je vajina ljubezen močna, saj jo znaš kljub razdalji negovati v pravi smeri.

DVOJČICA

Ker si vedno pripravljena na pogovor, je komunikacija na dolge razdalje zate
najmanjši problem. Prepričaj se, da bo baterija polna, ko uporabljaš svoj telefon, saj se tvoji pogovori skoraj vedno zavlečejo. Namesto da se samo šališ, svojega fanta obveščaj tudi o pomembnih dogodkih in svojih globljih občutkih.

Takšna bo vajina ljubezenska zveza po karanteni #OstajamDoma

RAKICA

Rakice se težko soočite s tem, da svojega ljubljenega nekaj časa ne boste videle.
Zna se ti zgoditi, da boš padala v stanja nihanj in dvomov. Čeprav ti ves čas zatrjuje, da si zanj prva in edina, mu ti popolnoma ne verjameš, saj se ti v ozadju, dokler se ne boš prepričala da je res tako, ves čas nizajo nežni pomisleki. Namesto slabe volje, mu razloži svoje občutke.

LEVINJA

Kadar so telefonski klici in sporočila vajino edino komunikacijsko sredstvo, te skrbi, da ga ne boš mogla tako očarati, kot ga znaš s svojim toplim pogledom. Nikar se ne boj, poišči rešitev, vklopi kamero in ga zapelji, lahko tudi večkrat na dan. Težke in resne pogovore prihrani za takrat, ko se bosta končno srečala v živo in si padla v objem.

DEVICA

Ker resnično rada načrtuješ, si boš v nastali situaciji pomagala s svojimi organizacijskimi sposobnostmi. Ustvarila boš urnik, kdaj se slišita in mu tudi vsak dan razložila, kakšen je bil tvoj dan. Zaupanje je pomemben dejavnik uspeha odnosa na daljavo, zato mu moraš, tudi če se kdaj ne javi ob dogovorjeni uri, v celoti zaupati.

Preberite tudi REŠEVANJE KONFLIKTOV, STRES IN ČUSTVA

TEHTNICA

Razdalja lahko vpliva na tvoj ljubezenski odnos, saj si med vsemi znamenji najbolj usmerjena v to, da z njim preživiš čim več lepih trenutkov. V telefonskih pogovorih mu zaupaj, kakšna so tvoja pričakovanja glede vajinega odnosa in kaj si pripravljena sprejeti. Če on razmišlja popolnoma drugače od tebe, uporabi svoje odlične pogajalske sposobnosti.

ŠKORPIJONKA

Pomanjkanje fizične aktivnosti v vajinem razmerju je trenutno zate največji problem. Morda lahko uporabiš spletno kamero ali pametni telefon in si z njim večkrat privoščiš žgečkljiv, igriv pogovor, ki te bo notranje prijetno vznemiril in te hkrati pomiril, da si zanj še vedno na prvem mestu. Pošlješ mu lahko tudi kakšno slikico.

Ljubezensko razmerje

STRELKA

Kot strelka lažje ostaneš močno povezana s fantom, tudi ko sta fizično narazen. Skupni interesi omogočajo zanimive debate in veliko smeha. V odnosu se kljub razdalji počutiš dovolj varno, da mu popolnoma zaupaš tudi takrat, ko se nekaj ur ne javi na telefon. Si neverjetno samozavestna in tista, ki je ne skrbi, kaj počne partner.

KOZOROGINJA

Kozoroginja je ženska, ki razume kočljive situacije, zato se zna sprijazniti tudi z
razdaljo. V času, ko ne tičita skupaj, se znaš prepustiti svoji nostalgični strani z
načrtovanjem dogodkov za prihodnost na podlagi skupnih spominov. Ne glede na to, ali gre za resnične težave ali nesmiselne prepire, boš težko sklenila kompromis po telefonu.

VODNARKA

Ti si ena redkih, ki na nek način ceniš razdaljo, saj ti omogoča, da ohraniš svojo
individualnost. Eden od ključev za tvoje delovanje, je ohranjanje občutka neodvisnosti, zaradi česar boš potem, ko se vidita, še bolj fenomenalna v njegovih očeh. Ko nisi na telefonu z njim, se boš z veseljem zleknila na kavč in to brez, da bi podvomila vanj.

RIBICA

Ribice rade pobegnete od resničnosti in preprosto sanjarite ali ustvarjate. Izkoristi čas, ko nista skupaj, predvsem zase, vklopi svojo kreativnost in poskrbi, da kljub temu, da je on nekje drugje, ne boš notranje prazna. Povabi ga, da se ti pridruži pri igranju spletne igrice. Ker je tvoja intuicija povečana, hitro zaznaš, če je slučajno kaj narobe.

Pripravljeno za Cosmopolitan.si

Preberite tudi SPADATE MED ŽENSKE, KI V RAZMERJU VODIJO?