SPADATE MED ZNAMENJA, KI SO VEDNO LAČNA?

Katera astro znamenja so vedno lačna?
Katera astro znamenja so vedno lačna?

Katera astro znamenja so vedno lačna?

Predviden čas branja: 4 minute

Hrana je pomembna in veliko stvari se vrti okrog nje. Določeni posamezniki jedo ko so lačni, nekatere pa lakota spremlja ves čas. Nekateri želijo poskusiti vse, drugi pa se pri določeni vrsti hrane držijo nazaj in jih označujemo za izbirčne. Katera znamenja zodiaka, tako moškega kot tudi ženskega spola so vedno lačna in lahko pojedo večje količine hrane?

BIK

Moške in ženske, rojene v znamenju bika, pritegnejo stvari, ki jih lahko čutijo, se jih dotaknejo in to je največji razlog, da ljubijo hrano. Kljub temu, da zelo radi jedo, pa so še vedno izbirčni, saj bodo jedli samo hrano, ki je izjemno okusna. Bik sicer ceni okusno in kakovostno hrano, vendar se zgodba popolnoma zavrti, ko je nervozen, nemiren ali nezadovoljen. Takrat se njegova lakota ne konča in sposoben je pojesti celo vrečko piškotov in po tem še iskati kakšen dodaten priboljšek. Moški bik že pred vstopom v restavracijo ve, kaj želi jesti. Razočaran je, če hrana, ki jo je naročil, ni okusna ter če je obrok premajhen za njegova lačna usta. Bikica rada kuha, njena lakota je neustavljiva, zato ima lahko tudi težave s prekomerno težo.

Katera astro znamenja so vedno lačna?

TEHTNICA

Tehtnice imajo rade okusno hrano, poleg tega so takrat ko so lačne zelo zoprne in nemirne, še posebej ženske rojene v tem znamenju. Tehtnica že kmalu po zajtrku išče razne prigrizke in ne želi slišati, da bo v bistvu kmalu na sporedu kosilo. Prav tako si želijo polnočne prigrizke ter tisti užitek, ko med najljubšo serijo grizljajo čips ali čokolado, seveda nenadzorovano. Brez ustrezne rutine gibanja se jim zaradi tega, ker so ves čas lačni hitro začnejo kopičiti kilogrami. Znano je, da so posamezniki, tako ženske kot tudi moški zelo neodločni, zato tudi ko v resnici niso lačni, kakšno sladko pregreho težko zavrnejo. Ne glede na to, kako se trudijo narediti red in upoštevati rutino pri prehranjevanju, se tega zaradi svoje neprestane lakote ne držijo. Včasih zajtrkujejo dvakrat, pogosto pa morajo pred kosilom ali večerjo še nekaj pojesti.

RIBI

Ribice obožujejo hrano, moški rojeni v tem znamenju so pravi jedci, ki se jim marsikdo čudi, ko jih opazuje pri prehranjevanju. Vendar njihova ljubezen do hrane ni toliko posledica resnične naklonjenosti do nje, kot pa posledica njihovega čustvenega stanja, ki se lahko zelo hitro poruši. Znano je, da se zatekajo k hrani, ko so depresivni ali zelo razočarani nad nečim. V smeri da bi se pomirili ter boljše počutili lahko pojedo celo vrečko čipsa ali piškotov. Ribice obožujejo nezdravo hrano in so pripravljene poskusiti vse kar jim je ponujeno, tudi če niso lačne. Ko se znajdejo v stresu, morajo nekaj pojesti, da se vrnejo v normalno stanje.

Katera astro znamenja so vedno lačna?

STRELEC

Strelci, tako moški kot ženske si za hrano ne znajo vzeti dovolj časa, zato jih občutek lakote ves čas po tihem preganja. Strelci se težko držijo rutine pri prehranjevalnih navadah, njihov apetit se v večernih urah, ker so nočne ptice še občutno poveča. Strelci ste lahko veseli, saj kljub temu, da ste ves čas lačni zaradi dobrega metabolizma in hitrega tempa kljub temu ne pridobivate odvečnih kilogramov. Imajo obdobja,  ko je tisti izbran čips vedno pri roki, nato se ga nekaj časa ne dotaknejo in ga zamenjajo za kekse in čokolade. Tudi če jim je naslednji dan po obilnih večernih pohodih lakote slabo, jih to verjetno ne bo izučilo.

LEV

Levi radi jedo, saj potrebujejo več energije kot ostali. Čeprav poudarjajo, da jedo samo kvalitetno in drago hrano, se ko so sami večkrat zaženejo v vrečko s hitro prehrano in zraven neizmerno uživajo. Ko v restavraciji levinja poje kosilo si z lačnimi očmi običajno naroči, tudi če je sita še sladico. Lev se običajno počuti lačen ne zato, ker bi moral jesti, ampak zato, ker mu je dolgčas. Večkrat se zateče k prigrizkom, za mizo polno dobrot pa se nikakor ne zna nadzirati.

Pripravljeno za Cosmopolitan.si