SPADATE MED NAJBOLJ ZMEDENA IN RAZTRESENA ZNAMENJA ZODIAKA?

Ali spadate med najbolj zmedena in raztresena znamenja zodiaka?
Ali spadate med najbolj zmedena in raztresena znamenja zodiaka?

Ali spadate med najbolj zmedena in raztresena znamenja zodiaka?

Predviden čas branja: 4 minute

Nekateri ljudje so organizirani, navdušeni nad redom in vsak svoj korak naredijo izjemno premišljeno, medtem ko so drugi radi v zmešnjavi, kjer delujejo po svoji volji. Radi so sproščeni, neobremenjeni, roki, datumi in red jih v bistvu vznemirjajo. Vseeno jim je, če gredo s svojim nerodnim ali površnim početjem komu na živce, pomembno jim je le, da uživajo in delujejo tako kot si želijo. V katerih astroloških znamenjih so rojeni najbolj raztreseni in zmedeni posamezniki?

DVOJČKA

Dvojčka je zagotovo najbolj raztreseno ter zmedeno znamenje zodiaka. Čeprav so znani po svoji zagnanosti, vsekakor niso najbolj zanesljivi ljudje, saj redko popeljejo stvari do konca. Govorijo eno stvar, nato pa naredijo drugo, zaradi česar boste ob njih zmedeni glede tega, kje se nahajate. Pričakujte, da se bodo zelo hitro naveličali in se usmerili drugam, če se bodo pojavili boljši načrti. Dvojčki sploh ne verjamejo v organizacijo. Delajo načrte, kako bodo stvari opravili pravočasno, vendar se na koncu vedno razjezijo, se usmerijo drugam ali zamočijo. Stvari vedno prehitevajo, saj nimajo občutka, kako stvari urediti popolno in pravočasno. Zbranost in osredotočenost sta zanje zelo tuja pojma.

Ali spadate med najbolj zmedena in raztresena znamenja zodiaka?

STRELEC

Strelci so kot svobodne ptice, njihova aktivna narava jih navadno prisili v beg in posledično delujejo zelo nerodno ter zmedeno. Opravljanje hišnih opravil, čiščenje ali organizacija delovnega urnika je nekaj, za kar nikoli ne najdejo časa. Tako uživajo v prijemu svojega nereda, da se razjezijo, če jim ga kdo spravi v red. Strelci so nagnjeni k temu, da so neodgovorni, zagledani sami vase in negotovi. Manjkata jim samodisciplina in organizacija. Pogosto pozabljajo na dogovore in so znani po tem, da zamujajo na sestanke, kar je za tiste, ki jih obkrožajo zelo neprijetno. Ne znajo dovolj paziti na stvari, saj je njihov um obremenjen z bolj prijetnimi vibracijami, zato večkrat izgubijo ključe ali telefon.

OVEN

Ovni se ne marajo zadrževati v preveč urejenem prostoru in ne prenesejo, da je vse okoli njih popolnoma pospravljeno, preveč monotono. Znani so po tem, da namesto da bi precizno zložili oblačila v omaro, raje potisnejo vsa oblačila pod posteljo ali napolnijo kupe oblačil v omaro. Poleg tega nikoli ne priznajo nereda ali kaosa, ki so ga ustvarili, saj jim je njihovo delovanje samoumevno. Zaradi nestrpnosti in hitrega uma se večkrat znajdejo v kakšni nerodni, celo smešni anekdoti. Ko dežuje, se ne spomnijo, kje so pozabili dežnik, ko so lačni, na hitro nekaj pojedo, običajno medtem ko tipkajo ali govorijo po telefonu. Pošiljanje sporočila napačni osebi je zanje nekaj vsakdanjega.

Ali spadate med najbolj zmedena in raztresena znamenja zodiaka?

ŠKORPIJON

Škorpijoni kljub temu, da spadajo med vodna znamenja delujejo zmedeno. Radi delujejo tako kot si zamislijo, opravljajo stvari na svoj način in jim ni mar za okolje ali posameznike, ki jih lahko zmotijo. Čeprav ni njihovo stanovanje nikoli nemarno, je vedno razmetano, tako da kakšen kos oblačil večkrat založijo tako da ga ne najdejo. Pri nalogah in opravilih, ki jih ne delajo s srcem so zelo površni, vseeno jim je, kako se bo vse skupaj zaključilo. Nerodni so tudi ko so zaljubljeni, saj so razpeti med tem kaj v danem trenutku čutijo in med tem, kako bi bilo dobro nastopiti. Raztresen škorpijon je prijatelj, ki lahko kljub temu da je ves čas z vami pozabi na vaš rojstni dan.

Pripravljeno za Sensa.si