RIBI: LETNI HOROSKOP 2023

Astrološko znamenje ribi: obširen letni horoskop 2023, ki zajema vsa področja
Astrološko znamenje ribi: obširen letni horoskop 2023, ki zajema vsa področja

Astrološko znamenje ribi: obširen letni horoskop 2023, ki zajema vsa področja

Predviden čas branja: 9 minut

Ribi je znamenje zodiaka, ki zaključuje, tako kot se zaključujeta mraz in zima. Bujna domišljija in zasanjanost sta lastnosti, ki poudarjata prikupno podobo rib. Iskanje globin je prisotno na vsakem koraku, prav tako tudi odvečno obremenjevanje z drugimi stališči. Nežno naravnana vibracija si želi na področju čustev čim več dotikov in romantičnih gest. Strast in pogum sta v zatonu, saj je to umirjen čas, ko se je smiselno povezati s podzavestnimi vzgibi in skušati odkriti nove priložnosti, na katere pa se je potrebno najprej v tišini umirjeno pripraviti.

Namig za lepše leto

Ostati zvest sebi in se hkrati dobro razumeti z drugimi naj bo vaše glavno vodilo. S pogumnimi koraki in kančkom spontanosti vam bo uspelo približati se bolj odločnemu delovanju. Radovednost bo tista, ki vam lahko prinese pomembne odgovore ter višja spoznanja, ki jih boste učinkovito pretvorili v orodje za osebno rast.

LJUBEZEN IN ODNOSI

Ljubezen, ki se prepleta v srcu bo hrepenela po temu, da se končno izrazi na ustrezen način. Že v januarju boste zaznavali močno hrepenenje po bližini duše dvojčice, zato se boste potrudili, da z ljubljeno osebo preživite čim več časa. Ne bo vam pomembno kaj počneta, pomembno vam bo le, da sta globoko povezana. Če ste bili v zadnjem času na področju ljubezni razočarani, vas bo Mars sunkovito potegnil iz žalosti in vam pomagal poiskati načine, da se z žalostjo in razočaranjem soočite ter negativne vibracije čim prej izpustite.

Samske ribice, avanture vas ne bodo zanimale, zato se jim boste spretno izogibali.

Astrološko znamenje ribi: obširen letni horoskop 2023, ki zajema vsa področja

Želeli boste najti nekoga, ki želi povezati se na globlji ravni ter nadaljevati v srečno prihodnost. Osebe, ki vas bodo navdihnile vam bodo prekrižale pot v aprilu, avgustu in novembru, takrat boste tudi bolj dovzetni za sproščene pogovore. Proti koncu leta boste želeli razmerje dvigniti na višjo raven, ter se izogniti vsem nesoglasjem. Vezni v zadnjem delu leta se izogibajte temam o denarju in lastnini, saj bi lahko zaradi napačnega razumevanja prišlo do resnih zamer. Decembra boste dovolj drzni, da naredite odločen korak in poskušate stvari postaviti na pravo mesto. Ribice, rojene v prvi dekadi, iz prijateljskega odnosa se lahko sredi leta razvije čudovito razmerje, le dovoliti si morate in se sprostiti.

KARIERA IN FINANCE

Ribice, v sebi skrivate toliko talentov in kreativnosti, da bi, če bi se bolj sprostili, lahko dosegli na področju kariere in denarja čudovite rezultate. Želja po izboljšanju finančnega stanja bo že v začetku leta velika, realna situacija pa ne bo tako optimistično naravnana. Potreben bo trud, s katerim si boste do marca izborili boljše pogoje ali rešili kar je zapletenega. Tisti, ki ste brez službe, vedno bolj se boste zavedali, da potrebujete denar, da lahko preživite, zato boste v pomladnih dneh pripravljeni poprijeti za vsako delo, ne glede ali vam je pisano na kožo ali ne. Ko se boste s pomočjo bojevnika Marsa podali v zagon in akcijo, bo marsikaj veliko lažje.

V jesenskem obdobju boste morda potrebovali vodstvo, ki vam bo omogočilo, da boste še naprej v krogu uspešnih in zadovoljnih.

Astrološko znamenje ribi: obširen letni horoskop 2023, ki zajema vsa področja

Pojavljali se bodo tudi ljudje, ki vam bodo predstavili koncept varčevanja in naložb, vendar nikar naivno ne nasedajte, saj bi se lahko znašli v resni, skoraj nerešljivi situaciji. Saturn bi vam lahko proti koncu leta povzročil nekaj težav v povezavi z nepremičninami ali premoženjem, saj boste zaznavali eno sliko, resnica pa bo popolnoma drugačna. Vse skupaj se bo rešilo, ko se bo vključila tretja oseba,  ki bo potegnila iz rokava diplomatsko rešitev.

DRUŽINSKO OKOLJE

Ker ste se v zadnjem delu preteklega leta znašli v porušenih družinskih vezeh, vam v januarju ne bo enostavno. Vse kar boste morda želeli pozabiti, lahko v drugačni obliki udari na plano. Izogniti se ne bo smiselno, zato se določite in povejte, česa si želite, morda vas bodo celo upoštevali. S starši ali sorodniki se lahko znajdete v konfliktu ali zaradi nenadnih finančnih odločitev.

Astrološko znamenje ribi: obširen letni horoskop 2023, ki zajema vsa področja

Vendar napetosti ne bodo trajale v nedogled, v drugi polovici leta prihaja na tem področju več miru in razumevanja. V zadnjih mesecih leta se lahko zaradi konkretne zadeve zapletete v spore z brati ali sestrami, vendar tokrat nikar ne popustite prehitro, saj bi lahko bili v tem primeru oškodovani.

ZDRAVJE IN POČUTJE

Tiste ribice ki se že dlje časa borite s težavami na področju zdravja boste v začetku leta končno spoznale, da ste na pravi poti k rešitvam in boljšemu počutju. Zaradi napornega tempa v pomladnem obdobju boste imeli občutek, da ste utrujeni, da vam primanjkuje energije. Pomagajte si s sprehodi in lažjo obliko vadbe, skušajte vztrajati, tudi če boste kakšen dan bolj ležerni. V zadnjem delu leta bo pomembno, kako delujete, saj vam lahko napete situacije in prehitre reakcije povzročijo težave na področju prebavnega sistema, ter prebudijo kakšen resen glavobol. Izogibajte se nezdravi hrani in se pripravite na sezonske spremembe, katerih vpliv boste zagotovo zaznavali tisti, ki ste utrpeli kakšno poškodbo. Hiter in zaletav Mars vas opozarja, da bi morali biti v letu pred vami na cesti veliko bolj previdni.

Astrološko znamenje ribi: obširen letni horoskop 2023, ki zajema vsa področja

MINI HOROSKOP

JANUAR

V januar se boste podali samozavestni, z dvignjenim egom. Ostali vas bodo videli v drugačni luči, nekateri bodo celo mislili, da želite prikriti pomembne zadeve. Proti koncu meseca boste imeli možnost izoblikovati se na določenem področju iter s trdim delom in voljo storiti več zase.

FEBRUAR

Prva polovica meseca bo usklajena na vseh področjih, zato boste z lahkoto opravili vse, kar bodo od vas zahtevali. V zadnjem delu februarja prihaja povečana potreba po tem, da ste ljubljeni, varni in pohvaljeni. Odnosi bodo področje lekcij, iz katerih se boste lahko naučili nekaj zelo pomembnega.

MAREC

Energija rib bo poskrbela, da boste na področju čustev bolj dostopni. Poslovno boste zelo zagnani, le prevelikih načrtov si ne delajte, saj bi vas lahko popeljali v stres in pogubo. Blokade se počasi umikajo vstran in dobili boste moč, da se lotite bolj zahtevnih nalog.

APRIL

Obvladajte kljub energiji ovna, ki povečuje impulzivnost svoje nestrpne misli in ne dovolite, da vas ves čas smatrajo za konfliktne. Ljubezen dobiva proti koncu aprila bolj pomembno vlogo, zato se nikar ne zapirajte vase. Odzovite se, tudi če ne boste povsem prepričani.

MAJ

Skozi mesec maj bodite previdni, saj vam lahko zagodeta površnost in pretirana radovednost. Več boste spraševali in bolj boste hiteli, slabši bodo rezultati, še posebej iz finančnega vidika. Skušajte slediti tistim, ki najprej vdihnejo, šele nato podajo svoj diplomatski odgovor.

JUNIJ

Ustavite se in se sredi meseca, ko se začne za vas pravo poletje nekoliko pretehtajte vse kar se vam dogaja. Z brezglavim ravnanjem izgubljate preveč časa in energije. Rutina in zoprna pravila lahko konec meseca popolnoma utišajo kreativnost in prebudijo dvome.

JULIJ

Na področju kariere boste poskrbeli zase in za svoje želje, saj se bodo napetosti in kaotične situacije umaknile iz obzorja. Energija, ki jo boste vložili v obveznosti, se vam bo povrnila v kratkem časovnem razponu, zato se nikar ne ozirajte na tiste, ki vam ne privoščijo.

AVGUST

Vse, česar se boste lotili vam bo šlo dobro od rok. Bodite produktivni in bolj praktični tudi na finančnem področju, saj se vam lahko to kmalu obrestuje. Nikar ne delajte napak in ne bodite sramežljivi ter se ne umikajte pred pomembnimi projekti, ki se bodo dolgoročno pokazali za zmagovalne.

Astrološko znamenje ribi: obširen letni horoskop 2023, ki zajema vsa področja

SEPTEMBER

Iskali boste pravico in odgovore na tiste zadeve, ki vas morda v ozadju begajo. Znali se boste umirjeno pogovoriti in končno nekomu izpovedati svoja čustva. Proti koncu meseca boste začeli hiteti, z namenom da bi nadoknadili nekaj, kar ste pred časom zavrnili.

OKTOBER

Spoznali boste, da morate gledati naprej, ne nazaj, in veliko stvari se bo zgodilo v prijetni smeri. Znebite se sredi meseca občutka neuspeha in frustracij, ki so vas spremljale v zadnjem obdobju. Pojavilo se bo nekaj ljudi, ki vam bodo privoščili uspeh, zato jim zaupajte.

NOVEMBER

Navdih bo prihajal spontano in znali ga boste udejanjiti v praktičnem smislu. Uganke so lahko resnica, rešene in razkrite, vendar vse skupaj prinaša več stabilnosti v prihodnjem obdobju. Ljubezenske vibracije vas bodo prepričale, da je smiselno nadaljevati.

DECEMBER

December ne bo najbolj enostaven, saj se vam lahko v notranjosti pojavijo čudna vprašanja. Odgovori vas lahko prestrašijo, vendar jih nikar ne prenehajte iskati, saj vas lahko popeljejo k boljšim rešitvam. K tistim, katerih ste se močno bali, pa so vendarle prave.

Ribice, kaj je tisto, kar bo v letu 2023 potrebno spremeniti?

Letni horoskop za 2023 napoveduje, da bo potrebno biti manj občutljivi.

Kateri mesec v letu vam bo najbolj naklonjen in kateri najmanj?

V letu 2023 vam bo najbolj naklonjen marec, najmanj pa januar.

Pripravljeno za Sensa.si