VSE O KARIERNI POTI RIB IN NAJBOLJŠA DELOVNA MESTA ZANJE

Vse o karierni poti ribic in najboljša delovna mesta zanje
Vse o karierni poti ribic in najboljša delovna mesta zanje

Vse o karierni poti ribic in najboljša delovna mesta zanje

Predviden čas branja: 4 minute

Ribice ste posameznice, ki vedno odkrivate novosti, oblikujete svoja prepričanja, vztrajate kljub nasprotovanju okolja in ste sposobne stvari preoblikovati v kreativno celoto. S svojo kreativnostjo znate tudi zaslužiti. Običajno ste zasanjane umetnice, ki hrepenijo po ustvarjanju in se težko nahajajo v službi, ki ne omogoča izražanja potencialov. Ustvarjanje je del vašega življenja, zato je o tudi najboljša izbira poslovne poti za ribico. Ni pomembno s čim ustvarjate.

Pomembno je da s kreativno noto hkrati stabilizirate svojo osebnost ter ustvarjate obilje, ki lahko drugim polepša trenutek, kar vas hrani z dobro energijo.

Ribice rade priskočite na pomoč, se vživite v vlogo sogovornika, znate svetovati, brez da bi vsiljevale svoja mnenja. Delo, ki je rutinsko in komplicirano boste sicer opravile, vendar ne s takšnim veseljem kot opravljate delo, ki vsebuje kreativno noto. Dobro vam gredo od rok tudi prodaja, marketing in socialno delo. Ribe odlično motivirate druge, kar pomaga navdihniti sodelavce, vendar imate lahko težave pri ohranjanju motivacije.

PRODAJALKA

Kupci se radi zanašajo na prodajalce, ki vodijo njihove odločitve, jih obveščajo o prodaji in promocijah ter zagotavljajo odlične storitve za stranke. Ribice zmorejo vse to, običajno presežejo pričakovanja strank in jih spodbudijo, da se želijo vrniti. Ribe se odlično izkažejo v tej vlogi, ker lahko pomagajo ljudem in uživajo v hitri in raznoliki naravi prodaje. To je prodajalka, ki je običajno najbolj prijazna v trgovini.

Vse o karierni poti ribic in najboljša delovna mesta zanje

STROKOVNJAK ZA MARKETING

V vlogi strokovnjaka za marketing lahko ribice hkrati rešujejo probleme in delujejo ustvarjalno. Pomagajo pri rasti, napredovanju in oblikovanju podobe podjetja s pomočjo odlične grafike in besednjaka, ki je neverjetno globok in prepričljiv. Rade delujejo na kampanjah, ustvarjajo in upravljajo vsebino, inovirajo načine za pritegnitev strank podjetja in izvajajo razne tržne raziskave, saj so obdarjene tudi z neverjetno analitičnim umom.

SOCIALNA DELAVKA

Socialno delo je zahtevno področje. Socialni delavci zagotavljajo informacije o virih skupnosti, organizirajo namestitev na domu za otroke in družine ter uporabljajo posebne postopke za pomoč strankam pri krmarjenju in reševanju težav. Ribe so že po naravi tiste, ki vedno priskočijo na pomoč in se odlično znajdejo v tej vlogi. Znajo biti usklajene z drugimi in resnično razumeti situacijo, v kateri se posameznik nahaja.

MEDICINSKA SESTRA

Ribice so odlične medicinske sestre, saj zagotavljajo osnovno oskrbo pacientov, podpirajo zdravnike ter izvršujejo različne naloge. Ta poklic ponuja ribam dovolj strukture, da ostanejo osredotočeni, in dovolj raznolikosti, da ostanejo angažirani. Ribi paciente tolažijo s svojo razumevajočo naravo in se počutijo izpolnjene pri svojem delu. Odlično se zlijejo z naravo poklica, predvsem zaradi svoje empatične narave.

STROKOVNJAKINJA ZA NOTRANJI DESIGN

Strokovnjaki za notranji design odločajo, kakšen bo videz stanovanja, trgovine ali podjetja. Ribice lahko razvijejo svoje umetniške sposobnosti in se dotaknejo svoje intuitivne narave, da izberejo najboljše vizualne elemente za uporabo. Njihova bujna domišljija jim je v veliko pomoč, z domiselno naravo so znani kot najboljši strokovnjaki za notranji design.

Vse o karierni poti ribic in najboljša delovna mesta zanje

GLASBENICA

Ribicam glasba pomaga da ostanejo na pravi poti, ustvarjanje glasbe pa popolnoma stabilizira ribico. Uživajo v ustvarjalni strani dela skupaj s poslovno stranjo, pri čemer uporabljajo svojo zmožnost povezovanja z glasbeno vibracijo. Glasba je umetnost in ribice so rojene umetnice.

FIZIOTERAPEVTKA

Fizioterapija je pogosto težavna, saj se morajo bolniki po fizični travmi ponovno naučiti hoditi in uporabljati različne tipe vadbe. Ravno ta zahtevnost poklica ribico navdihuje, da delo fizioterapevta opravlja dosledno. Fizioterapevti morajo utelešati prilagodljivost in sočutje, kar za ribice ne predstavlja nobene težave.

UMETNICA

Dejstvo je, da so moški in ženske, rojeni v znamenju rib rojeni umetniki in umetnice. Svojo ustvarjalnost in domišljijo lahko uporabijo za ustvarjanje izvrstnih umetnin, ki so impresivne. Njihovo delo je cenjeno, poskrbeti bi morali le še za materialni del poklica. Umetnost je tista, s katero se tudi osebnostno lažje stabilizirajo in najdejo stik s podzavestnim.

Pripravljeno za Elle.si