ASTRO PROFIL ZNANIH: KRISTINA MILER

Astro profil znanih: Kristina Miler, simpatična zmagovalka serije Sanjski moški, ki zna očarati
Astro profil znanih: Kristina Miler, simpatična zmagovalka serije Sanjski moški, ki zna očarati

Astro profil znanih: Kristina Miler, simpatična zmagovalka serije Sanjski moški, ki zna očarati

Predviden čas branja: 7 minut

Kristina ima Sonce v strelcu zato jo krasijo dobrota, nagajivi duh, idealizem, entuziazem, toplina in prijaznost. Venomer stremi k neodvisnosti in ima dober občutek, potrebo za potovanja in svobodo. V njej so dobre predispozicije za uspešno profesionalno kariero, saj je razgledana in optimistična oseba. V življenju jo spremljajo srečna naključja. Potrebuje veliko svobode in nenehnega dogajanja, vendar učinkovitega, saj kljub temu da je flegmatična, stremi k uspehu. Povezana je z vsemi širinami in širitvami, zaradi česar je uvidevna do drugih ljudi, tudi drugačnih in po mnenju preostalih čudnih. Spretno filozofiranje jo večkrat reši iz zagate. Ni pomembno, kaj počne, ne mara kompliciranja, malenkosti in načrtovanja. Skozi življenje se prebija s šalo, anekdotami in iskrivim humorjem. V svojem navdušenju se včasih besedno sprehodi predaleč, kasneje ji je žal.

Njej zameri le redko kdo, saj je zaradi svoje širine duha, smeha in dobre volje, hudomušnih pogledov in ljubezni do ljudi zelo privlačna.

Je umirjen kolerik, s pridihom flegmatika in njen svobodnjaški slog se kaže tudi pri služenju in zapravljanju denarja, kar zanjo sploh ni težko, saj se vsega loti z optimizmom. V denarju vidi predvsem sredstvo osvoboditve, ki ji ponuja svobodo gibanja. Deluje kot ptica na veji in preveč odgovornosti in obveznosti jo lahko hitro zaduši. Položaj nakazuje na odlično sposobnost opazovanja in ocenjevanja stvari v okolju, kjer deluje.

Luna se v Kristinini natalni karti nahaja v ribah, zato je sposobna jasnih in globokih uvidov.

Je nevsiljiva in njena domišljija ne pozna meja. Z lahkoto spolzi skozi cikel več življenj. Živi v svojem svetu in pogosto ji je marsikaj zaradi močne intuicije jasno. Pomembno je, da občuti realnost in okrepi povezavo med intuitivnimi vizijami in resničnim življenjem. Je rojena umetnica, ki tudi živi na svoboden način in se skriva pred vsemi resnimi omejitvami. Najbolj se izraža skozi oči, zato je fotografiranje odlično področje, da popolnoma izrazi svojo prirojeno aktivnost. Če ima dodelan svoj motiv, potem bo z veseljem tvegala in se nepremišljeno spustila v izziv, če pa motiva nima, se ne bo trudila z iskanjem, ampak bo izziv enostavno zavrnila.

Merkur v škorpijonu je tisti, ki je zaslužen, da se Kristina ne boji nikogar in ničesar.

Astro profil znanih: Kristina Miler, simpatična zmagovalka serije Sanjski moški, ki zna očarati

Svoje odločitve vnaša na strasten in diplomatski način. Zaradi svoje karizme je v poslovnem svetu zelo zaželena, saj se je njenim predlogom težko upreti. V njeni naravi je, da se rada igra z besedami ter razpravljanjem. Ona ne izgublja časa po nepotrebnem, ampak se znajde na praktičen način. Strmenje k realnim ciljem ji prihrani razočaranje. Zaradi konjunkcije med Merkurjem in Venero je ljubeča, optimistična, kultivirana in poštena oseba dobrega renomeja. Vedno najde svetlo plat življenja in je pripravljena na razne dogovore.

Sedaj je jasno, zakaj je Kristina tako zelo privlačna, razlog tiči v tem, da se je njena Venera ob rojstvu nahajala v znamenju škorpijona. Zaveda se, da je biti sama lahko užitek, vsekakor pa je prav strmeti k partnerstvu, vendar sproščenemu. Rojena je za energičen partnerski odnos, in čeprav je vse v njenih rokah, potrebuje podporo ljubljene osebe, morda le toliko, da ve, da jo ima. Razpoloženje rado niha iz ene skrajnosti v drugo, vendar je vedno pripravljena na sporazumevanje in komuniciranje z drugimi. Prekipeva od senzualnosti in strasti, enostavno ne more živeti brez ljubezenskih odnosov, ki hranijo njeno dušo in ego. S polno strasti in veliko ognja pričakuje, da ji bo partner sledil, jo dohitel in sprejel vse intenzivne lastnosti.

Težko se upre vsem lepim stvarem, estetiki in okusom.

Njen duh je umirjen, v situacijah ne tvega, ampak se spušča le v preverjene zadeve, kar velja tudi za njeno življenjsko pot, ki je nikoli ne olepšuje. Potrpežljivo zna počakati na svojo pravo priložnost. Ko iskrena ljubezen potrka na njena vrata, se zna pokazati v svoji najlepši luči, da jo pridobi in ohrani za celo življenje. Odlično se ujame s partnerjem, ki je živahen in ne preveč podrejen, skratka nekdo, ki ustreza njenim neobvladljivim strastem. Priljubljenost prihaja ne le iz fizične privlačnosti, temveč tudi iz resnično tople in prijazne narave. Njena prisotnost spodbuja druge, da prikažejo enako toplino in naklonjenost, ki jo naravno izžareva. V sebi ne nosi konflikta, zato je obdana z velikodušnostjo in harmonijo.

Z velikim srcem in dobrim karakterjem želi delovati dobro, prav tako ima rada udobje ter življenje brez težav.

Mars v vodnarju nakazuje, da je Kristina bistra, intuitivna, prodorna in iznajdljiva. Vedno v življenju izbere svojo pot in se ne ozira na druge in njihova mnenja. Svojo energijo uporablja predvsem v družabnih aktivnostih, v borbi za svobodo, neodvisnost in pustolovščine. Deluje kot ekipna igralka, ki jo zanimajo nove in nenavadne metode dela, načrtovanje in napredna tehnologija. Na poslovnem področju jo izredno cenijo, kar ji prinaša uspeh. S to pozicijo jo označuje težnja po ustvarjanju osebne neodvisnosti, saj želi biti samostojna v svojem delovanju in odločitvah in ne prenese, da ji kdorkoli kroji pot.

Astro profil znanih: Kristina Miler, simpatična zmagovalka serije Sanjski moški, ki zna očarati

Trikotnik med Marsom in Saturnom ji podarja močno odločnost in vztrajnost pri uresničevanju ciljev.

S svojo energično usmerjenostjo ima dovolj moči in vzdržljivosti za premagovanje težav in preprek na poti do uspeha. Seksualno, ta vpliv pomeni izjemno vzdržljivost in spolno privlačnost ter aktivnost tudi pozneje v življenju. Omogoča tudi razumno raziskovanje in izražanje tabujev v spolnosti. Izražanje in dobra motivacija jo vodita tudi k plodnim rešitvam na kariernem področju. Ne more in ne zna skriti svojega počutja, zato tisti, ki jo obkrožajo vedno vedo, kaj se z njo dogaja. Osebna celovitost in čast sta ključna aduta, ki ji podarjata podporo.

Jupiter se v natalni karti Kristine nahaja v raku, zato je mirna, prijazna, družabna, simpatična in včasih zelo patriotska.

Spremenljiva, tiha narava ji prinaša bujno domišljijo v življenje. Obstaja povečano zanimanje za mistične stvari. Spremlja jo dobra finančna presoja, zlasti v nepremičninah, z zmožnostjo kopičenja denarja in premoženja. Res udobno se rada namesti v svojem najljubšem naslonjaču in ne mara, da jo kdorkoli pri tem zmoti. Najboljši prijatelji so njeni najboljši učitelji. Ena od najmočnejših osebnostnih lastnosti je pripravljenost, da nenehno raste na psihološki in duhovni ravni. Je samozavestna, vendar nikoli ne preveč ponosna, da bi priznala svoje pomanjkljivosti in sprejela nasvet prijateljev.

Kristinin Kiron se nahaja v strelcu kar nakazuje na izrazito težnjo k iskanju globljega smisla življenja. Opozarja tudi na zelo radovedno naravo, ki o velikih stvareh rada razmišlja na nenavaden način. Privlači jo filozofski pristop, zato ima lahko težave s sprejemanjem odgovornosti. Njen Lilit se nahaja v znamenju rib zato verjame v stvari, ki obstajajo samo v njenih fantazijah. Pomembne vloge zanjo igrajo ljudje, ki se zdijo nepogrešljivi. Če želi doseči srečo, bi se morala intenzivno boriti proti svojim strahovom in iluzijam.

Pripravljeno za Govori.se