DVOJČKA: LETNI HOROSKOP 2023

Astrološko znamenje dvojčka: obširen letni horoskop 2023, ki zajema vsa področja
Astrološko znamenje dvojčka: obširen letni horoskop 2023, ki zajema vsa področja

Astrološko znamenje dvojčka: obširen letni horoskop 2023, ki zajema vsa področja

Predviden čas branja: 10 minut

Dvojčki so prave klepetulje, ki jih lahko primerjamo s hitro rastočim bujnim spomladanskim cvetjem. Prebujajo zaspane, navdihujejo zdolgočasene in vedno poskrbijo, da se v njihovi bližini veliko dogaja. Kar mislijo in čutijo danes, se lahko jutri obrne v popolnoma drugo smer, brez da bi pri tem zaznavali kanček obžalovanja. Z lahkotnimi koraki delujejo kot spomladanski vetrič, vsekakor radi presenečajo. Hitenje in nihajoče delovanje spremlja tudi površen pristop, ki pa jim ga zaradi njihove simpatičnosti redko kdo zameri.

Namig za lepše leto

Zavihajte rokave, razmislite in se vprašajte, kaj je tisto, kar vam ne dovoli prodreti. Mentalne zaznave bodo vodile k temu, da se skušate na vrh zavihteti nekoliko bolj umirjeni in osredotočeni. Priznali si boste, da je površen pristop prešibek, da bi vam prinesel koristi.

LJUBEZEN IN ODNOSI

Nemirne misli in veliki dvomi vase ter v druge so vas v preteklem letu ustavili pred tem, da bi se poglobili v odnos ali poiskali srečo nekje drugje. Razmišljali ste o vseh rešitvah, se skušali poglobiti, vendar odgovora, ki bi vas prepričal do februarja ne boste pridobili. Določene stvari se morajo v januarju še zrušiti in si zagotoviti pravo mesto, nato boste pripravljeni podati se naprej, brez vseh negativnih silnic, ki so vas do sedaj vlekle nazaj.

Z veliko mero harmonije bo najbolj čudovito obdobje za vezane dvojčke od maja do septembra.

Astrološko znamenje dvojčka: obširen letni horoskop 2023, ki zajema vsa področja

Začutili boste olajšane od vseh težav in trpljenja, ter poskusov, da bi odnos zakrpali. Všeč vam bo, da se z ljubljeno osebo resnično razumeta in da lahko izboljšata stvari, ki so bile v preteklosti sporne. Samski dvojčki bodite v avgustu zelo previdni pri vzpostavljanju novih povezav in vezi z nekom, ki vas bo sladko osvajal na vse pretege, samo z namenom da vas zavede ali izkoristi.

Pravo srečo boste našli tam, kjer se lahko z nekom pogovorite v živo, lahko pa da bo splet kljub temu odskočna deska za začetek prijateljevanja. Pomembno je, da se izogibate raznim sumljivim obrazom in tujcem, za katere ne veste od kod prihajajo in kdo so. V jesenskem obdobju boste na čustvenem področju sposobni razviti globlje vezi in boljše povezave, morda boste nekateri celo odločni, da naredite velik korak.

KARIERA IN FINANCE

Prvi korak, ki bi ga morali narediti v januarju, ki bo na področju kariere in denarja dišal po kaosu je, da se ozrete nazaj in ugovorite, kje ste morda naredili napako ali določeno zadevo narobe razumeli. Skrbno preglejte svoje prejšnje naložbe in načrte glede svojega premoženja, saj bi se morali razčistiti nekateri vzponi in padci, ki so vam nagajali v preteklem letu. Jupiter bo rešitelj, ki lahko izboljša situacije in jih sistematično razvrsti tako, da vam bodo bolj jasne. Do aprila, ko vas bo opazoval tudi Saturn, je priporočljivo, da se odločite šele, ko vse skupaj analizirate, se pozanimate ter premislite, saj se lahko skrivajo pasti, ki jih s površnim pogledom ne boste opazili.

Zaradi močne energije Marsa se morate izogibati kakršnim koli velikim naložbam, ter nakupu dragih nepremičnin ali avtomobilov, saj vas lahko privedejo do izgub.

Astrološko znamenje dvojčka: obširen letni horoskop 2023, ki zajema vsa področja

Poskusite privarčevati nekaj denarja, saj bo to delovalo na vas kot veliko olajšanje v težkih časih. Dvojčki, rojeni v drugi dekadi boste želeli blesteti na lestvici uspeha, tudi če bo to pomenilo, da se morate z določenimi posamezniki boriti na vse ali nič. Ponosni boste, če boste lahko dokazali svoje sposobnosti in veščine. Skratka, leto bo priložnost, da popravite vse, kar mislite, da ni v skladu z vašim okusom in željami. Ne pozabite pri vsem tem uporabiti svoje iznajdljivosti.

DRUŽINSKO OKOLJE

V leto se boste podali z mislijo, da bi morali doma preživeti več časa, saj je tam najlepše, najbolj prijetno ter pristno. Ne boste stremeli k temu, da bi ustvarjali nove zgodbe, želeli boste nadaljevati v svoji zgodbi, bolj povezani in navdušeni nad vsem prijetnim. Prebujali boste spomine na dobre čase, Merkur bo isti, ki bo obogatil komunikacijo da boste lažje vse skupaj delili tudi z drugimi. Mir in harmonija bosta razlog, da boste še posebej v pomladnih mesecih več časa preživeli z družino.

Astrološko znamenje dvojčka: obširen letni horoskop 2023, ki zajema vsa področja

Čeprav imate raztreseno življenje in nikoli časa zase, si boste v jeseni, ko se lahko pojavi nekaj težav s starejšimi ali najmlajšimi člani družine morali odtrgati več časa. Potrebovali bodo pomoč ter podporo, kar vam ne bo enostavno, saj se lahko poruši urnik. Izogibanje temam v zvezi s premoženjem in financami v družini lahko v novembru  povzroči kakšen konflikt, zamero in nekaj dolgotrajnih napetosti. Opazili boste, da se je prebudil občutek, da so nekateri prijatelji, ki so vedno tukaj za vas, ter podpirajo vaše namene in cilje skoraj tako pomembni kot družina.

ZDRAVJE IN POČUTJE

Biti ves čas v gibanju morda ni dovolj za zdravo telo in delovanje brez zapletov. To ste okusili že v preteklem letu, ko ste se mnogi izmed vas znašli v bitki s kakšno resno ali manj resno zdravstveno težavo. Vendar znate biti zelo trmasti, dokler ni najhujše, nadaljujete po svoje in to je tisto, kar bo potrebno v letu 2023 spremeniti. Mars bo pravila naredil še bolj stroga, disciplini se boste težko izmuznili, še posebej v obdobju pomadi, ko bo pomembno da se več gibate. V kolikor boste ves čas pod stresom ali vplivom škodljivih razvad, kar pri nemirnih dvojčkih ni redkost, lahko pride do težav, kot sta stres in tesnoba. Nikar se tudi fizično ne obremenjujete preobremenjeno in si občasno privoščite odmor, saj se vam v nasprotnem primeru nakazujejo težave s hrbtenico in prebavili. Skozi vse leto pa se bo prepletalo intenzivno nihanje razpoloženja.

Astrološko znamenje dvojčka: obširen letni horoskop 2023, ki zajema vsa področja

MINI HOROSKOP

JANUAR

Zaustavite se, razmislite, šele nato se prepustite energiji kozoroga, da vas postavi na tisto mesto, po katerem hrepenite že nekaj časa. Konec meseca bodo na vrsto prišle tudi ljubezenske vibracije, ki jih boste znali začiniti s strastjo in delovanjem, kar bo prepričalo tudi najbolj hladne posameznike.

FEBRUAR

V ospredje v začetku februarja stopajo čustva, ki jih bo še dodatno razburkal vpliv Venere. Začutili boste tudi občasno nezadovoljstvo in nemir, še posebej v zadnjih dneh meseca, ko se bo zvrstilo nekaj nejasnih situacij, na katere ne boste imeli dovolj močnega vpliva. Uredite čim prej vse kar je povezano s financami.

MAREC

Vpliv Sonca v ribah ne bo v začetku marca za vas nič kaj vzpodbuden. Dokler vas bo tako močno zanimala preteklost, ne boste imeli dovolj energije da se podate neobremenjeno v sedanjost. Obremenitve bodo povezane tudi z družinskim okoljem, prihaja občutek, da vas nihče zares ne posluša.

APRIL

Dogajanje, ki vas že nekaj časa utruja na več področjih vas bo v prvih dneh aprila z energijo Sonca v znamenju ovna popeljalo v nekaj manjših konfliktov, v katerih nikar pretirano ne vztrajajte, saj bi si lahko zaprli določena vrata. Povezanost s podzavestjo bo tista, ki bo ustvarila pravo zadovoljstvo.

MAJ

Kaj ko bi se prej kot se podate v novo zgodbo osvobodili zoprnih vzorcev na ljubezenskem področju. Na zdravstvenem področju boste močni in neobčutljivi, šport bo odlična sprostitev. Kljub številnim dogodkom in vsakodnevnemu stresu se boste znali spontano podati v optimistično delovanje.

JUNIJ

Lažje kot običajno se boste v začetku junija, ko bo Sonce v dvojčkih soočili tudi z najbolj napornimi nalogami in ljudmi, ki bodo od vas ves čas nekaj zahtevali. Priložnosti, ki jih boste deležni na področju poslovnega delovanja prinašajo boljše pogoje, zato nikar toliko ne dvomite.

JULIJ

Pripravite se na uspešno obdobje, saj vas veliko priložnosti in lažji zaključki čakajo na področju dela, kjer boste nepremagljivi. Če želite še naprej ohraniti svojo vitalnost in dobro zdravje, se izognite kakršnemukoli pretiravanju, še posebej s hrano, saj lahko v tem primeru pridobite nekaj odvečnih kilogramov.

AVGUST

Situacije boste zaradi pogumne energije Sonca v levu težko nadzirali, na trenutke boste imeli občutek, da vas v krogu, ki je za vas pomemben ne spoštujejo dovolj. Ne bodite presenečeni, če vas bo zamikala menjava službe ali delovnega mesta. Pomemben razplet se bo dotaknil tudi zdravstvenega področja.

Astrološko znamenje dvojčka: obširen letni horoskop 2023, ki zajema vsa področja

SEPTEMBER

V začetku septembra pričakujte nekaj manjših težavic, ob katerih morate takoj ukrepati in se z njimi soočiti. Vsako odlašanje vas lahko popelje v zaplete in zdravstvene težave. Lažje in bolj lahkotno vam bo v zadnjem delu meseca, ko prihajajo številne kreativne zamisli, potrebno jih bo le še popeljati v realnost.

OKTOBER

V začetku oktobra ne boste sposobni narediti pomembnega koraka, ki ga bodo od vas nestrpno pričakovali. V drugi polovici meseca vas bo zamikala osebna rast, zato boste radovedno začeli iskati načine, kako izboljšati svoje počutje na enostaven način. Nič ne bo šlo zlahka, zato vztrajajte.

NOVEMBER

Osebni interesi bodo v začetku novembra za vas zelo pomemben dejavnik. Prehajate v obdobje učenja ter širjenja svojega znanja, kar vam bo pisano na kožo. Glede na pozicije planetov bodo vaši koraki še močnejši in zaključek novembra zelo uspešen v več različnih pogledih.

DECEMBER

Vpliv Sonca v znamenju strelca se bo odražal na komunikaciji ter medsebojnih odnosih, ki bodo bolj navihani. Ko enkrat sprejmete dejstvo, da nič ne ostane enako za vedno, boste veliko lažje upravljali svoje življenje, ki bo v zadnjih dneh meseca polno raznih nenavadnih ter strastnih presenečenj.

Dvojčki, kaj je tisto, kaj bo v letu 2023 potrebno spremeniti?

Letni horoskop za 2023 napoveduje, da se bo potrebno notranje umiriti.

Dvojčki, kateri mesec v letu vam bo najbolj naklonjen in kateri najmanj?

Dvojčki, v letu 2023 vam bo najbolj naklonjen junij, najmanj pa januar.

Pripravljeno za Sensa.si