TEHTNICA: LETNI HOROSKOP 2023

Astrološko znamenje tehtnica: obširen letni horoskop 2023, ki zajema vsa področja
Astrološko znamenje tehtnica: obširen letni horoskop 2023, ki zajema vsa področja

Astrološko znamenje tehtnica: obširen letni horoskop 2023, ki zajema vsa področja

Predviden čas branja: 0 minut

Tehtnica, ki je simbol ravnovesja je tista, s katero se prične obdobje jeseni. Vsa barvitost se odraža v njeni osebnosti, ki je polna prijetnih vibracij ter razgibana. Njeno poslanstvo je biti mediator sprtih strani ali nasprotnih stališč. Vedno znova na umirjen način najde rešitev, ki ustreza vsem. Namesto da bi se prerekala v nedogled, se raje umakne in od daleč opazuje situacijo. Vedno urejena, povezana z ljubeznimi gestami je tehtnica pravi magnet za nasprotni spol. Brez ljubezni težko deluje, zaljublja se počasi in globoko, kot jesenski žarki sonca.

Namig za lepše leto

Usmerjali se boste dolgoročno, obdani z veliko mero samozavesti ter prepričanja, da ste dovolj dobri, da si zaslužite višjo pozicijo. Vse kar bo šlo mimo vas lahko obremeni delovanje, zato ujemite tudi drobne namige, ki lahko vodijo v pomembno zgodbo. Stabilnost na področju čustev bo razlog, da si ne boste dovolili, da vas kdo zavede.

LJUBEZEN IN ODNOSI

V ljubezenskih odnosih ste v zadnjem času naredili nekaj sprememb, rezultati pa prihajajo sedaj, tudi če jih več ne pričakujete.  Vezani boste v prvi polovici leta imeli priložnost za objeme, izpovedi in prijeten miren čas z ljubljeno osebo. Tisti, ki se nahajate v negativnih čustvenih zagatah, lahko v januarju padete še globlje in se zlomite, nato se bo vaša pot usmerila k boljšemu počutju in prepričanju, da je vse slabo za vami. Končno se bodo razjasnile napetosti, uredila se bodo tudi najrazličnejša vprašanja.

Proti koncu leta se lahko stabilna razmerja nekoliko zamajejo, saj prihajajo težave z nihanjem razpoloženja.

Astrološko znamenje tehtnica: obširen letni horoskop 2023, ki zajema vsa področja

Samski, v začetku leta nikar ne bodite nestrpni, ampak potrpežljivo opazujte sebe, kaj vam je všeč in kaj vam ne odgovarja. V kolikor boste zaupali Venerinim vibracijam, boste morda imeli v drugi polovici leta priložnost spoznati svojega življenjskega sopotnika ali sopotnico. Če želite skozi leto na področju čustev potovati pomirjeni in sproščeni, pokažite svojo odločnost in delujte lahkotno ter igrivo. Mars vas opozarja, da morate biti v kočljivih trenutkih, ko bo druga stran občutljiva bolj previdni pri svojih besedah in dejanjih.

KARIERA IN FINANCE

Prijetno bogato potovanje se prične takoj, ko Mars postane direkten, saj boste povsod zaznavali rast in razvoj. Naložbe, povezane z lastnino, ali nekatera sredstva, v katera ste vložili v preteklosti vas lahko v pomladnih mesecih presenetijo v pozitivni smeri. Z aspektom Jupitra in Saturna se bo izboljšalo tudi finančno stanje tistih, ki ste se v preteklem letu na tem področju znašli v zapletenih situacijah. Leto ni ugodno za posojila, ampak za nadgradnjo s tem kar že imate in kar znate. Ker boste razumni, vas lahko nekaj pravih odločitev reši iz vseh težav in zapletov.

Leto vas bo usmerilo v to, da spoznate, kako močni ste, ko se pojavijo težke situacije in kako prilagodljivi ste, ko se je potrebno odločiti, ali denar prihraniti ali si kupiti nekaj zase.

Astrološko znamenje tehtnica: obširen letni horoskop 2023, ki zajema vsa področja

Najbolj stabilno stanje na področju denarja se vam obeta v zadnjih mesecih leta. Prav tako vas bo v tem obdobju zdrav razum obvaroval pred nadlogami in težavami ali nesmiselnimi naložbami, ki vodijo v izgube. Če nameravate investirati, morate vedeti, kako to storiti. Zato poiščite nasvet, saj bi se lahko zaradi napačne odločitve močno ušteli in kasneje obžalovali, da ste sploh poskusili. Potrpežljivost bo v smeri dobrih odnosov v službi ključna, neodvisen pristop pa vas vodi do uspeha. Odlične komunikacijske sposobnosti bodo skozi leto vplivale na uspešnost pri delu, vendar osebnih stvari v delovnem okolju nikar ne delite.

DRUŽINSKO OKOLJE

Na področju družinskih odnosov bo pot v začetku leta razgibana, polna jam in padcev, vendar po drugi strani poučna in hkrati vznemirljiva. Mars vam bo pomagal, da se boste neustrašno in trdno soočili z vsemi težavami, ki se prepletajo na tem področju. Pomembno poglavje bodo odnosi s starši, saj se ne bodo strinjali z vašimi odločitvami. Tokrat se pri njihovih pripombah ne boste ustavljali, ampak boste raje zamahnili z roko ter nadaljevali po svoje, tako kot ste si zamislili.

Astrološko znamenje tehtnica: obširen letni horoskop 2023, ki zajema vsa področja

V drugi polovici leta prihajata na področju družine mir in harmonija. Lažje boste rešili vsa zahtevna vprašanja in težave, tudi dolgotrajne. Pomembno bo, da napetosti, povezanih z družino ne zadržujete v sebi, tudi če imate občutek, da boste s svojimi besedami nekoga prizadeli. Zanimiv dogodek bo proti koncu leta v dom prinesel srečo.

ZDRAVJE IN POČUTJE

V kolikor se že borite z zdravstvenimi težavami, boste morali v začetku leta, ko boste še bolj izpostavljeni poskrbeti, da jih rešite. Ostanite pozitivno naravnani in verjemite, da se vse lahko izboljša če verjamete v dobro. Pomembno je, da v pomladnem obdobju odstranite mentalno blokado, saj bo Jupiter poskrbel za vas in vas obvaroval pred morebitnimi poškodbami. V drugi polovici leta se lahko s spremembami in doslednim delovanjem počasi poslovite od dolgotrajnih zdravstvenih težav, prav tako boste tudi tisti, ki ste popolnoma zdravi v tem obdobju v boljšem stanju in kondiciji. Saturn bo poskrbel, da se prehranjujete bolj zdravo, odvrnil vas bo od pesimizma in vas dolgoročno usmeril k zdravim odločitvam.

Astrološko znamenje tehtnica: obširen letni horoskop 2023, ki zajema vsa področja

MINI HOROSKOP

JANUAR

Na osebnem področju vam določene zadeve zaradi neugodnega Marsa ne bodo ravno najbolj jasne, saj boste zmedeni ter polni raznih nihanj. Srečne okoliščine prihajajo proti koncu meseca, vendar v njih ne boste uživali toliko, kolikor bi želeli, saj boste v ozadju ves čas zaznavali napetost ter prebujali nerešene situacije.

FEBRUAR

Pričakujte v začetku meseca spretnost z besedami in sicer na vseh področjih. Iz spontanega klepeta se bo po naključju rodila dobra poslovna zamisel, ki vam obljublja počasen, vendar donosen napredek. Nikar ne bodite ljubosumni, če se bodo zadeve na področju čustev spreminjale.

MAREC

V prvi polovici marca se boste posvečali globokim zaznavam in temu, da si na ljubezenskem področju zgradite stabilno celoto. V drugi polovici marca bodite na področju dela in izobraževanj bolj osredotočeni, saj se vas bo dotikala možnost, da nekaj pomembnega spregledate. Ne bojte se tveganja, saj vas vodi v dobre rezultate.

APRIL

Pozitivne misli in dejanja bodo razlog, da se ne boste ustavljali, ampak si boste organizirali pogumno pot za prihodnost. Godila vam bo energija, ki prebuja radovednost. Srečna naključja bodo s svojo vsebino popestrili še tako turoben dan. Ljubezen bo v zadnjih dneh aprila v ozadju, vendar vas to ne bo motilo.

MAJ

V prvi polovici maja pričakujte s Soncem v biku vztrajnost in željo po urejenih financah. Nič vam ne bo težko in lažje se boste poglobili tudi v zoprne situacije. Vse skupaj bo odskočna deska za prihodnje odločitve, zato se nikar ne umikajte prehitro. Prebudili drzne načrte, vendar raje hitite počasi.

JUNIJ

Razveselili se boste nežnosti, ki jo boste zaznavali. Venera vas bo prepričala, da bi bilo dobro več časa nameniti iskreni ljubezni. Naraščal bo občutek, ki vas bo vodil k lepim gestam, prav tako pa tudi k povečani občutljivosti. Kar boste čutili na znotraj, boste pokazali tudi na zunaj, ne glede na to, kdo vas bo obkrožal.

JULIJ

V začetku julija ne boste najbolj navdušeni nad tistimi, ki vas bodo želeli zvabiti nekam, kjer se ne počutite zaželeno. Raje boste sami s sabo, energija ki jo boste oddajali vam bo všeč, druge pa lahko zmoti. Nikar ne podlegajte splošnim vplivom, raje ostanite unikatni.

AVGUST

Sonce v levu prebuja pogum in optimizem. Končno si boste izborili prednost in se lažje povzpeli višje, še posebej tam, kjer veste da vse skupaj obvladate. Zdravje vam bo dobro služilo, pazite le, da vas ne bodo preveč vabile gazirane pijače, ki lahko doprinesejo nekaj težav na področju prebavil.

Astrološko znamenje tehtnica: obširen letni horoskop 2023, ki zajema vsa področja

SEPTEMBER

Z lahkoto se boste s pomočjo Sonca v devici izborili za boljše pogoje  na področju dela in denarja. Zagon, ki prihaja spontano bo vredno izkoristiti, saj se dolgo ne bo ponovil. Predajte se temu, kar vam ponuja življenje in se nikar konec meseca ne zapirajte preveč vase, saj bi lahko zamudili nekaj privlačnega.

OKTOBER

Všeč vam bodo komplimenti, ki prihajajo z ugodno planetarno kombinacijo, vendar nikar ne nasedajte le na podlagi nekaj sladkih besed, najprej se bolj prepričajte če je vse skupaj iskreno. Področje izobraževanja bo obiskala sreča, le z malce ter vztrajnosti truda jo je treba podkrepiti.

NOVEMBER

V družinskem krogu boste v začetku novembra zadovoljni in sproščeni. Zopet se bo veliko dogajalo, tudi če vas bodo prosili za pomoč, se boste odzvali. Razmišljali boste o širitvi ali spremembi bivališča, vendar ne bodite preveč zaletavi, saj bi lahko izbrali napačno možnost ter jo obžalovali.

DECEMBER

V začetku decembra, ko se boste zlili z vplivom Sonca v strelcu boste z lahkoto poskrbeli za svoje dobro počutje in zadovoljstvo, kar vas bo oddaljilo od stresnih ter nerešljivih situacij. Konec meseca se boste poglobili v svoje spolne fantazije in želje, ter si dovolili uživati strastno, v pravi meri.

Tehtnice, kaj je tisto, kar bo v letu 2023 potrebno spremeniti?

Letni horoskop za 2023 napoveduje, da bo potrebno bolj zaupati sebi.

Tehtnice, kateri mesec v letu vam bo najbolj naklonjen in kateri najmanj?

Tehtnice, v letu 2023 vam bo najbolj naklonjen oktober, najmanj pa januar.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi ČESA SE LAHKO OSTALA ZNAMENJA ZODIAKA NAUČITE OD TEHTNIC? in SPOZNAJTE ZNAČILNOSTI ASTRO ZNAMENJA TEHTNICA