ČESA SE LAHKO OSTALA ZNAMENJA ZODIAKA NAUČITE OD TEHTNIC?

Kaj je tisto, česar se lahko naučite od tehtnic?
Kaj je tisto, česar se lahko naučite od tehtnic?

Kaj je tisto, česar se lahko naučite od tehtnic?

Predviden čas branja: 5 minut

Tehtnice so umirjene, prijetne in tesno povezane s skladnostjo ter  ljubeznijo. Znajo navdihovati, svetovati in reševati konflikte med sprtimi stranmi. Hrepenijo po urejenih odnosih, tako v ljubezni kot tudi na ostalih področjih. Nikoli se ne pretvarjajo in ne prirejajo resnice, saj slovijo po poštenem pristopu. Kaj je tisto, kar bi se lahko ostala astrološka znamenja naučila od umirjenih tehtnic, namesto da vam gredo zaradi svojih izrazitih lastnosti včasih na živce?

OVEN

Ovni se lahko od tehtnic naučite, kako opustiti miselnost samo jaz in nihče drug in sprejmete povezave, ki prinašajo še boljše rezultate. Naučite se lahko tudi, da je večkrat boljše ostati v ozadju in biti opazovalec, namesto da se vedno prerivate v ospredje in pričakujete da se bo vse rešilo takoj.

BIK

Biki se lahko naučite od tehtnice delovati bolj lahkotno, z manj trme in zakoreninjenih prepričanj.  Namesto muhavosti se naučite od tehtnice, da strokovno znanje naredi odličen vtis na šefe in sodelavce. Ko se znajdete v skupku nesoglasij, jih lahko kot to počne tehtnica hitro rešite z diplomatsko žilico.

DVOJČKA

Čeprav se dvojčki radi burno brez razmisleka odzivate, se lahko naučite od tehtnice, da se preden spregovorite zadržite, razmislite in si vzamete čas za odločitev. Povzemite od tehtnic vrhunski intelekt, ki je skrit pod lahkotnim delovanjem v smeri, da deluje pravilno ter pravično.

RAK

Raki, bodite takrat, ko ste jezni, žalostni ali razočarani kot tehtnica. Razčistite stvari, nato jih odvrzite in o njih spregovorite. Ko ste osamljeni se ne zapirajte preveč vase ampak poiščite kot tehtnica najboljšega prijatelja, ki mu lahko sproščeno razložite vse plati zgodbe in ga prosite za nasvet.

Kaj je tisto, česar se lahko naučite od tehtnic?

LEV

Levi, tehtnica vas lahko nauči, kako v kočljivih situacijah odreagirati prefinjeno ter ohraniti svoj um v umirjenem stanju. Nežne besede s pridihom topline so naravna zaščita, ki vas bo odvrnila od morebitne drame, ko nekaj ni tako kot ste si samozavestni levi zamislili. Nesramne pripombe so tiste, ki jih tehtnica ne tolerira.

DEVICA

Device, od tehtnice se lahko naučite na področju kariere delovati bolj lahkotno in hkrati ne tako zelo analitično. Preden se nečemu zavežete, sicer pretehtajte vse možnosti, nato pa se z odločitvijo, kot to počne tehtnica sprijaznite, brez obžalovanja in ponovnega analiziranja.

TEHTNICA

Tehtnice, naučite se od svoje zrcalne slike, da je lahko neodločnost v medsebojnih odnosih zelo obremenilna za druge. Prav tako lahko velika nihanja razpoloženja koga od bližnjih pahnejo v slabo voljo.

ŠKORPIJON

Tehtnice, ki imajo intuitiven in ustvarjalen um, vas lahko naučijo, kako vztrajati umirjeno do konca in prebujati vse tisto kar je potrebno, da se izognete stresu. Povzemite od tehtnic sposobnost, da vidite, v čem je vsaka oseba drugačna, in poudarite, kaj lahko v določeni situaciji prispevate.

STRELEC

Strelci, od tehtnic se lahko naučite, kako stkati bolj pristne vezi na področju družinskih in ljubezenskih odnosov, kako se poglobiti in pri tem ostati na realnih tleh. Delujete kot diplomat med družinskimi člani, da bi vzpostavili ravnotežje, ter uredili odnose v pravi smeri, kot to počne tehtnica.

Kaj je tisto, česar se lahko naučite od tehtnic?

KOZOROG

Kozorogi, od tehtnic se lahko naučite, kako uživati ​​v materialnih dobrinah, ne da bi bili obsedeni z njimi. Prav tako so lahko dober zgled, da si je po napornem delu potrebno privoščiti tudi užitek in si dovoliti lenariti. Finančno področje bi bilo dobro, kot zna tehtnica kdaj pustiti nedotaknjeno.

VODNAR

Vodnarji, zaradi želje po izstopanju se težko izogibate konfliktom, zato je čas, da se od tehtnice naučite delovati kot mirovnik, bolj premišljeno. Od njih se lahko naučite tudi tega, da spodbujate tudi stališča drugih, ne le svoja. Povzemite od njih sposobnost, da v kočljivih situacijah enostavno ostanejo nevtralne.

RIBI

Ribice, od tehtnice se lahko naučite, kako se odpreti ljubezni in njenim povezavam, brez da bi se izgubili v sanjarjenju in nerealnih vzgibih. Naučijo vas lahko tudi tega, da se po prekinitvah hitreje poberete, se sicer poglobite, vendar na bolj lahkoten način, brez raznih negativnih misli, ki žalost samo še stopnjujejo.

Pripravljeno za Sensa.si