VODNAR: LETNI HOROSKOP 2023

Astrološko znamenje vodnar: obširen letni horoskop 2023, ki zajema vsa področja

Astrološko znamenje vodnar: obširen letni horoskop 2023, ki zajema vsa področja

Predviden čas branja: 10 minut

Zima še vedno kaže svoj hladen obraz, vendar ne pride več tako do živega, saj jo spremlja bolj sproščena energija, ki jo lahko povežemo z znamenjem vodnarja. Prebuja se želja po drugačnem pristopu, kot vodnar, ki mora vedno izumiti nekaj novega, saj se v nasprotnem primeru začne dolgočasiti.  Vodnar je neodvisno znamenje, ki zna zelo dobro poskrbeti zase. Vihar čustev in strasti ki se prepleta se želi čim prej izraziti v najboljši obliki. Osebnost je zelo barvita, prijateljsko naravnana ter tesno povezana z noto humanitarnosti, seveda v skupno dobro.

Namig za lepše leto

Prenehali boste z razmišljanjem, da potrebujete nekaj novega in drugačnega. Tokrat se boste znali skromno zadovoljiti s tem, kar vam življenje v danem trenutku ponuja. Brez slabe vesti boste popestrili področje ljubezni, kar vam bo dajalo neverjetno moč za premagovanje tudi najtežjih ovir.

LJUBEZEN IN ODNOSI

Ljubezen boste v letu pred vami dojemali bolj svobodno, nekoliko drugače kot večina ostalih. Ravno zato se vam lahko zgodi, da vas ne bodo razumeli, da vas bodo označevali za čudne. V začetku leta ničesar ne boste obljubljali, saj še sami ne boste točno vedeli, kam si želite popeljati svojo ljubezensko pot. Bolj bodo drezali v vas in vas spraševali, bolj se boste umikali v svoj svet. Vezani, v pomladnih dneh bo prihajalo do nihanj razpoloženja, predvsem zaradi vseh vzponov in padcev na področju čustev. Skušajte do junija, ko se bodo napetosti umaknile narediti vse, kar je potrebno, da ohranite mir in dobro komunikacijo v razmerju.

Prepiri se bodo odvijali v smeri raznih zahtev, ki ne bodo izpolnjene ter različnih predstav, ki se ne bodo dopolnjevale v celoti.

Astrološko znamenje vodnar: obširen letni horoskop 2023, ki zajema vsa področja

Poiskati skupno točko in se znati razveseliti bo jeseni zelo pomembno. V kolikor se bo ljubljena oseba želela poglobiti, se ne boste odzivali tako kot bi si želela. Vendar ne bo vse tako zelo temačno, saj vas bodo partnerske stiske osvobodile vseh dvomov, ki so se kopičili že dlje časa. Samskim bo v prvi polovici leta popolnoma vseeno ali najdete ljubezen ali ne, saj boste zelo zaposleni z delovanjem na ostalih področjih življenja. Nato v juliju prihaja energija, ki jo bo prebudila Venera. Zaželeli si boste nekoga, s katerim lahko govorite o vsem, se podate v nove dogodivščine, nekoga, ki razume, da enostavno obožujete neodvisnost, tudi takrat ko ljubite brez meja.

KARIERA IN FINANCE

Po vseh napornih poskusih preteklega leta, da bi se prebili naprej se boste v januarju ustavili ter analizirali svojo pot. Prišli boste do spoznanja, da ste nekaj počeli narobe ter da se niste povezali s pravimi liki. Pomembno je, da si najprej zbistrite glavo in se šele nato podate v reševanje kariernih in finančnih vprašanj. Čeprav vam lahko do pomladi pot prekrižajo številne zapletene situacije, bodite taktni in predvsem pozitivno naravnani. Čeprav ste velik individualist, ki se vedno znajde sam, bo tokrat pametno upoštevati nasvete ljudi, ki določene zadeve, ki so za vas pomembne obvladajo, morda celo bolj kot vi. Enostavno si na ves glas priznajte, da tudi vi morda nečesa ne obvladate in lažje vam bo.

V drugi polovici leta vas bo nekdo povabil k sodelovanju, kar lahko, če se boste dogovorili o vseh podrobnosti obrodi v prihodnosti dobre sadove.

Astrološko znamenje vodnar: obširen letni horoskop 2023, ki zajema vsa področja

Posebej pomembno bo, da se že pred začetkom dogovorite tudi o finančnih podrobnostih, saj ste že prevečkrat naivno nekomu nasedli. Tisti, vodnarji ki rešujete situacije povezane s premoženjem, boste najbolj uspešni v oktobru, ko se lahko tudi najbolj nemogoča situacija obrne v vaš prid. Tisti, ki ste v finančnih težavah ali brez službe, boste v jesenskem obdobju morali poiskati rešitve, v nasprotnem primeru tonete v temačen tunel, brez pravega izhoda. Težave se lahko povečajo, če ne boste sposobni sklepati kompromisov. Vodnarji, ki delujete v zasebnem sektorju, bodite do novembra pripravljeni na veliko dela, brez pravih finančnih rezultatov, ki se bodo pokazali šele od decembra dalje.

DRUŽINSKO OKOLJE

V leto se podajate polni bremen, saj imate ob občutek, da morate v družini vse storiti sami. Vodilna vloga, ki organizira vse vam je v preteklem letu ustrezala, sedaj pa prihajate v čas, ko si boste tudi vi zaželeli, da nekdo od bližnjih stori nekaj za vas ali namesto vas. Ko boste to željo izrazili, ne bodite presenečeni, če boste naleteli na neodobravanje in negativne pripombe, vendar je prav da vztrajate, saj si tudi vi zaslužite nekaj razbremenitve.

Astrološko znamenje vodnar: obširen letni horoskop 2023, ki zajema vsa področja

Osredotočiti se morate predvsem na svoje življenje, ostali družinski člani se bodo že znašli sami. Družinska srečanja, ki bodo bolj pogosta v poletnih dneh vodijo v povezovanje in reševanje sprtih zadev. Izognite pa se konec leta konfliktom zaradi razlik med tradicionalnimi in modernimi ideologijami. Spoznali boste, da je nesmiselno, da se ubadate z vsako malenkostjo.

ZDRAVJE IN POČUTJE

Vodilo v prvi polovici leta bo, da zdravo telo vodi k zdravim odločitvam. V kolikor ste se v preteklem letu preveč prepuščali nezdravemu načinu prehranjevanja in raznim razvadam, boste znali že v januarju reči stop in se usmeriti v zdrav življenjski slog. Tisti, ki se soočate z boleznimi prehajate v bolj stabilno obdobje, v katerem lahko na pomoč priskoči Jupitrov optimizem. Ne glede na težavnostno stopnjo situacije, se skozi leto ne boste nikoli smilili sami sebi ali igrali vlogo žrtve, kot to počno drugi. V kolikor se spopadate s psihičnimi težavami, bo pomembno, da se zaposlite s stvarmi, ki jih radi počnete, prav tako vam lahko pomaga pravilno izvajanje dihalnih vaj. Nekaterim vodnarjem se lahko v zadnjem delu leta pojavijo težave s sklepi in prebavnim sistemom.

Astrološko znamenje vodnar: obširen letni horoskop 2023, ki zajema vsa področja

MINI HOROSKOP

JANUAR

Pričakujte več neodvisnosti in želje po tem, da se odtrgate od zastarelih vzorcev. Nove usmeritve bodo najprej delovale tvegane, nato se boste zlili z njihovim vibracijami. Zadnji dnevni v mesecu bodo obremenilni, saj se bodo prepletale energije, ki vas bodo spravljale v kočljiv položaj.

FEBRUAR

Zadovoljni boste, saj prihaja nekaj zanimivih in hkrati strastnih naključij, ki vas bodo prebudila. Všeč vam bo spontanost, ki jo boste začutili ob določeni osebi, čeprav bo morda prepovedana ali zasedena. Zadnje dni v mesecu pazite na zdravje, saj bo imunski sistem bolj šibak.

MAREC

Zamislili si boste sladke sanje, ki pa se lahko ob neprevidni potezi hitro spreobrnejo v bolj kruto realnost. Ne nasedajte, ne bodite naivni, predvsem pa se skušajte odločati s svojo glavo, brez tega da bi določeni posamezniki krojili vaše življenje. Jasen pogled vas bo prepričal.

APRIL

Ker se povečujeta borbenost in nepotrpežljivost, se lahko umirjenost v začetku meseca hitro razblini. Kljub temu, da se boste težko zadrževali, boste znali ohraniti zdravo mero in se včasih ko boste zaznali, da ste v določeni situaciji nemočni raje umaknili.

MAJ

Zelo boste obremenjeni glede odnosov z družino. Želeli si boste ves prosti čas preživeti z njimi, česar pa vam delo ne bo omogočalo. Konec maja vas bo preganjala osamljenost. Iznajdljivost pa bo močno orožje, s katerim se lahko hitro rešite, če se boste slučajno zapletli.

JUNIJ

Nekdo od sodelavcev, ki vam želi le dobro vas bo prepričal, da se v določeni situaciji borite do konca in si izborite prednost. Zagotovo boste bolj iznajdljivi od svojih tekmecev, kar vas vodi tudi k možnosti za osebno rast in notranjo umiritev, ki bo v zadnjih dneh junija še kako potrebna.

JULIJ

Nepričakovana pozitivno obarvana situacija bo preprečila, da bi bili žalostni ali slabe volje. Ne glede na situacije, ki se vam bodo vrstile, boste znali poiskati ključ optimizma in z njim odkleniti tudi vrata tistih, ki so vam resnično pri srcu. Zaupajte svojemu instinktu.

AVGUST

Ne bodite presenečeni, če se bodo vračale zadeve, povezane s preteklostjo. Morali se boste poglobiti vase in narediti korak v smeri priznavanja svojih napak. Ne bo enostavno, vendar bo to način, ki vam dolgoročno obljublja več stabilnosti ter razbremenjenosti.

Astrološko znamenje vodnar: obširen letni horoskop 2023, ki zajema vsa področja

SEPTEMBER

Čas je, da v ospredje postavite svoje resnične potrebe. Morda boste na bolj drastičen način končali nekaj odnosov, za katere boste po dolgem razmišljanju ugotovili, da nimajo za vas nobenega pomena ali koristi. Ko boste potegnili črto boste spoznali, da ste končno zadovoljni ter mirni.

OKTOBER

Nimate dovolj moči, da bi priznali nekaj pomembnega, zato se boste določeni osebi v začetku oktobra malce izmikali. To, kar se dogaja v zasebnem življenju, naj ostane le v vaših mislih in srcu, saj ste v nevarnosti, da se vas lotijo obrekljivi in neiskreni ljudje. 

NOVEMBER

Če se boste odločili zavihteti se v fazo popolne iskrenosti, boste doživeli pravo razsvetljenje. S spontanostjo in koraki presenečenja lahko na dober način pritegnete pozornost simpatične osebe in zdaj je pravi čas, da to storite. Nikar se konec meseca ne izmikajte raznim opozorilom.

DECEMBER

Najbolj pomembno je, da se v začetku decembra  znebite raznih nakopičenih razlogov, ki so nesmiselni. To so obveznosti, ki vam kradejo čas, odgovornosti in pričakovanja od ljudi, ki vam ne morejo ponuditi ničesar razen neprestanega tarnanja, ki ga imate počasi že dovolj.

Vodnarji, kaj je tisto, kar bo v letu 2023 potrebno spremeniti?

Letni horoskop za 2023 napoveduje, da bo potrebno slediti tudi razumu.

Kateri mesec v letu vam bo najbolj naklonjen in kateri najmanj?

V letu 2023 vam bo najbolj naklonjen december, najmanj pa september.

Pripravljeno za Sensa.si