S KATERIMI ZNAMENJI SE VODNARJI V ŽIVLJENJU NE UJEMATE?

S katerimi astrološkimi znamenji se vodnarji v življenju ne ujemate?
S katerimi astrološkimi znamenji se vodnarji v življenju ne ujemate?

S katerimi astrološkimi znamenji se vodnarji v življenju ne ujemate?

Predviden čas branja: 4 minutes

Katera znamenja zodiaka so tista, ki se s pogumnim vodnarjem v življenju ne znajdejo najbolj. To so znamenja, ki so na določenih področjih drugačna od vodnarjev, morda preveč komplicirana, nežna in nesigurna vase…

PRIJATELJSKI ODNOSI

V prijateljskih odnosih vodnar najtežje razume raka in ribo, ki delujta povsem drugače, bolj občutljivo in preveč neodločno. Čeprav si vodnar, ki je zelo družaben želi imeti čim več prijateljev, mu to s preveč obremenjenim kozorogom običajno ne uspe. Bik je preveč občutljiv, zato se z vodnarjem, če gre za prijateljski odnos težje dopolnjuje. Tudi dvojček je prijatelj, s katerim v prijateljskem odnosu vodnar porabi preveč svoje energije.

LJUBEZENSKI ODNOSI

Bik in Vodnar imata različen pristop do življenja in tudi ljubezen vidita iz različnih perspektiv. Njuna spolna privlačnost je zelo intenzivna tudi s pomočjo fascinantne razlike. Na dolgi rok ju zaradi njunih temeljnih razlik čaka veliko dela. Vodnar je ljubitelj odkrivanja novih ljudi, poti in različnih kultur, nosilec svežih idej. Nasprotno je Bik zagovornik varnega, že znanega ozemlja. Je ljubeč, tudi posesiven, uživa v objemu doma, za kar je zaslužen njegov vladar, čustvena Venera, boginja ljubezni in užitkov, kar mu prinaša dar lepote, pa tudi glasbeni talent.

S katerimi astrološkimi znamenji se vodnarji v življenju ne ujemate?

Vendar Vodnarjev Saturn postavlja smernice in bo vzpostavljena vez vse dotlej, dokler obstaja zagotovilo za dobro krmarjenje in topla postelja na koncu avanture.

Obe znamenji sta trmasti in ko pride do razhajanj, le-to težko brzdata. Enako se drugačnost pokaže pri razporejanju denarja, Bikova varčnost za težke dni zmoti Vodnarja, ki verjame, da mu znanje in izobrazba zagotavljata finančno stabilnost. Močna zunanja vez skupnih interesov pripomore k poti na dolgi rok, v nasprotnem primeru Vodnar pripravi kovčke in se od Bika z velikodušnim objemom poslovi. Nekoliko slabša kombinacija!

Vodnar in Riba imata zelo močno privlačnost, ki ju združuje globoko prijateljstvo s sočutjem in z emocijami.

Samozavestni Vodnar rad raziskuje in eksperimentira. Je izjemno neodvisen, rad pomaga ljudem, zelo komunikativen, odkritosrčen in realističen. Zna biti zelo dober prijatelj in poslušalec, v nasprotju z Ribo, ki je bolj umirjena, rada sanja, je ljubeča, zelo romantična in velikokrat tudi nerealna. Vodnar ima zelo močne želje po druženju, spoznavanju novih dogodivščin, medtem ko Riba nima velikih želja po novih srečanjih.

Občasno je tudi hladnega duha.

V zvezi se bo moral prilagajati zlasti Vodnar, treba jo bo razumeti ter ji vlivati veliko moči in energije za skupno pot. Za Ribe je pomembna ljubezen zdaj v tem trenutku. Ponujajo svojo nežnost in pripadnost velikodušno, njihovo veliko srce je dovzetno tudi za druga znamenja. Za sidranje ljubezenske barke Vodnarja pa je potreben čas, ti so po navadi nestrpni do popolnosti, ljubitelji resnice, imajo zelo dober občutek za poštenost. Zaradi naštetih različnih interesov med njima zelo pogosto ni prav posebnih iskric. Njun ogenj strasti bo potreboval veliko pomoči, da vzplameni.

S katerimi astrološkimi znamenji se vodnarji v življenju ne ujemate?

KARIERA

Na področju dela in denarja se vodnar najprej znajde v napeti situaciji z devico in kozorogom, saj za njegov okus preveč komplicirata in sta preveč občutljiva, da bi sprejela njegov direkten in drzen pristop. Vodnarje na področju kariere nervirajo tudi ovni, ki mislijo da so v vsem najboljši. Ko je vse skupaj povezano še s financami, je najbolj čuden v očeh vodnarja rak, ki za vodnarjev okus ne zna uživati v materialni sreči.

DRUŽINSKI ODNOSI

V družinskih odnosih vodnarji niste najbolj kompatibilni z ovni in strelci, ki želijo vso pozornost preusmeriti nase. Tudi ribe delujejo vaš okus preveč sočutno. Težko v družinskih odnosih sprejemate tudi leve, ki ves čas pametujejo. Na živce vam gredo tudi ljubosumni in preveč sarkastični posamezniki rojeni v znamenju škorpijona.

Kaj je tisto, kar vodnarje najbolj spravi ob živce v povezavi z ostalimi znamenji?

Vodnarje najbolj razjezi, če jih nekdo neprestano nadzoruje, ljubosumnih ljudi ne prenesejo.