Ljubezen in horoskop: ljubezensko ujemanje znamenja vodnar

VODNAR IN TEHTNICA

Kombinacija Vodnarja in Tehtnice je naravnost čudovita. Elegantni Tehtnici vladajoča Venera, planet ljubezni, omogoča, da živi za ljubezen. Vodnar, močen, stabilno, vendar drzno znamenje, ki ga Tehtnica očara s svojim mirnim značajem, s šarmom in kreativnostjo. Druži ju umetnost, glasba, gledališče in obojestranski čut za soljudi. Enako je Tehtnica navdušena nad Vodnarjevo pustolovsko naravnanostjo in njegovim odkritim poželenjem.

Tehtnica se s pomočjo vladajoče Venere, boginje ljubezni, nagiba k harmoniji in lepoti.

Ljubezen in horoskop: ljubezensko ujemanje znamenja vodnar

Med njima sta vzpostavljeni kakovostna komunikacija in ustvarjalnost, prav tako se odlično ujameta pri fizičnem delu kot tudi v športnih dejavnostih. Skupna jima je tudi zabava, saj ju privlačijo podobne stvari. Nekoliko težav imata lahko na skupnih potovanjih, kjer Tehtnica težje sledi Vodnarjevim potrebam. Med njima je močan ogenj strasti, ta njuna strast premaga vse ovire na njuni poti. Čudovita kombinacija za skupno življenjsko pot ali za vrhunsko prijateljstvo. Popolna kombinacija!

VODNAR IN LEV

Med Vodnarjem in ognjenim Levom vzklije divji požar. Sonce je središče našega sistema, vladar srca in Lev je pod njegovim okriljem. Prav zato se Lev ponaša z zvestobo. V ljubezni je goreč in pripravljen žrtvovati se, vendar ne posebno ustvarjalen, želi pa biti venomer v središču pozornosti. Vodnarjeva planeta, ekscentrični Uran in Saturn, omogočata, da je izviren, ustvarjalen v vseh pogledih. Med njima je odlično prijateljstvo. V partnerstvu izstopajo ego konflikti, kar pa na njuno srečo pogosto rešuje globlja povezanost.

Vodnar prinaša v odnos hladnejšo, bolj intelektualno kakovost, ki jo Lev občuduje, enako tudi Vodnarjev razum in obsežnost interesov.

Ljubezen in horoskop: ljubezensko ujemanje znamenja vodnar

Imata različne poglede na pomen neodvisnosti, za Vodnarja to pomeni svobodo za raziskovanje novih obzorij. Lev neodvisnost razume kot glamurozen, ekstravaganten način življenja. Skupaj zmoreta veliko, če pa Lev dobi občutek, da ima premalo občudovanja, lahko težave postanejo neobvladljive, razmerje razburljivo in ogenj se lahko dolgoročno spremeni v ognjeni vihar. Dobra kombinacija!

VODNAR IN ŠKORPIJON

Strastni Škorpijon, ki mu vladata siloviti Mars in drzni Pluton, ter stabilni Vodnar, ki mu vladata nepredvidljivi Uran in strukturni Saturn, se bosta morala zelo potruditi za pravo ljubezen. Škorpijon se težko sprijazni z Vodnarjevim temperamentom. V primerjavi z njim je ljubosumen, posesiven in ima moč manipulacije. Obe znamenji sta v središču pozornosti. Še zlasti Vodnar, ki fascinira s svojimi atraktivnostjo, pametjo in šarmom. Škorpijon je dovzeten za raziskovanje novih idej, ki jih Vodnar premore v izobilju.

Naštete Vodnarjeve lastnosti niso pogodu Škorpijonu, ki težje sprejema, da on ni prvi.

Ljubezen in horoskop: ljubezensko ujemanje znamenja vodnar

Med njima je dolgoročno moteča tekmovalnost, ki lahko zvezo spremeni v besen vulkan, če ta izziv Vodnar sprejme, mu ga Škorpijon ponudi. Njuna tekma zahteva obilo požrtvovalnosti in za zadovoljiv kompromis njunih interesov veliko moči. Imata različne poglede na ljubezen, za obstoj nimata zaveznika, vendar ob obilo truda in popuščanja drug drugemu zmoreta. Nekoliko slabša kombinacija!

VODNAR IN KOZOROG

Vodnar in Kozorog imata zelo močne ustvarjalne in ročne sposobnosti z občutkom identitete, čeprav obema tradicionalno vladata strukturni Saturn in močni Uran. Vodnar želi biti svoboden, medtem ko si ambiciozni Kozorog prizadeva, da prevladuje in vlada. Intenzivno spolno privlačnost preplavijo razlike, kajti Kozorog izkoristi svoje energije in pozornost sebi v prid. Je pustolovskega duha, zelo posesiven zlasti takrat, ko je ogrožen. Je izjemno ambiciozen, medtem ko je Vodnarju ljubše, da razišče intelektualna vprašanja z logičnimi rezultati. Njuna skupna strast se lahko hitro ohladi prav do roba Antarktike.

Zračnemu Vodnarju in zemeljskemu Kozorogu pritiče čudna mešanica ambicij in negotovosti.

Ljubezen in horoskop: ljubezensko ujemanje znamenja vodnar

Znamenji sta si precej različni, kar lahko pripelje do nezanimanja. Za dosego ciljev znamenji uporabita različne poti, tudi pri izbiri športnih aktivnostih imata vsak svojega, različnega favorita. Vodnarja bolj privlačijo adrenalinski športi, medtem ko Kozoroga športi z manj napori, je velemojster šaha. Njuna ljubezenska zveza je težka tekma, a vendar z zmagovalnim rezultatom. Njun vloženi trud obrodi veselje.

S katerimi astrološkimi znamenji se vodnarji v dolgoročnem razmerju najbolj ujamejo?

Vodnarji se v dolgoročnem ljubezenskem razmerju najbolj ujamejo z rojenimi v znamenju dvojčka in strelca.

S katerimi astrološkimi znamenji se vodnarji v dolgoročnem razmerju najmanj ujamejo?

Vodnarji se v dolgoročnem ljubezenskem razmerju najslabše ujamejo z rojenimi v znamenju device in škorpijona.