Ljubezen in horoskop: ljubezensko ujemanje znamenja škorpijon

ŠKORPIJON IN KOZOROG

V ljubezni kot tudi poslovno je ujemanje Škorpijona in Kozoroga odlično. Njuna ljubezen je udobna in enostavna, oba imata občutek, da se poznata že zelo dolgo in izjemno dobro. Za ljubeč odnos sta zaslužna planeta Mars in Venera. Konservativni Kozorog je partner, na katerega se lahko zanesete. Odnos Škorpijon – Kozorog zahteva zaupanje in povezanost, če si izkažeta lojalnost, ju vodi neustavljiva sila. Vsak od njiju bo skrivaj užival v dejstvu, da želi prodreti v skrivnost partnerja.

Nagnjenost k ljubosumju in posesivnosti naj bo na obeh straneh v sorazmerju, sicer bodo imeli odvetniki veliko dela.

Ljubezen in horoskop: ljubezensko ujemanje znamenja škorpijon

Kljub dobremu ujemanju vodnega Škorpijona z zemeljskim Kozorogom naj bodo v izogib težavam sprejeta pogajanja, ki jih spoštujeta oba, sicer se zlahka ujameta v pasti življenja. Kozorog nudi praktično pomoč in druženje, slovi po svoji ambicioznosti in je privrženec nadzorovane ljubezni. Dokler Škorpijon z njim razpravlja o načrtih, sta nepremagljiva in če delita skrivnosti, ni razloga za dvome. Njuna trajna skupna pot bo močna, razburljiva, začinjena s srečo in romantično obarvana.

ŠKORPIJON IN RIBI

Privlačnost Škorpijona in Ribe je nepremagljiva, zveza med njima ima vse možnosti, da uspe. Obe znamenji sta strastni in zvesti in preprosto uživata v druženju. Škorpijon s svojima vladarjema Marsom in Plutonom želi svojo ljubezen zaščititi in se potopiti v najgloblji del le-te. Ribi vladata zdravitelj Jupiter in domiselni Neptun, ki pripomore, da Riba plava spretno okoli Škorpijona. Prilagodljiva in občutljiva Riba nudi podporo in spodbudo Škorpijonu, katerega oklepna lupina je močna in posledično ščiti občutljivo Ribo. Njuna ljubezenska zveza je drugim smrtnikom težko razumljiva.

Obe vodni znamenji iščeta skupne cilje in iz dveh potokov ustvarita reko.

Ljubezensko ujemanje škorpijona

Oba imata dar višjega stanja. S pomočjo sanj jima ni tuja napoved pogleda v prihodnost, enako tudi v preteklost. Zmoreta brati drug drugega in usmerjati misli v pozitiven odnos. Skupaj morata poskrbeti za pretok energij, ki ju vodijo naprej. Brez tega ravnotežja ju lahko odnese v fantazije. Skušnjava Ribine zasvojenosti se skriva v senci Plutona in megli Neptuna. Njegova občutljiva narava se izraža na različne načine, tudi v srečanju s težavami, saj jih pusti za vogalom. Njun odnos je intimen in trajen. Ribina posebnost igra pomembno vlogo v življenju domiselnega Škorpijona. Pozitivne energije so vez med njima, ki preprosto dišijo po sreči in trajnosti. Popolna kombinacija!

ŠKORPIJON IN DVOJČKA

Veseli Dvojček in strastni Škorpijon si izbirata vsak svojo pot in spekter različnih interesov. Škorpijoni so idealističnega mišljenja, živahni v besedah in dejanjih ter intenzivno čustveni. Pod krinko veselja in očarljivosti se otepajo z ljubosumjem, jezo, s sebičnostjo in z oblastnostjo. Njihovo obzorje je območje, ki ga zaznavajo s čuti. Težijo za visokim materialnim standardom in nenehno primerjajo svojo stopnjo uspešnosti. Postanejo lahko pretirano stiskaški. Njihovo premoženje raste počasti in zanesljivo.

Dvojček je razposajen, družaben in prilagodljiv, za ljubosumje se ne zmeni.

Ljubezensko ujemanje škorpijona

Ljubi svobodo in je na določene trenutke spogledljiv. Njuna vladajoča planeta pogojujeta, da se morata za svojo skupno ljubezensko vez zelo truditi. Škorpijoni so pravo nasprotje Dvojčkom. So bolj vročekrvni, čustveno vzkipljivi, maščevalni, cenijo svoj sloves. V nasprotju z Dvojčki, ki so bolj preprosti in veseli, odprti, večni otroci. To pogosto pomeni, da v njunem odnosu ni zanimanja in iskric. Kar je všeč enemu, drugemu ni. Dvojček bo za ta odnos moral veliko potrpeti in se velikokrat ugrizniti v jezik.

ŠKORPIJON IN LEV

Škorpijon je vodna žival, ki živahno biva med globokimi in tihimi vodami. Lev je pravo nasprotje Škorpijonu, ki je močan značaj, rojen, da življenje živi do skrajnjih zmogljivosti. Je znak moči, simbol Sonca in zlata. Lev je odprtega duha, dovzeten za nove ideje in izkušnje. Ima zelo dobro razvite komunikacijske sposobnosti, všečne ljudem, nasprotno od Škorpijona, ki je bolj dramatičen in impresiven.

Oddaja in usmerja svojo vplivno silo po volji, vsiljuje svojo nemirno energijo in inspiracije.

Ljubezensko ujemanje škorpijona

Vse, kar počne, se mu zdi vredno in nujno. Preden se česa loti, se najprej prepriča o uspehu. Med njima se vzpostavi veliko erotičnega naboja, ampak le za kratek čas. Škorpijon je tudi precej posesiven in zahteven, kar zna Leva zelo zmotiti. V tekmo, da preživita, bosta vložila veliko energije in kompromisov, predvsem bosta lažje delovala na delovnem področju kot v zasebnem partnerstvu. Nobeden od njiju ni pripravljen popuščati in se prilagajati, zato je zgolj prijateljevanje boljša izbira.

Vas zanima bolj podrobna razlaga ujemanja? Preverite Sinastrijo odnosa.