Ljubezen in horoskop: ljubezensko ujemanje znamenja devica

DEVICA IN BIK

Udobje je skupni imenovalec Bika in Device. Zelo verjetno, da njune energije določajo ljubezen na prvi pogled. Bik uživa v druženju s praktično in trdno osebo, kot je Devica, čeprav je občasni perfekcionizem Device lahko moteč. Device so rojene ljubiteljske psihologinje. Prav tako je presenetljivo veliko število rojenih v tem znamenju strokovno usposobljenih na področju varovanja duševnega zdravja. Oba znaka pripadnika Zemlje druži veliko skupnega. Sta ljubitelja finančne varnosti in fizičnega udobja. Bik, ki mu vlada Venera, skrbno spremlja izdatke, kar ugaja varčni devici, ki ji vlada Merkur. Tudi ob Bikovi želji po večji porabi za luksuzne predmete mu Devica priskoči na pomoč v smislu ekonomičnosti. V zameno pokaže Bik svojo vrednoto, da občasno zmore uživati v malih stvareh.

Ob delitvi razmišljanja in komunikacije sta skupaj preprosto srečna, strastna in pripravljena poskusiti kaj ekstremnega.

Ljubezen in horoskop: ljubezensko ujemanje znamenja devica

Izkažeta se v posteljnih užitkih, kjer ima Devica dolgo vžigalno vrvico. Devica je doma tudi na področju zdravja in zdrave prehrane in svoje znanje nesebično posreduje partnerju Biku. Prav tako brez obtoževanja dopušča, da se Bik občasno prepusti gastronomskim užitkom. Oba sta blagoslovljena z darovi pameti, iznajdljivosti in praktičnosti. Vse našteto jima omogoča odlično skupno prihodnost.

DEVICA IN ŠKORPIJON

Pridih romantičnosti in strasti med Devico in Škorpijonom je obojestranski interes. Škorpijon je erotične narave, kar mu predstavlja pri skrivnostni Devici velik izziv. S poti strasti na enostaven način preideta v zaveznika. Vodni Škorpijon se z zemeljsko Devico dobro ujame, kar je odlično izhodišče za poslovno sodelovanje. Oba previdna pri izražanju o svojih čustvih z veliko pogovora zmoreta. Škorpijon, globoko bitje, ki uživa v zasebnosti in v skrivnostih, njegova vladarja Mars, pripravljen na izzive, ter Pluton, gospodar podzemlja. Preudarni Devici vlada glasnik bogov Merkur. Včasih se zdi, da imata malo skupnega, pa temu ni tako.

Devica je aktivna, neposredna in praktična. Partner Škorpijon v njej zlahka najde zaupanja vredno osebo.

Ljubezen in horoskop: ljubezensko ujemanje znamenja devica

Partner v znamenju Device je hitro misleč, ljubi analiziranje in je vreden spoštovanja. Te vrline ustvarjalni in domiselni Škorpijon občuduje, njegovo prodorno dojemanje opazi ostro oko Device. Njun partnerski odnos zahteva pogovor in dogovor, če so cilji jasni, skupaj zmoreta veliko. Škorpijon prevzame vodilno vlogo in nudi stabilnost. Devica pa za skupno dobro prispeva iz ozadja. Ljubosumen, posesiven a goreč ljubimec naj ne dovoli, da vulkan strasti izbruhne v jezo, ker to ni slog Device. Ob sprotnem reševanju konfliktov delujeta usklajeno tako zasebno kot tudi poslovno. Njuna zveza je na dolgi rok kot lepa glasba, ki ima vselej poslušalca.

Preberite tudi REAKCIJA NA STRES IN VPLIV NA SPOLNOST

DEVICA IN STRELEC

Diskriminatorna Devica v partnerstvu s Strelcem prinaša različne poglede na odnos, kljub ogromni razliki je lahko njuna spolna privlačnost močna. Strelec orje ledino, raziskuje neznano, medtem ko Devica raje analizira in izraža. Devica je perfekcionist in želi zmesti Strelca s svojo popolnostjo. Vendar z inteligentno komunikacijo in medsebojnim spoštovanjem njun odnos ne zaide v težave. Vladar Device Merkur in vladar Strelca Jupiter, energiji se dopolnjujeta in na željo Strelca, ki zmore opominjati Devico, je njuna zveza polna izzivov in se ne ohladi prav kmalu.

Za obe intelektualni znamenji sta komunikacija in medsebojno razumevanje še toliko bolj pomembna, saj se njuna zveza zelo počasi ohlaja.

Ljubezen in horoskop: ljubezensko ujemanje znamenja devica

Kot prijatelja ali ljubimca delujeta veliko bolj usklajeno, kot če se odločita za zakonsko zvezo. Če se odločita za zakonsko zvezo, bo njuno prilagajanje potrebno, kajti realna Devica težko razume pustolovskega Strelca. Dinamičen in potencialno produktiven odnos je lahko tudi zelo napet in terja veliko Strelčeve strpnosti. Za uspešno zvezo se bosta morala zelo potruditi in vložiti ogromno pozitivne energije, v nasprotnem primeru bosta deležna večjih konfliktov in napetosti.

DEVICA IN VODNAR

Vodnar z bogatimi izkušnjami po vsem svetu težko sprejme, da se ustali samo z eno osebo. Nasprotno pa zemeljska Devica goji visoka pričakovanja po posebni in popolni osebi. Morda ti dve znamenji ne tvorita najboljše kombinacije za romantično razmerje, nedvomno je lahko odlična priložnost za srečanje njunih umov. Intelektualni Vodnar, varovanec temperamentnega Saturna in Urana, polnega idealov, živi v svetu idej in vidi neskončne možnosti s pogledom daleč v prihodnost. To pa Devica težje sprejme. Raje si oblikuje nov način odnosov, ki jih prilagodi po svojih merilih.

Njuni zelo različni pogledi na odnos imajo skupno točko le v spolni privlačnosti.

Ljubezen in horoskop: ljubezensko ujemanje znamenja devica

Vodnar, ljubitelj raziskovanja, neznanega in orač ledine. Na drugi strani Devica pod okriljem Merkurja, ki vse analizira in ji izražanje ne povzroča težav, slavi kot perfekcionist, ima ugled za predrznost, močno potrebo po osebnih dosežkih in finančni varnosti. V sam odnos vstopa počasi, ker hrepeni po trajnosti. Ta kombinacija je ena od težjih. V intimen in družinski odnos bosta morala vlagati veliko sebe, v pomoč sta jima njuna vladajoča podznaka in obilna mera strpnosti.

Preverite ujemanje DEVICE z ostalimi astrološkimi znamenji.