Ženske z višjo čustveno inteligenco so rojene v naslednjih astroloških znamenjih…

Ne boste verjele, obstaja veliko raziskav, ki potrjujejo, da je v primerjavi z inteligenčnim kvocientom, čustvena inteligenca na osebnem in poslovnem področju skoraj bolj pomembna. Oseba, ki ima povečano čustveno inteligenco zelo redko obžaluje svoje odločitve, poleg tega jo je težje zmesti. Katere predstavnice zodiaka pa ste ženske z višjo čustveno inteligenco?

OVNICA

Ovnica, ki jo spremlja dinamična in temperamentna energija, ima zelo visoko razvito čustveno inteligenco. Ona veliko bolj lahkotno sprejema izzive, skoraj nikoli se ne zlomi pod pritiski. Je srečnica, ki ji je podarjeno visoko samozaupanje in ravno zato zna prepoznati svoje vrednosti. Ovnica je prava mojstrica, ko gre za prepoznavanje svojih čustvenih potreb in omejitev, vzpodbujanje sebe in kljubovanje frustracijam ter nadziranje vzgibov, ki so zanjo pomembni.

Ženske z višjo čustveno inteligenco so rojene v naslednjih astroloških znamenjih

Zanimajo jo ljudje, ki jih ne pozna, zna razvijati empatijo, zato se zlahka vživi tudi v občutke drugih. Ker je v mislih zbrana, lahko razbere potrebe in čustva drugih in nato reagira temu primerno. Ovnica je najboljši voditelj, poleg ambicioznosti in samozavesti jo spremlja tudi povišana čustvena inteligenca. Le ti ji v poslovnem svetu olajša pot do vrha in zadovoljstva.

LEVINJA

Levinja je ženska, ki za svoje občutke ne išče le zunanjih vzrokov. Ona zna odlično vnaprej predvideti svoje reakcije na določene dogodke. Ko se ji pripeti kaj neprijetnega se zna pomiriti in si dopovedati, da vendar ni konec sveta. Levinja se zelo dobro zaveda, da je poleg visokega inteligenčnega kvocienta in trdega dela pomembna sestavina uspešnega poslovnega in zasebnega življenja čustvena inteligenca.

Ženske z višjo čustveno inteligenco so rojene v naslednjih astroloških znamenjih

Z njeno pomočjo označuje način, kako razume in obvladuje svoja čustva in čustva drugih. Lastnosti, ki jo v življenju odlikujejo so: samozavedanje, samoobvladovanje, motiviranost in empatija. Levinja zelo dobro pozna svoje dobre in slabe plati. Ona dobro ve, v čem je dobra in kje so njene šibke točke in s tem se zna kljub visokemu egu sprijazniti.

ŠKORPIJONKA

Škorpijonka je ženska, ki se zaveda da je inteligentna uporaba čustev nujno potrebna v smeri obvladovanja razpoloženja in sproščanja stisk, ki zavirajo sposobnost njenega razmišljanja in delovanja. Ona je znana po tem, da se zna vedno osredotočiti na bistvo. Ker je vedno v stiku s seboj in drugimi, lažje razvija samozavedanje in močne, stabilne odnose.

Ženske z višjo čustveno inteligenco so rojene v naslednjih astroloških znamenjih

Ko slučajno zaradi okoliščin in situacij kdaj pade, se zelo hitro tudi pobere, saj se vsekakor zaveda, da je treba v življenju iti naprej in se prenehati ozirati nazaj. S svojo dobro intuicijo hitro presodi ljudi in njihove namene. Izkušnje jo učijo, da vedno zaupa svojemu šestemu čutu. Škorpijonka se ambiciozno loti stvari in zna osredotočiti svojo pozornost in energijo k izpolnitvi svojega cilja.

VODNARKA

Vodnarka je ženska, ki jo je težko iztiriti. Tudi ko je užaljena ali prizadeta, natančno ve zakaj in se zna s temi občutki tudi soočiti. Skratka, vodnarka svojih čustev ne ignorira, ampak se je sposobna odmakniti od njih, se zavedeti, kaj čuti in raziskati učinek. Z njeno povečano družabnostjo zelo dobro shaja z drugimi ljudmi, tudi z drugačnimi. Njen ključ, ki ji podarja visoko čustveno inteligenco je tudi moralna identiteta, ki ji govori, do katere mere hoče biti etična in sočutna.

Ženske z višjo čustveno inteligenco so rojene v naslednjih astroloških znamenjih

Vodnarka si zna tudi v največji gužvi vzeti čas, če je potrebno nekomu priskočiti na pomoč. Ko drugi tekajo naokoli, in ne opazijo drugih, kaj šele, da bi jim pomagali, se bo vodnarka ustavila in nesebično priskočila na pomoč. Ona je ženska ki zna reči ne, ko je to potrebno in odlično nadzira svoje impulze.

Pripravljeno za Elle.si

Preberite tudi ŽENSKE, KI IMAJO PREVELIK EGO SO ROJENE V ZNAMENJU