SPOZNAJTE ZNAČILNOSTI ASTRO ZNAMENJA VODNAR

Vse o astrološkem znamenju vodnar, lastnosti in odgovori na vaša vprašanja
Vse o astrološkem znamenju vodnar, lastnosti in odgovori na vaša vprašanja

Vse o astrološkem znamenju vodnar, lastnosti in odgovori na vaša vprašanja

Predviden čas branja: 10 minut

Vodnarji, spontani, neodvisni in unikatni. Glede na modus je vodnar stalno znamenje, ki se ukvarja s trajnostjo. Vzpostaviti želijo trdne konceptualne podlage, s katerimi se nato podajo na pogumno pot, ki mora vsebovati simpatičen cilj. V nekaterih situacijah se poskušajo dvigniti nad vsakdanjo dramo, da dosežejo bolj odmaknjeno perspektivo. To jim običajno pomaga prepoznati najboljši ali najbolj pošten rezultat.

Vodnar je morda najmanj čustveno znamenje zodiaka in vedno poskuša stvari reševati na miren, racionalen in logičen način.

Ker ponavadi vidijo dlje od osebnega, lahko prepoznajo tudi, kaj je primerno za določeno skupino. Vodnarji imajo nadarjeno logično sposobnost videti stvari takšne, kot so v resnici, in si prizadevati za rešitve, ki koristijo v širšem smislu.

Vse o astrološkem znamenju vodnar, lastnosti in odgovori na vaša vprašanja
V katerem obdobju praznujejo vodnarji?

Rojeni v znamenju vodnarja praznujejo od 20. januarja do 18. februarja.

Kakšne so glavne lastnosti astrološkega znamenja vodnar?

Vodnarji ste pravi posebneži, ki ste redko razočarani ali slabe volje. Znate voditi, krepiti samozavest ter poskrbeti, da vas vsi opazijo. Vaši koraki, tako zasebni kot tudi poslovni so odločni, a hkrati tudi lahkotni. Ljubezen potrebujete, vendar ne za vsako ceno, saj znate odlično delovati tudi sami s sabo. Pričakujete iskrenost, direktnost ter zvestobo.

Katere barve so vodnarjem najbolj všeč?

Najljubša barva vodnarja je vijoličasta, ki uravnava telesno presnovo in pomaga vzdrževati potrebno količino kalija v telesu. Vzpostavlja duševno ravnotežje ter pomaga blažiti strah in obsedenost. Je barva globokih sprememb, prinaša mir ter premaguje razburjenost in strah. Vodnarjem so všeč tudi turkizna, rumena in modra barva.

Kaj vodnarje najbolj razjezi?

Vodnar je najbolj jezen, če ga kdorkoli označi za povprečno ali dolgočasno osebo. Vodnar mora biti unikaten, napreden in najboljši in ko zazna da tega drugi v njem ne vidijo, se mu sproži jezna reakcija. Jezen je tudi, ko se uredi do potankosti in tega nihče ne opazi.

Kakšna je temna stran znamenja vodnar?

Vodnarji v negativnem smislu torej najbolj trpijo zaradi pomanjkanja čustev. Verjamejo, da vedo, kaj je prav in kaj je dobro za njih, zato pametovanja drugih enostavno ne prenesejo. Oni ne čakajo, da se bodo stvari uredile, ampak jih urejajo takoj, pa če je to drugim všeč ali ne. Argumenti z njimi so lahko frustracija, ker vedo, kaj vedo, in njihove perspektive se ne da spremeniti.

Česa se rojeni v znamenju vodnarja bojijo?

Vodnar je vedno usmerjen v prihodnost, zato se bolj kot prihodnosti boji preteklosti, ki ga še vedno spremlja. Boji se izgubiti samostojnost, saj je sam sebi zadosten. Prestrašen je tudi, ko se okoli njega odvijajo nenavadne vremenske razmere, še posebej ga vznemiri grmenje, ki ga lahko prestraši.

Ali rojeni v znamenju vodnarja zlahka odpuščajo?

Vodnarji znajo odpustiti, saj se zavedajo da zamere vodijo v slabo počutje.

Katere so preproste stvari, ki veselijo vodnarja?

Vodnarji se razveselijo vsake drobne malenkosti, celo prijetnega nasmeha neznanca ali neznanke.

Kakšni starši so vodnarji?

Starš, rojen v zračnem vodnarju je zanimiv starš, ki se mu vsi drugi starši čudijo, saj je tako vsestranski, iznajdljiv in zabaven, da je marsikomu zgled. Otrokom se zna vedno posvetiti na razigran način. Njegove kazni pa so vedno vzgojne narave. V njihovi vzgoji je prisotna demokracija, spremlja jih občutek, da morajo otroku skoraj vedno ustreči, ne glede na to, kaj si zaželi.

Se rojeni v znamenju vodnarja hitro zaljubijo?

Vodnarji se zelo hitro zaljubijo, vendar na ljubezen, ki se ne razvija tudi hitro pozabijo.

Kaj privlači moške vodnarje?

Ljubezen, spolnost in odnosi z moškim vodnarjem so pravi vrtiljak, ki se nikoli ne zaključi v negativni smeri. Ljubezen je za vodnarja lahkotna igra. Do odnosov pristopa razigrano, svoj spogledljiv čar pa sprošča v majhnih odmerkih. Da bi našel načine, kako izraziti svojo ljubezen, mora ta moški zgraditi občutek notranje varnosti in samozavesti, kar mu je včasih težko. Če želi zaupati lastnim občutkom, se mora resnično poglobiti. Vodnar ljubi globoko in iskreno in bi v trenutku dal življenje za svojo boljšo polovico.

Kaj privlači ženske vodnarke?

Na mentalni ravni je za vodnarko marsikaj samo igra in nič ni bolj privlačno kot igra ljubezni. Ljubezen je zanjo zabavna pravljica in za svojega ljubimca bo prevzela del številnih vlog, samo da bodo stvari zanimive. Ta prisrčen pristop ne pomeni, da se vodnarka zlahka zaljubi. Nasprotno, traja veliko časa, da se lahko čustveno poveže in resnično zaupa. Njen partner mora biti psihično pripravljen na soočanje z izzivi, ki jih postavlja ta močna, neodvisna ženska.

Kako narediti vodnarja ljubosumnega?

Vodnarji običajno ne pokažejo svojega ljubosumja, težko jih je narediti ljubosumne.

Katero astro znamenje je sorodna duša vodnarja?

Med Vodnarjem in ognjenim Levom vzklije strasten požar. Sonce je središče našega sistema, vladar srca in Lev je pod njegovim okriljem. Prav zato se Lev ponaša z zvestobo. V ljubezni je goreč in pripravljen žrtvovati se, vendar ne posebno ustvarjalen, želi pa biti venomer v središču pozornosti. Vodnarjeva planeta, ekscentrični Uran in Saturn, omogočata, da je izviren, ustvarjalen v vseh pogledih. Med njima je odlično prijateljstvo. V partnerstvu izstopajo ego konflikti, kar pa na njuno srečo pogosto rešuje globlja povezanost.

Kako se vodnarji spopadajo s strtim srcem?

Stik z ljudmi je vodnarjevo varovalo, ko ima zlomljeno srce. Ostati mora v stiku z ljudmi, ki ga dobro poznajo in spoštujejo, če se zapira vase, si bo s tem povzročil veliko težav. Ko bo prišel do odgovorov, zakaj je razmerje razpadlo, bo skoraj ozdravljen, čeprav si bo razloge razlagal po svoje in jim tudi verjel.

Kakšni so vodnarji kot prijatelj?

Vodnarji so znani po tem, da brez prijateljev težko živijo. Večkrat zamenjajo pomen besede prijatelj za besedo znanec ali kolega. Navdušeni so nad druženjem z različnimi karakterji, to je tisto, kar jim vliva voljo in optimizem. Radi poskusijo kaj novega, zato je veliko prijateljev z različnimi mnenji ali interesi zanje najboljša možna izbira.

Kako delujejo vodnarji, ko jim je nekdo všeč?

Vodnarji radi osvajajo. Ko jim je nekdo všeč, bodo to tudi direktno pokazali.

Katere znane osebnosti so rojene v znamenju vodnarja?

Alicia Keys, Ellen DeGeneres, Oprah Winfrey, Christian Bale, Kerry Washington, Justin Timberlake, Harry Styles, Shakira, Cristiano Ronaldo, Chris Rock, Tom Hiddleston, Michael B. Jordan, Yara Shahidi, Emma Roberts, Taylor Lautner, Jennifer Aniston, The Weeknd, Elizabeth Olsen, Paris Hilton, Jernej Kuntner, Jožef Repoša, Dejan Kontrec, Vid Valič, Jernej Tozon, Denis Avdič, Peter Poles, Sanja Grohar

Ali so rojeni v znamenju vodnarja sramežljivi?

Vodnarji so zelo drzni, zato nikoli ne odreagirajo sramežljivo.

Ali je družina za rojene v znamenju vodnarja pomembna?

Vodnarji sicer cenijo družino, vendar so preveč individualno usmerjeni, da bi bila družina zanje na prvem mestu.

S katerim znamenjem se vodnarju obeta najbolj srečen zakon?

Kombinacija Vodnarja in Tehtnice je naravnost čudovita. Elegantni Tehtnici vladajoča Venera, planet ljubezni, omogoča, da živi za ljubezen. Vodnar, močen, stabilno, vendar drzno znamenje, ki ga Tehtnica očara s svojim mirnim značajem, s šarmom in kreativnostjo. Druži ju umetnost, glasba, gledališče in obojestranski čut za soljudi. Enako je Tehtnica navdušena nad Vodnarjevo pustolovsko naravnanostjo in njegovim odkritim poželenjem. Med njima sta vzpostavljeni kakovostna komunikacija in ustvarjalnost, prav tako se odlično ujameta pri fizičnem delu kot tudi v športnih dejavnostih. Skupna jima je tudi zabava, saj ju privlačijo podobne stvari. Med njima je močan ogenj strasti, ta njuna strast premaga vse ovire na njuni poti. Čudovita kombinacija za skupno življenjsko pot ali za vrhunsko prijateljstvo.

Je vodnar nagnjen k varanju?

Vodnarji imajo talent za improvizacijo, ki jim omogoča, da se kljub temu, da kdaj skočijo čez plot odlično znajdejo v resnem razmerju, seveda brez kančka partnerjevega dvoma. Zanje flirtanje in dopisovanje ne predstavljata načina varanja, saj je to v bistvu vaš način življenja. Ne prenesete enoličnosti.

So vodnarji na področju kariere ambiciozni?

Vodnarji ste znani po tem, da ste zelo samozavestni, inteligentni in optimistični. Zelo radi temeljito pretehtate idejo od začetka do konca, ste zelo ustvarjalni, spremlja vas organiziran in dobro premišljen pristop. Če ne dobite pohvale ali nagrade, se boste hitro naveličali svojega dela.

Ali znajo vodnarji zaslužiti in materialno uspeti?

Vodnar zna postaviti svojo ceno in če mu bo ponujeno premalo denarja, bo posel raje zavrnil, saj je zanj pomembno, da ve, da je dobro plačan in spoštovan. Ko se mu pojavi možnost za zaslužek ali finančno vlaganje zaživi in takoj vklopi možgane ter se organizira v pravi smeri.

Ali rojeni v znamenju vodnarja radi tvegajo?

Vodnarji zelo radi tvegajo in sicer na vseh področjih.

Kateri deli telesa so pri vodnarju najbolj občutljivi?

Vodnarju pripada živčni sistem in spodnji del noge, pod kolenom. Aktiven um pogosto dela prekomerno in ustvarja napetost, ki pri ekstremnem neravnovesju lahko preraste v nevrološke ali psihične bolezni. Vodnarjem se priporoča veliko počitka in sproščanja.

Katera področja izobraževanja so vodnarjem najbolj naklonjena?

Najbolj primerni ste za delovna mesta, ki zahtevajo nekonvencionalno razmišljanje. Vodnarji se v delovnem okolju običajno počutite kot doma, spremlja vas globok, abstrakten miselni proces, uživate v tem, da pomagate drugim. Premišljenost in nagon za pomoč sta velika prednost, radi ustvarjate tudi nove izzive. Ste odlični profesorji, arhitekti in programerji.

Vse o astrološkem znamenju vodnar, lastnosti in odgovori na vaša vprašanja

Vodnar se še kako dobro zaveda človeštva kot celote in zagovarja pravice vseh ljudi, zaveda se, da je vsako bitje dragoceno in povezano.

Ekscentrično in samozavestno pristno energijo je nemogoče prezreti. Vodi jih svoboda, da stvari počnejo čisto po svoje, in pogosto presenetijo druge s svojo nepredvidljivostjo. Kdor vaših zahtev ne upošteva, ne sodi v vaše življenje. Ste načelni in vedno pripravljeni storiti obljubljeno ali pomagati nekomu, ki se je znašel v stiski. Čustveno zelo stabilni solz ter samopomilovanja ne poznate.