Ste v svojem življenju obkroženi z moškimi vodnarji? Preverite kako ravnati z njimi!

Predviden čas branja: 4 minutes

Vodnarje v življenju vodita napreden razum in stabilnost. Delujejo samozavestno, edinstveno in neodvisno. Preberi več, da jih boš lažje razumela. Moški vodnarji so razigrani uporniki, ki znajo poskrbeti zase. Sprašujejo neposredno, povedo kar mislijo in venomer iščejo pravico. Spremlja jih sposobnost sinteze novih informacij in iskanje sistematičnih rešitev.

Ste v svojem življenju obkroženi z moškimi vodnarji? Preverite kako ravnati z njimi!

Nenavadni moški vodnarji so pravi pobudniki, ki dobro vedo kam se usmeriti v smeri iskanja lepih priložnosti in srečnih naključij. V družinskih odnosih se običajno ne spuščajo v globine, ampak zadeve rešujejo enostavno.

Kakšen je vodnar kot prijatelj?

Prijatelj vodnar je zelo zabaven, rad nasmeje druge in se čim več časa nahaja v krogu prijateljev. Kljub temu, da je tako zelo ponosen, ti bo znal vedno prisluhniti in ponuditi roko. Slovi po spontanosti, pogosto živi v danem trenutku in se vedno znajde, ne glede na vse. Ta prijatelj nenehno išče nov uvid in modrost. Zaradi svoje logične narave ima nenavadno sposobnost, da preseže čustvene ovire. Od njega ne pričakuj, da bo podpiral občutljivost in solze. Karkoli ga boš vprašala, od njega vedno pričakuj zanimiv in uporaben odgovor.

Kakšen je vodnar kot partner ali ljubimec?

Partner vodnar si želi izbrati svojo pot in početi, kar želi, seveda v družbi svoje izbranke. Če se odloči, da bo s tabo bolj resen, bo to njegova in samo njegova odločitev. Ne gre za to, da ne bo zvest, le več prostora mu je treba omogočiti. Njegov moto je bodi to, kar si, zato z vodnarjem nikar ne skušaj biti drugačna kot si v resnici. Partner vodnar je racionalen in logičen, zato ne razume, da si lahko tudi kdaj občutljiva. Izogiba se čustvenemu izkazovanju naklonjenosti. Pogovori se z njim o vsem, kar te moti, in se osredotoči na reševanje problema na sistematičen način. Le tako ga boš zagotovo prepričala, da si prava zanj.

Kakšen je vodnar kot oče?

Oče vodnar se želi ujemati z drugimi družinskimi člani, vendar ne dovoli, da bi ga preveč usmerjali, saj sam zelo dobro pozna pravo smer. Oče, ki je vedno nasmejan, flegmatičen in navihan. Nikoli ne bo izgubljal časa za malenkosti in po njegovem mnenju brezvezne razprave. Oče vodnar vedno skrbi za dobrobit drugih, tako z nasveti kot tudi s tem da je v družini steber finančne varnosti. On je tisti, ki te bo nasmejal tudi takrat, ko si najbolj na tleh, ne zameri mu tudi kakšne njegove sarkastične pripombe, saj ti želi le dobro.

Kakšen je vodnar kot brat?

Brat vodnar je napreden posameznik, ki ima v žepu pripravljeno vedno kakšno zanimivo dejstvo. On je tisti, ki širi obzorja, obvlada tehnične stvari in ti z veseljem priskoči na pomoč, tudi takrat ko je popolnoma zaseden. Njegovi predlogi te lahko večkrat zmedejo, vendar se kasneje velikokrat izkažejo za pravo smernico, s katero greš lahko lažje čez težave. Čeprav zaradi svoje razpršene narave ne deluje najbolj razumljiv, boš nad njim redko razočarana.

Kakšen je vodnar kot šef ali sodelavec?

Sodelavec vodnar se nagiba k številnim poklicem zato je na področju dela pravi multipraktik, marljiv, iznajdljiv, vendar včasih naporen za bolj ležerne sodelavce. Če se sodelavcu vodnarju delo, ki ga opravljajo zdi dolgočasno ali ne ponuja nobenega novega prijema, lahko hitro izgubi zanimanje. Ker je progresivne narave, lahko šef vodnar razmišlja zunaj okvirjev in druge izzove, da so bolj produktivni. Vodja, ki dovoli tudi sproščenost, vendar šele takrat, ko je z rezultati dela popolnoma zadovoljen.

Ste v svojem življenju obkroženi z moškimi vodnarji? Preverite kako ravnati z njimi!

Če vas obkrožajo moški rojeni v znamenju vodnarja imate srečo, saj so tako zelo iznajdljivi, da ne rešujejo samo sebe, ampak lahko s svojimi naprednimi predlogi rešijo tudi vas. le dovoliti in zaupati jim morate, in ne pozabite, ne rabijo komplimentov, več jim pomenijo dejanja.

Pripravljeno za Cosmopolitan.si

Preberite tudi VEČNI OTROCI ZODIAKA SO…