Astrološko znamenje vodnar, njegove značilnosti ter lastnosti

Vodnarji, spontani, neodvisni in unikatni. Znamenje, ki je zelo pogumno in vedno sledi le svojim sanjam. Glede na modus je vodnar stalno znamenje, ki se ukvarja s trajnostjo. Vzpostaviti želijo trdne konceptualne podlage, s katerimi se nato podajo na pogumno pot, ki mora vsebovati simpatičen cilj. V nekaterih situacijah se poskušajo dvigniti nad vsakdanjo dramo, da dosežejo bolj odmaknjeno perspektivo. To jim običajno pomaga prepoznati najboljši ali najbolj pošten rezultat.

Astrološko znamenje vodnar, njegove značilnosti ter lastnosti

Vodnarjev prirojen občutek za logiko jih v večini situacij poziva, da zavzamejo brezosebno držo, v upanju, da lahko stvari vidijo jasno in brez pristranskosti. Na tej poti se morajo naučiti prepoznavati občutke ali čustva in vlogo pri uravnoteženem pristopu k življenju.

V družbi z vodnarji potrebujete več intelektualne prilagodljivosti, kot čustvene inteligence.

Vodnar je morda najmanj čustveno znamenje zodiaka in vedno poskuša stvari reševati na miren, racionalen in logičen način. Ker ponavadi vidijo dlje od osebnega, lahko prepoznajo tudi, kaj je primerno za določeno skupino. Vodnarji imajo nadarjeno logično sposobnost videti stvari takšne, kot so v resnici, in si prizadevati za rešitve, ki koristijo v širšem smislu.

Astrološko znamenje vodnar, njegove značilnosti ter lastnosti

Lahko se dvignejo nad čustvene zaplete, kar jim omogoča dostop do informacij, ki jim pomagajo doseči napredek in spremembe. 

Sposobnost za unikatne rešitve težav prihajajo, ko vodnarji izkoristijo svojo sposobnost razmišljanja izven okvirjev. Na ta način v svoje življenje in življenje drugih vnašajo prepotrebno svobodo. Vodnarji so vizionarji, ki jih lahko razumejo le tisti, ki so jim všeč. Včasih ta njihova pogumna nepredvidljivost pusti naredi zelo zmedene.

Preberite tudi SODOBNA TEHNIKA JE MOJA PRIORITETA IN NUJNO ZLO

V ljubezni je vodnar zelo zanesljiv partner, ne išče raznovrstnosti, zelo je diskreten. Telesni dotik se mu zdi pomemben, spolnost pa lahko zelo praktično loči od čustev. V vodnarjevem življenju ni čustvenosti ali drame, temveč popolna osredotočenost na telesno izkušnjo v njeni nagonski obliki.

Astrološko znamenje vodnar, njegove značilnosti ter lastnosti

Vodnar se še kako dobro zaveda človeštva kot celote in zagovarja pravice vseh ljudi, zaveda se, da je vsako bitje dragoceno in povezano. Ekscentrično in samozavestno pristno energijo je nemogoče prezreti. Vodi jih svoboda, da stvari počnejo čisto po svoje, in pogosto presenetijo druge s svojo nepredvidljivostjo.

V katero skupino uvrščamo vodnarje glede na element?

Vodnarje glede na element uvrščamo med zračna znamenja.

Ali lahko od vodnarjev pričakujete zvestobo?

Ko je vodnar resnično zaljubljen, zna biti tudi zvest in pripaden.

Preberite tudi HOROSKOP: MOŠKI, KI ZNAJO POSKRBETI ZASE IN ZA VAS