V katerem astrološkem znamenju so rojeni moški, ki znajo poskrbeti zase in za vas?

Vsaka izmed vas sanja o moškem, ki bi bil stabilen, ljubeč in bi znal nuditi občutek varnosti. Vendar je v današnjih časih vedno več neodgovornih pripadnikov moškega spola, zato se potrudite, če imate katerega izmed naštetih, da ga obdržite! Torej, moški, ki znajo poskrbeti zase, so rojeni v naslednjih znamenjih.

BIK

Moški, rojen v znamenju bika je miren, premišljen, realen in zvest. On se v življenju noče premikati ali delovati. Dokler ni pripravljen, zato se ob njem ne rabiš bati, da se bo spustil v kakšno preveč tvegano zadevo. Trmo zna na odličen način uporabiti v svojo korist, zato je zelo uspešen v temu kar počne in nikoli naiven.

Sposobnost, da bi si ustvaril svojo družino, postal bogat in uspešen ter užival v dobrem življenju, je njegova prioriteta. Zato se bo trudil, dokler je ne bo dosegel.

Biki so redko prvi v skupini, zato se ob njem ne boš obremenjevala, da bi morda preveč izstopal ali se skušal izpostaviti.

V katerem astrološkem znamenju so rojeni moški, ki znajo poskrbeti zase in za vas?

  • To je moški, ki ima rad imetje in prijetno družbo in ne hrepeni po nenavadnih spremembah, zato ti bo znal vedno prisluhniti. Bodi pripravljena, da bo vedno znal poskrbeti, da boš ob njem zadovoljna in uspešna ter nagrajena z njegovo ogromno potrpežljivostjo.

KOZOROG

Moški, rojen v znamenju kozoroga se že v šolskih klopeh trudi, da bi si ustvaril dobre poslovne temelje za prihodnost. Večkrat deluje preresen, da bi se tvoj pogled ustavil na njemu, vendar, ko te spusti blizu ugotoviš, da je on točno to kar želiš, saj se boš ob njem vedno počutila zaželeno in preskrbljeno.

To je moški, ki je na poslovnem in ljubezenskem področju usmerjen k cilju in s pomočjo svojega vladarja Saturna vedno najde pot do stabilnega življenja, ne le zase, tudi zate.

Kljub temu, da ti na prvi pogled daje občutek, da se ne zna sprostiti, ima odličen smisel za humor in željo po tem, da te znova in znova preseneča.

V katerem astrološkem znamenju so rojeni moški, ki znajo poskrbeti zase in za vas?

  • Poskrbel bo, da ne bosta obremenjena s financami, tudi če to pomeni, da se bo moral odreči zabavi. Nikakor ne bo dovolil, da si žalostna ali nezadovoljna, za drugimi ženskami se prav tako ne bo obračal.

VODNAR

Vodnar je moški, ki na prvi pogled morda deluje neodgovoren. Vendar ko se zaljubi vate postane pravi mačo, ki zna vedno poskrbeti zate in za tvoj občutek pripadnosti. Njegove ideje so radikalne in nove, lahko tudi nagnjene k tveganju, vendar je to samo prvi vtis, ki ga zna po druženju hitro popraviti.

Z veseljem bo s teboj delil svojo vizijo in se trudil, da ti priskoči na pomoč tudi takrat, ko se na svoji karierni poti ne znajdeš.

Njegove misli so polne briljantnih načrtov in konceptov, vendar se ne boj, saj se odvijajo le v njegovi glavi. V realnem svetu se bo potrudil, da bo uspešen, urejen in vedno pripravljen storiti tudi kakšno prijetno malenkost zate.

V katerem astrološkem znamenju so rojeni moški, ki znajo poskrbeti zase in za vas?

  • Se zelo dobro razume z vsemi, zato ga boš lahko vedno in povsod vzela s sabo in bila presenečena, kako zna na nevsiljiv način očarati vse, tudi tvojega strogega očeta ali mamo, saj je njegov smisel za humor ravno prav drzen, da ni moteč.

ŠKORPIJON

Strasten škorpijon je moški, ki na prvi pogled deluje morda preveč samozavestno. Vendar mu ravno ta pogum daje moč, da zna v razmerju na pravi način poskrbeti zase in seveda tudi zate. To je moški, ki hrepeni po resnih intenzivnih odnosih, s svojimi prodornimi očmi, ki se z veseljem zazrejo vate.

Nikoli ne opazuje, ampak vedno deluje, zato se boš lahko v razmerju vedno zanesla nanj.

Ne misli, da ga ne zanima, kako si preživela dan, če je rahlo zadržan, saj on pozorno posluša, šele nato ti ponudi roko ali pomoč.

V katerem astrološkem znamenju so rojeni moški, ki znajo poskrbeti zase in za vas?

  • Čeprav je občutljiv, se zaveda, da tišina v razmerju uničuje in se je po konfliktu hitro pripravljen pogovarjati o še lepši skupni poti. Na področju spolnosti ne skrbi, saj bo škorpijon vedno poskrbel, da boš njegova kraljica, tudi če bo utrujen.

Pripravljeno za Cosmopolitan.si

Preberite tudi KAJ V POSTELJI NAJBOLJ USTREZA POSAMEZNIM ZNAMENJEM?