V postelji posameznim astro znamenjem najbolj ustreza…

Ob sebi imate osebo, ki vam povzroča metuljčke in željo po strasti. Kako ji v postelji ugoditi, če je rojena v znamenju…?

OVEN

Oven ne mara rutine, niti v življenju, niti pri ljubljenju, zato boste morali biti iznajdljivi in seveda z njim ves čas v pripravljenosti. Kar se tiče postelje, bi poskusili prav vse in zato, če boste pristali z njimi v postelji, prepustite njim vlogo vodje, saj jo odlično obvladajo in se zelo težko podrejajo. Ovnica je samozavestna ženska, ki uživa v strastnih podvigih še bolj kot ostale, nikoli ji ni dovolj.

BIK

Bikova spolnost mora vsebovati dolgo predigro in veliko božanja ter cartanja. Tega hedonista najbolj užalile, če ga boste preganjali, naj pohiti. Uživa v raznih masažah z olji, počasnem ljubljenju ter draženju z raznimi pripomočki. Po dolgi predigri sledijo različni položaji, najraje misijonarski. Brez čustev za bikico spolni odnos ni to kar si želi, zato se eno nočnim avanturam običajno izogne.

DVOJČKA

Dvojček je vedno korak pred vami, tudi v spolnosti. Najbolj jim odgovarja maska, pa tudi izmenjava vlog jih močno simulira. Ne čudite se, če se s tem znamenjem tako zapletete, da ne veste več, kje imate svojo glavo. Kar se tiče ritma, ne pretiravajte v izmenjavah. Dvojčica je pripravljena tudi na nenavadne igrice, vendar ni najbolj vzdržljiva in osredotočena ljubimka.

V postelji posameznim astro znamenjem najbolj ustreza...

Preberite tudi PARTNERSKI ODNOSI IN ZNAČILNOSTI ASTRO ZNAMENJ

RAK

Rak je poln čustev, in se težko spusti v spolnost, če nima zagotovila, da je ljubljen in spoštovan. En korak naprej, dva nazaj. Kadar se končno odloči za partnerja, ga ne spusti več zlahka iz svojega objema. Najbolj jim odgovarjajo ukleščeni položaji. Občutki nežne pripadnosti, bližine in topline so ob njih zagotovljeni. Zelo pomemben za rakico je stik z očmi, obožujejo pa počasen ritem.

LEV

Levova samozavest ne pozna meja, tudi pri spolnosti ne. Moški lev je odličen, vendar egoističen ljubimec. Če ste se zapletli z levinjo, ste lahko prepričani, da vam ne bo odrekala spolnih odnosov. In če že želite, da ona doživlja čudovite orgazme, zavzemite kakšen bolj adrenalinski položaj, pri katerem se vam bo popolnoma predala. Levinje želijo prve končati, tako da lahko v miru še nekaj časa opazujejo partnerja.

DEVICA

Glede na to da je diskretnost devičin zaščitni znak, nikar ne poskušajte z njo seksati v avtu ali v javnosti. V intimnem vzdušju vam bodo pokazale, kako so spretne s svojimi prstki. Če ste z žensko devico, ji dovolite, da se vam usede v naročje in spremeni v majhno deklico. Vendar ob njej ne bodite sebični. Pomembno zanjo je, da uskladita trenutek doseganja orgazma.

V postelji posameznim astro znamenjem najbolj ustreza...

Preberite tudi TRI USODNE ŽENSKE, KI JIH MOŠKI NE BO NIKOLI POZABIL

TEHTNICA

Seks na hitro pri tehtnici ne pride v poštev, ker jo takšni podvigi pogosto vržejo iz tira. Ker obožuje spolni akt, je idealen položaj ta, da ženska ovije noge okoli partnerjevega vratu. Na koncu ne pozabite nagraditi tehtnice z romantičnimi gestami, ki bodo pri njej vzbudile še večje poželenje. Rade slišijo lepe besede, še posebej komplimente, povezane z njihovim elegantnim videzom.

ŠKORPIJON

Škorpijoni so, ko govorimo o spolnosti najbolj strastni, najbolj iznajdljivi in najtežje prenesejo zavrnitev. Od položajev obožujejo vse, še posebej pa položaj 69, v katerem se popolnoma prepustijo. Škorpijonka je ženska, ki mora čutiti globoko strast, da se popolnoma preda partnerju in z njim resnično uživa v vseh pogledih. Najboljši trenutek za seks z njimi je vedno in povsod, ko si pač zaželijo.

STRELEC

Strelci nikoli ne delajo tistega, kar se od njih pričakuje, zato imajo v spolnosti radi presenečenja. Ustreza jim seksu v avtu ali celo na javnem mestu. Še več, občutek, da počnejo nekaj prepovedanega, jih še dodatno vzburja. S pravo osebo lahko strelka doživi nepozabne občutke in želi znova in znova nadaljevati. Zanjo in zanj je pomembna tudi povezanost med partnerjema, brez katere ne gre in ne gre.

V postelji posameznim astro znamenjem najbolj ustreza...

Preberite tudi ŽENSKE, KI NAJBOLJ UŽIVAJO V MASAŽI

KOZOROG

Kozorogi obožujejo nedolžno, tradicionalno in hkrati igrivo spolnost. Po premetavanju po blazinah in posvečanju pozornosti občutljivim delom telesa prevzemite odgovarjajoči položaj. Prebrodite njihovo hladnost in zadržanost in dobili boste čudovitega partnerja za v posteljo, ki vam bo zagotovo zvest in popolnoma predan. Kozoroginja si ob strastnih prijemih želi tudi nežnosti.

VODNAR

Vodnarji dokler se popolnoma ne predajo delujejo zelo hladno in nedostopno, nato začno resnično uživati. V njihovi družbi se pripravite na najtežje akrobacije in nemogoče položaje. Obožujejo nenavadne položaje, kraje in perverzna šepetanja na uho. Na koncu igre se ne čudite, če boste utrujeni in zaspani. Vodnarki dolgi seks ne predstavlja nobenih težav, naravnost obožuje ga.

RIBI

Ribice so občutljivi spolni partnerji, ki jim je potrebno ves čas izkazovati nežnosti in pozornost. Zagotovljena mora biti seksualna intimnost in velika mera romantike, brez katere ne gre. Dobiti mora dovolj pozornosti in občudovanja, saj samozavest ni ravno njena vrlina. Ženska ribica se dolgo ne pusti uloviti, ko pa jo ujamete, boste dobili čudovito in predano ljubimko.

Pripravljeno za Govori.se

Preberite tudi KO SE LJUBEZENSKA PRAVLJICA KONČA