Ženske, ki najbolj uživajo v masaži

Masažo lahko imenujemo tudi terapija z dotikom. Vas zanima, v katerem znamenju so rojene ženske, ki najbolj uživajo v masaži?

Ne prinaša samo notranjega zadovoljstva ampak ima tudi druge številne pozitivne učinke, česar se tri predstavnice zodiaka zelo dobro zavedajo in si brez nje ne predstavljajo življenja. Pristop k masaži je takšen, da se prepletata energija in fiziologija, ki se združita v neskončen užitek.

Prepustite pa se le tistim masažam, ki vam ugajajo.

Ne verjemite pogostemu zmotnemu mišljenju, da je masaža koristna le takrat, ko vas nekaj boli.

Ženske, ki najbolj uživajo v masaži

TEHTNICA

Tehtnica je zelo čutna ženska, ki rada ohranja harmonijo v svojem življenju. Zelo dobro se zaveda, da je dotik gib, ki pomirja in blaži na številnih ravneh, zato je masaža nekaj, brez česar ženska tehtnica težko deluje. Zaradi vsakodnevnih obremenitev in stresnih situacij si zna tehtnica še večkrat vzeti čas za masažo, se poglobiti v svoj svet in se dotakniti notranje harmonije.

Vzpodbuda zaznavanja in tople energije, ki so tehtnici pisane na kožo, jo pomirjajo.

Tehtnica za razstrupljanje telesa uporablja limfno drenažo, zaradi česar se začno pospešeno izločati odpadne snovi iz telesa. Z njo tudi zmanjšuje zastajanje vode v telesu. Masaža pomaga še posebej tistim tehtnicam, ki imajo zaradi sedečega dela težave s hrbtom, saj jih masaža vedno znova prebudi.

Najboljše tehnike zanjo so: masaža glave s pomočjo reflesknih točk, masaža za izboljšanje krvnega in limfnega obtoka.

Ženske, ki najbolj uživajo v masaži

RAKICA

Masaža za žensko, rojeno v znamenju nežnega raka ustvarja varno in hkrati nevtralno okolje, v katerem je deležna prijetnega dotika, kar je ključnega pomena tudi za njeno čustveno stanje, ter seveda pozitivno samopodobo. Dotik pri masaži jo zdravi, pomirja, sočustvuje in hkrati tolaži. Masaža vpliva tudi na energijsko raven rakice, in sicer preko čaker, ki prikazujejo duhovne razsežnosti.

Ko z masažo rakica poveže dušo in telo, doseže pravo ravnovesje in višjo stopnjo notranjega miru.

Vatsu ali oblika masaže šiatsu, ima na čutno rakico pomirjajoče, sproščujoče in meditativne lastnosti. Sporazumevanje z dotikom je za rakico popolnoma naravno. Dotik je nepogrešljiv del njenega izražanja, zato lahko z masažo izboljša kvaliteto svojega življenja.

Najboljše tehnike zanjo so: masaža telesa s pomočjo olj, proticelulitna masaža, vatsu

KOZOROGINJA

Ker je kozoroginja ves čas delovna in zaposlena, je masaža v njenem življenju resnično najljubša sprostitev. Omogoča ji, da znova napolni naravni vir svoje življenjske energije in nadaljuje delo zbrano. Da se zaradi stresa izogne potrtosti, apatičnosti, nespečnosti, je masaža tista, ki jo učinkovito popelje v boljše počutje.

Telesna sprostitev mišične napetosti in povečan dotok krvi v glavo povzročita bistrejše misli, zato je masaža za kozoroginjo tudi sredstvo, da ohranja svoj um v odličnem stanju.

Kozorginja se zelo dobro zaveda, da je masaža najstarejša in najbolj enostavna nega, brez katere težko živi. Všeč so ji blagodejni fizični učinki masaže, boljša prekrvavitev in sproščene mišice ter fiziološka in duševna sproščenost.

Najboljše tehnike zanjo so: aromaterapevtska masaža stopal, reflekso masaža stopal, masaža za dober spanec.

Pripravljeno za Elle.si