ASTRO ZNAMENJA, KI BODO V 2023 NAŠLA IN IZBRALA LJUBEZEN

Katera znamenja zodiaka bodo v 2023 našla in izbrala ljubezen?
Katera znamenja zodiaka bodo v 2023 našla in izbrala ljubezen?

Katera znamenja zodiaka bodo v 2023 našla in izbrala ljubezen?

Predviden čas branja: 7 minut

Vsi upamo, da bi v življenju našli srečo v ljubezni ter kompatibilno osebo, s katero je smiselno vse, osebo, ob kateri življenje postane lepše. Najti ljubezen, oziroma čudovito ljubljeno osebo, pa ni vedno tako zelo preprosto. Planetarne kombinacije simbolizirajo odnose in čustva, hkrati prebujajo močno željo ljubiti in biti ljubljen. Nekatere stopnje zaljubljenosti trajajo dlje kot druge, na žalost nekateri ljudje v celoti ne izkusijo in predelajo vsake stopnje kot priložnost za osebno rast ali zdravo oceno odnosa ali sebe. Katera astrološka znamenja si lahko v letu 2023 na področju čustev oddahnete, saj boste vezani deležni poglobitve in nadgradnje razmerja, samskim pa bodo planetarne energije v naročje prinesle novo osebo, s katero bo resnično vredno vztrajati?

OVEN

Ovni, če boste v letu 2023 pristopali z optimizmom, bo delovanje na področju ljubezni umirjeno, kar vas vodi k notranjemu zadovoljstvu. Mars, vaš vladar, se bo intenzivno ukvarjal s tem, da poveča noto strasti in vas popelje v objem, ki obljublja varnost. Vezani ovni boste zagotovo zadovoljni, saj se boste prenehali boriti za stalno prevlado v odnosu, prav tako boste bolj mehki in prilagodljivi, s čimer boste nasprotno stran ves čas presenečali. Strogi Saturn vas bo do konca meseca aprila vodil v poglobitve. V tej fazi je priporočljivo da sprejmete modre odločitve in ste bolj potrpežljivi glede odnosov.

Katera znamenja zodiaka bodo v 2023 našla in izbrala ljubezen?

Ostrim pogovorom in besednim dvobojem se boste tokrat spretno izognili, zato boste razmerje lažje ohranili v lepih energijah.

Samski ovni boste še posebej v pomladnih mesecih postali bolj aktivni na področju delovanja na spletu. Čeprav ste običajno nezaupljivi, vas lahko prijeten neznanec ali neznanka tokrat prepričata, da greste na kavo, ter odnos tudi nadaljujete. Dobre možnosti za uspeh v ljubezni se vam nakazujejo med avgustom in oktobrom, kar vas vodi v priložnost, da se spustite v razmerje in se dotaknete sreče, po kateri hrepenite.

BIK

Vezani biki se boste v prihajajočem letu z veseljem potopili v globine ljubezni. Tisti, ki se nahajate v razmerju, boste prižgali iskrico strasti in začutili v povezanosti z ljubljeno osebo prijetne vibracije. Prenehali se boste obračati v preteklost, tudi raznih očitkov se ne boste več posluževali. Leto je ugoden čas, v katerem lahko načrtujete tudi poroko z osebo, ki jo imate zelo radi. Ljubezensko življenje prehaja na naslednjo raven in prinaša več stabilnosti. Lahko se odločite za naraščaj ali skupno življenje, kar vam prinaša nov val zadovoljstva.

Katera znamenja zodiaka bodo v 2023 našla in izbrala ljubezen?

Samski biki boste imeli priložnost razčistiti s starimi bremeni ter začeti novo, prijetno razmerje s čudovito osebo.

Presenetilo vas bo, kako hitro boste čustveno navezani na svojega sopotnika ali sopotnico, tudi če bodo karakterne razlike izstopale. Da bi dobili najboljše zase, bodite pripravljeni sprejeti najboljše. Največ sreče za tiste, ki si resnično želite nekoga ob sebi, pa so do sedaj vse priložnosti padle v vodo, se obeta v jesenskem obdobju.

VODNAR

Vodnarji, v letu 2023 boste izbrali ljubezen, nekateri boste poglobili razmerje, v katerem se nahajate, drugi pa boste spoznali osebo, ki bo dovolj zanimiva, da se bo zanjo vredno potruditi. Vezani vodnarji boste spoznali, da se zaradi nesmiselnih malenkosti nikakor ni vredno prepirati in zapletati. Um bo cvetel od veselja in zadovoljstva in počutili se boste, kot da ste duhovno z boljšo polovico še bolj povezani.

Čas, ki ga boste preživeli z ljubljeno osebo bo skozi leto prijeten ter navdihujoč, zato se lahko med vama prepletejo še močnejše vezi.

Katera znamenja zodiaka bodo v 2023 našla in izbrala ljubezen?

Samski vodnarji, dolgo obdobje napačnih odločitev in posameznikov, ki vas najprej očarajo, nato pa razočarajo se počasi zaključuje. Znali boste zaznati, kdo si vašo pozornost zasluži, prav tako boste brez zadržkov naredili prvi korak, v kolikor boste čutili, da je druga stran dovolj zainteresirana. Prioriteta bo, da imate ob sebi nekoga, ki vas razume in podpira.

TEHTNICA

Tehtnice, ker cenite odnose in uživate v umirjenem delovanju se vam obeta v letu 2023 na področju ljubezni čudovita pravljica. Tisti, ki ste v razmerju, prihajate do spoznanja da majhni konflikti krepijo ljubezen. Umika se nota užaljenosti, prihaja strastna energija, ki vam bo omogočila, da se z ljubljeno osebo še bolj povežete. Zvestoba bo stabilni temelj razmerja, zaupanje vam bo omogočilo, da naredite kakšen korak v smeri poglobitve, morda predlagate zaroko ali poroko.

Po svojih najboljših močeh se boste trudili ugoditi željam ljubljene osebe.

Katera znamenja zodiaka bodo v 2023 našla in izbrala ljubezen?

Samske tehtnice ste lahko zadovoljne, saj vam leto 2023 prinaša novo razmerje, ki bo razbilo mit, da so vsi moški in ženske iz istega testa. Soočanje z neznanimi strahovi ali čustvi se umika, prihaja želja po tem, da okusite nekaj zanimivega, nekaj kar lahko traja.

LEV

Levi boste v prihajajočem letu zagotovo stavili na ljubezen. Vezani boste še bolj kot običajno prijazni ter prilagodljivi. Zaradi vpliva Jupitra bo ljubezensko življenje bolj stabilno, ter manj dramatično. Sedaj je pravi čas da ljubljeno osebo spustite tudi v prijateljski in družinski krog ter s tem pokažete, koliko vam v resnici pomeni vajin odnos. Ker bo medsebojna povezanost ogromna, bo vajina ljubezen delovala na najgloblji ravni. S pomočjo Venere in Jupitra lahko samski levi dobite vse, kar ste si vedno želeli na področju ljubezni.

Katera znamenja zodiaka bodo v 2023 našla in izbrala ljubezen?

Zanimivo bo, da novih priložnosti niti ne bo potrebno iskati, saj se bodo pojavljale spontano.

Tudi ko se bodo po poznanstvu, ko prehaja v ospredje realna slika hormoni umirili boste zaznavali močno povezanost. V kolikor boste delovali naravno in sproščeno si lahko tekom leta obetate veliko sreče in prijetnih dogodivščin na področju ljubezni. Naučite se poslušati svoj notranji glas in modrost in vse skupaj bo lažje.

Pripravljeno za Govori.se/Story

Preberite tudi DJOTIŠ NAPOVED TER ANALIZA LETA 2023 in LETNI HOROSKOP 2023 ZA VSA ZNAMENJA ZODIAKA