LETNI HOROSKOP 2023 ZA VSA ZNAMENJA ZODIAKA

Letni horoskop za leto 2023 razkriva planetarne vplive in priložnosti
Letni horoskop za leto 2023 razkriva planetarne vplive in priložnosti

Letni horoskop za leto 2023 razkriva planetarne vplive in priložnosti

Predviden čas branja: 4 minute

Naučiti se sprejeti življenje, tudi če ne gre vse po načrtih bo ključnega pomena. V 2023 bo potrebno razmisliti, kaj delate narobe in kaj se z vami dogaja. Leto 2023 lahko, če boste vanj skočili s pozitivno energijo, prebudi vitalnost. Ko se bodo pojavile napetosti, boste znali sprejeti, da je to preprosto del življenja. Mars, ki bo vladal v 2023 je pokazatelj energije, tekmovalnega duha, vztrajnosti, logike in akcije. Nagon, povezan z Marsom, se od Sončevega razlikuje po tem, da gre za samo uveljavljanje in ne za uveljavljanje volje, njegova energija je prej surova kot ustvarjalna, vlada ovnu in škorpijonu.

Prihaja nekaj vzvišenosti, ki lahko v pozitivnem smislu prinese dobre rezultate in močno voljo za soočanje s kakršno koli težko situacijo. 

Zagotavlja vam fizično moč za premagovanje prihajajočih težav. Na kariernem področju se boste v 2023 z Marsovo pomočjo najbolj razveselili uspeha vsi, ki delate v obrambnih sektorjih, zdravstvu in prehrani. Prebrodili boste težave in osvežili novo pot, obdano s pogumom in zaupanjem vase. Na področju politike Mars opozarja na spore, težave, nesporazume in prepire med voditelji. Prihajajo spori na bojišču, nemir v državi, revolucija, nasilje, ugrabitve itd.

Letni horoskop za leto 2023 razkriva planetarne vplive in priložnosti

Dan, ki mu vlada Mars, je torek, na ta dan lahko pričakujete skozi leto boljše rezultate.

Mars je preprosto nezavedna živalska narava, ki ji običajno ne dajemo dovolj svobode. Omejitve izražanja energije se umikajo, kopičenje jeze vas ne bo več obremenjevalo, frustracije pa bodo postale nepomembne. Če boste dovolj pogumni, da izkoristite svoj polni potencial, je Mars tisti, ki vam bo pomagal najti ozemljitev, rešiti kakršna koli materialna in eksistencialna vprašanja ter vam zagotoviti energijo, ki jo potrebujete, da sledite kateremu koli od ciljev.

Preverite, kako bo na vas vplival vladar leta MARS.

Mars nakazuje začetek vseh začetkov, zato deluje kot močan simbol nespremenljive usode in karme. Medtem ko se večinoma zanašate na svoj um in srce, so instinkti lahko pogosto napačno razumljeni in potisnjeni na stran, kot manj zaželeni ali nevredni. Z zdravim pristopom do življenja, brez strahu in z močnimi mejami, imate s pomočjo Marsa priložnost biti to kar ste.

Z izkušnjami, ki jih boste s Saturnovo pomočjo pridobili, boste vedeli, kako ustvariti zaščitno pregrado, ne da bi se popolnoma odmaknili od dejstev in dogajanja.

Letni horoskop za leto 2023 razkriva planetarne vplive in priložnosti

Potopili se boste v energijo mistike, ustvarjalnosti in fantazije. Ustvarili si boste čudovit prostor, kjer se bodo rojevale mentalne oblike srčnih želja. Postavljati boste začeli temelje za manifestiranje najvišjega namena. Nikar pa ne pozabite na zaključek, saj bo vpliv občasno ustavil zagnanost in jo nadomestil z ležernostjo.

Psihološko bo občasna izolacija v tem obdobju ključnega pomena.

Spomini in verige zasidrane v preteklosti lahko zavijejo sedanjost v občutke krivde, sramu in manjvrednosti, vas ujamejo in prisilijo, da se borite proti omejitvam pri iskanju poti. Na poti do rasti se boste spopadali s svojimi pomanjkljivostmi.

Zaznane slabosti bodo pronicale na površje in ustvarjale vzroke, ki vas bodo prisilili, da odraste, prevzame odgovornost in se ozrete naprej. Odkrili boste, da je edini način, da premagate svoje notranje in zunanje strahove in neuspehe, če prebudite ponižnost, budnost in odgovornost. Če se boste čustveno, fizično ali psihično preobremenili, prisluhnite svojemu telesu, ki vas bo z občutkom bolečine, tesnobe in nelagodja obvestilo, da nekaj ni v redu.

Ko boste imeli občutek, da ste v slabem obdobju je morda kriva RETROGRADNOST PLANETOV.

Kateri planet bo vladal v letu 2023?

Letni horoskop za 2023 napoveduje, da bo vladal planet Mars.

Za katera znamenja zodiaka bo leto najbolj obilno?

Letni horoskop napoveduje, da lahko najbolj obilno leto pričakujete ovni, škorpijoni in vodnarji.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi SIMBOLIKA TAROTA V LETU 2023 in ASTROLOŠKA NAPOVED ZA LETO 2023

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V leto se boste zaradi retrogradnosti vladarja Marsa podali s strogimi pravili, raznimi mejami, o katerih boste sicer dvomili in prepričanji, ki vas bodo vznemirjala. Spraševali se boste, kaj ste v zadnjem letu storili, popravili, ali ste dovolj napredovali, karierno in osebno. Pri odgovorih boste bolj kritični, zato vam lahko vse skupaj povzroči turbulenco ter nihanja. Ker bodo čustva igrala pomembno vlogo v vašem življenju, bo potrebno v januarju soočiti se s sabo ter z globino dojemanja vsega kar vas obdaja.  Ljubezensko življenje in karierno področje bo zahtevalo spremembe, ki pa vas vodijo k temu, da počasi zaživite v svoji polni podobi, bolj razbremenjeni.

Nikar pa se ne ustrašite, saj slab začetek običajno prinaša dober konec. Že v februarju si boste oddahnili, saj vas bo spremljal občutek, da je vse na svojem mestu, ter da prejemate dovolj pozornosti in spoštovanja. Ker bo raven energije visoka, boste letos zlahka opravili tudi najbolj zahtevne stvari na različnih področjih. Poleg tega se boste počutili motivirani za nove projekte, ki bodo bistveno izboljšali finančno stanje. Z negativnega vidika pa bo zelo pomembno, da omejite vse nepotrebne stroške. Kljub temu pa ne pozabite, da si morate kdaj pa kdaj kupiti tudi nekaj samo zase, saj se običajno usmerjate v to, da presenečate druge, nase pa zaradi svoje skromnosti pozabljate.

Saturn bo s svojimi aspekti močno vplival na inteligenco in podzavest, zato je priporočljivo, da obdržite svoje misli pod nadzorom, eden od načinov za to pa je lahko potovanje, o katerem že več let sanjarite, pa nikakor niste našli časa da bi se odpravili. Nikar se v jesenskem obdobju, ko se bo povečala želja po urejenem materialnem področju ne zaganjajte preveč v delo, ki bi vam odvzelo vso energijo. Izčrpani ne boste začutili zadovoljstva, zato se zaustavite pravi čas.

OBŠIREN LETNI HOROSKOP ZA VSA PODROČJA
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Biki, vedno prezimljeni, premišljeni, organizirani in malce trmasti, boste v začetku leta stopili iz svojega oklepa, z namenom da spoznate tudi kaj novega, drugačnega. Prihaja čas za odločne spremembe in osredotočanje na tisto, kar ste običajno odrivali ali spregledali. V preteklem letu ste na vsak način skušali vse narediti sami, težave reševati sami in brez občutka da ste nekomu nekaj dolžni ste se resnično dobro počutili. Sedaj pa prihaja leto povezovanja, čas, v katerem bo prav, da sodelujete z nekom, da pomagate nekomu in da sprejmete pomoč, seveda brez tistega slabega občutka, ki vas običajno spremlja.

Odločili se boste za raziskovanje novih priložnosti in ljudi, zato boste prebudili moč svobodne volje in preusmerili krmilo svojega življenja v novo smer. Ko se boste spraševali, kaj vam bodo prinesle spremembe, ne analizirajte preveč, saj bo Mars tisti, ki jih bo udejanjil s takšno hitrostjo, da se niti ne boste imeli časa obremenjevati.

Saturn in Jupiter se bosta ukvarjala z vami, namenila vam bosta še nekaj zanimivih lekcij, ki pa tokrat ne bodo tako zelo zahtevne in obremenjujoče. Čeprav bodo energije v prvih mesecih malce zoprne, se s tem ne boste obremenjevali, saj ste vajeni trdega dela in tega, da vse ne poteka gladko. Po morebitnem trpljenju in prilagajanju prihaja obilo uspeha na vseh področjih življenja. Uporabljali in poudarjali boste mir in se diplomatsko izogibali agresivnemu odnosu. Da bi premagali žalost, razmislite o krepitvi prijateljskih odnosov ali hišnem ljubljenčku. Potrebovali boste nekaj živega, nekaj kar vas navdihuje in spravlja v dobro voljo. Zavarujte pa se pred tem, da bi se preveč navezali, saj ste zelo občutljivi in čustveni, še posebej ko gre za bližnje.

OBŠIREN LETNI HOROSKOP ZA VSA PODROČJA
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Dvojčki, odprti, radovedni, zgovorni in površni, ste se že v preteklem letu začeli vsaj nekoliko poglabljati v iskanje resnice, kaj je za vas dobro in kaj ne. Nerešena vprašanja in vzorci v januarju zopet stopajo na plano. Pričakujte težke energije, ki si jih nikakor ne boste znali razlagati, saj bodo segale preveč v globine za vaš okus. Po eni strani boste vztrajali, da vam je vseeno, da vas nič ne obremenjuje, po drugi strani pa vas lahko v samoti preplavi teman snop misli, ki vas bodo begale in grizle, dokler si ne boste določenih stvari razjasnili.

Po marcu prihaja čas introspekcije. Spoznali boste, da si želite da se te poglobitve, ki so morda načele rane nadaljujejo, da vas popeljejo do spoznanj. Osredotočiti se boste morali na preobrazbe in spremembe, nekatere bodo spontane, za druge boste odgovorni sami. Vmes pa ne pozabite, da je prihodnost lahko svetla, če je temna preteklost urejena oziroma izbrisana. Saturn vam ponuja idealno priložnost, da se osvobodite starih in izrabljenih kosov prtljage v smeri napredka in bolj osvobojenega življenja. Potisnil vas bo tako daleč, da boste želeli raziskati in nato zapreti vsa zamegljena področja delovanja in življenja.

Bodite predvsem pristni, izogibajte se raznim vnaprej začrtanim scenarijem, povejte to, kar mislite v danem trenutku, vendar z nekaj elegance ali prefinjenosti. Izberite vam najbolj naklonjen način za dosego uspeha, hkrati pa se naučite prilagoditi smernicam drugih. Namesto, da bi bili navdušeni nad tem, da vas nekdo želi voditi, boste večkrat zaznavali omejitve in notranjo napetost. Ključ je v sodelovanju in povezovanju, zato se ne izogibajte skupnim odločitvam. Konec leta boste zelo uspešni, zlasti pri osebnih prizadevanjih.

OBŠIREN LETNI HOROSKOP ZA VSA PODROČJA
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Leto 2022 zaključujte občutljivi z odvečno prtljago preteklih dogodkov, oziroma težkih lekcij. Vsi, ki ste utrpeli izgube in večje prekinitve se boste v januarju začeli spraševati, kam vas pelje neprestana vloga žrtve. Mars vam bo odgovoril da le v pogubo in vam dal moč, da se odločite stabilizirati um, dvigniti ego ter se boriti za srečo, tudi če to pomeni, da se boste morali čemu odreči. Spremljal vas bo občutek, da nežni prijemi in preveč prijazne besede ne delujejo vam v prid.

Notranji jaz vas bo prosil, da ne obupate, tudi če bo scenarij videti precej temen. Z entuziazmom in duhom, ki se nikoli ne vda, se boste sposobni izkopati iz jame, v kateri ste se borili in žalostno jokali. Jupiter bo osvetlil priložnosti in situacije, čeprav bo na začetku prisotnih nekaj zapletov, ovir in zamud, prihaja ko boste vse skupaj razrešili priložnost, da razmislite o vseh svojih dejanjih, kar vam bo pomagalo doseči srečo. Kljub temu da boste na poti k zadovoljstvu večkrat nihali, ne pozabite, da morate zaupati vase ter v svoje sposobnosti in verjeti, da vam nekaj ali nekdo pripada.

V jesenskem obdobju vas bo bolj kot običajno zaradi težav, ki se bodo prebudile zanimalo področje zdravja in dobrega počutja. Z veliko potrpežljivosti in osredotočenosti lahko spremenite prehranjevalne navade ter se začnete redno gibati. Sprememba bo težka, zahtevala bo veliko volje in pripravljenosti, rezultati pa bodo neverjetni, opazni tudi na zunanji podobi. Všeč vam bo, ko vas bodo pohvalili zaradi frizure, stila ali urejene podobe nasploh. Tokrat boste znali komplimente sprejeti z nasmeškom na obrazu, počasi se nizka samopodoba lahko, če boste delali na tem dvigne.

OBŠIREN LETNI HOROSKOP ZA VSA PODROČJA
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Levi, z vsem zagonom se že nekaj časa trudite, da bi si izboljšali življenjske pogoje, vendar si bo najprej treba priznati napake. Čeprav bo 2023 za vas leto začetkov in srečnih okoliščin, se bo potrebno v januarju naprej soočiti z vsem, kar ste pustili nedokončanega, v upanju da izgine samo od sebe. Razne kaotične situacije na področju kariere ter prepiri v domačem okolju vas bodo vodili do točke, da se vprašate, ali sami delate kaj narobe. Odgovori vas bodo presenetili.

V smislu ljubezni in odnosov vas bo energija Venere navdihnila, tako močno, da boste poleg strasti zaznavali tudi bolj globoke vibracije. Ohranjanje pozitivnega odnosa in prakticiranje diplomatskih rešitev bo pomagalo tudi tistim, ki se nahajate v razpadajočih razmerjih prebroditi težave, oziroma omogočiti, da se po dolgih borbah končno osamosvojite. Ker ste svoje življenje v zadnjem letu obrnili na glavo, se boste sedaj zopet želeli vrniti tja, kjer ste se počutili polno in zadovoljno. Kljub temu, da bo v prvi polovici leta tempo sprememb stagniral, saj vas bo močna Saturnova energija usmerila v lenobo, si boste z veseljem pripravljali nove strategije, ki jih boste udejanjili v drugi polovici leta.

Če se boste trudili, ter sprejeli dejstva, se boste znali spretno uskladiti z vsako situacijo. Poskusite biti pozorni na stvari, ki se vas ne bodo direktno dotikale, vendar bodo kljub temu ključnega pomena za razvoj. Na trenutke boste v zadnjem delu leta sramežljivi, ko pa boste ugotovili, da ste zaželeni, lahko hitro postanete egocentrični. Če se bodo zapleti na delovnem mestu mešali z osebnim področjem ali z zdravstvenimi težavami, bo potrebno poskrbeti za ravnovesje in usklajenost.

OBŠIREN LETNI HOROSKOP ZA VSA PODROČJA
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Device, organizirane, marljive in dosledne, kaj če bi enkrat za spremembo stopile v novo obdobje, brez da analitično analizirate, kaj ste uspele storiti v prejšnjem obdobju. Namesto v preteklost, se skušajte bolj intenzivno usmerjati v prihodnost. Pred vami je, če si boste dovolili odvreči hladen pristop leto številnih možnosti. V januarju, ko se boste težko izognili retrogradnemu Marsu boste za trenutek obtičali v obžalovanju priložnosti, ki ste jih izgubili. Vendar si ne dovolite, da faza traja predolgo, raje poiščete praktične odgovore na vprašanja, ki vas mučijo. Prav tako se boste v prvem delu leta striktno odločili, da ne boste več zamudili nobene priložnosti. V pomladnih mesecih bo bolj kot karierno področje pomembno, da ste pozorni na svoje odnose in zdravstvene zadeve.

Največ sreče se obeta devicam, ki delujete na raziskovalnem ali pravnem področju, vendar le v primeru, če boste pošteni. Če delate v poslovnem okolju, ki vas nenehno vznemirja, se spretno izogibajte prepirom s sodelavci. Najbolj pomembno v drugi polovici leta bo, da ste prilagodljivi in potrpežljivi. Če boste znali potegniti na plano še moč in pogum, boste zagotovo prehiteli vse nasprotnike in dosegli začrtane cilje. Pomembno bo, da se zavedate, da se lahko tudi vam zgodi, da pri osredotočanju misli na nekaj zanemarite stvari, ki so bolj praktične. Težnja dokončati začeto bo vaša vrlina, toda potrebno se bo tudi ustaviti in razmisliti.

Ko se znajdete v težavah, nikar takoj ne vklopite panike, ampak najprej vdihnite in si predstavljate, da bi bilo lahko vse skupaj še slabše. Rešitve boste iskali drugače kot običajno, saj boste v letu 2023 večkrat dovolili spontani energiji da se poveže z delovno vnemo in motivacijo. Svet čustev je lahko še bolj bogat, to bo pomembno spoznanje, ki ga boste gojili ter osvojili. Vsekakor pa ne pozabite biti kdaj tudi bolj razigrani, saj boste s tem povečali svojo privlačnost.

OBŠIREN LETNI HOROSKOP ZA VSA PODROČJA
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Leto 2022 vam je prineslo veliko lepega, vendar na večje priložnosti morda še niste bili dovolj pripravljeni. Trud, za katerega ste bili prepričani da ni opažen, vas bo v začetku leta 2023 postavil na odlično pozicijo, ki vam jo bo marsikdo zavidal. Na vseh področjih delovanja prihaja leto optimizma in zanimivih priložnosti. Jupiter bo okrepil samozavest in  odstranil negativne vzorce in nakopičene dvome, zato boste dovolj pogumni, da tokrat sprejmete, kar vam bodo ponudili. Za ohranitev ravnotežja med kariero in družino se bo potrebno odrekati in boriti, kar pa vam tehtnice, ki znate vedno poiskati harmonijo ne bo težko.

Zaradi Saturnovega vpliva pričakujte v pomladnem obdobju zamude ter komplikacije  pri delu in nalogah ter majhne težave s financami. Pomembno je, da tudi če boste imeli občutek, da se je vse zgrnilo na vas ne izgubite upanja in sledite tistemu, v čemer ste najboljši. Očarljivi in intelektualno usmerjeni boste z lahkoto prepričali nadrejenega, da vam vsaj nekoliko poviša plačo. Bojevnik Mars bo v drugi polovici leta močna spodbuda in konkretna brca na določenih področjih življenja. Počutili se boste navdušeni in izpolnjeni, vendar vas bo po nepotrebnem skrbelo za stvari, ki so začasne in nepomembne.

Ker je odnos do sebe tisti, ki bo v prihajajočem letu še kako pomemben, prihaja čas, da se znebite slabih, toksičnih povezav in ljudi, ki v vas vzbujajo občutek, da niste dovolj dobri. Ostro rezilo, ki ga že dolgo niste uporabili, vam bo v pomoč, da se boste takoj znebili občutka krivde in raznih nesmiselnih frustracij. Kdor vas bo sprejemal takšne kot ste, bo lahko vaš prijatelj in zaupnik. Tudi če se bo seznam ljudi, ki jim resnično zaupate v tem letu zmanjšal, vas to niti ne bo obremenilo, saj boste stavili na kvaliteto.

OBŠIREN LETNI HOROSKOP ZA VSA PODROČJA
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zakoreninjene misli in vzorci, s katerimi ste se borili v preteklem letu se v začetku januarja še ne bodo umaknili. Utrujeni ob borbe s samim sabo se boste pripravljeni zaustaviti ter se spočiti, vendar to ne bo najbolj priporočljivo, saj bo Mars preverjal vašo vzdržljivost. Prihaja leto previdnosti in spremenjenega dojemanja. Planetarne kombinacije vas bodo najprej popeljale k iskanju resnice in odkrivanju globokih skrivnosti, nato sledi obdobje soočenja, ki vam lahko odvzame energijo, vendar le za trenutek. Najbolj močni, pogumni in zadovoljni boste v drugi polovici leta, ko se vam nič ne bo zdelo nemogoče.

Spremenjene predstave o pomembnih zadevah vas bodo najprej prestrašile, saj boste zaznavali da se z njimi ne skladate popolnoma. Nato prihajate do zaključka, da ste ravno to potrebovali, da svoje življenje popestrite ali celo obrnete na glavo. Dotaknil se vas bo tudi vpliv Saturna, ki vas bo opomnil, da vse kar je enostavno ne prinaša pravega zadovoljstva. Težavne situacije bodo naporne, vendar vas bodo prebudile v smeri, da jih dojemate bolj resno, kot pomembne lekcije za prihodnje obdobje. V kolikor ne boste pripravljeni stopiti v odgovorno delovanje in sprejeti drugačnosti se vam nakazujejo razne psihične obremenitve, ki bodo želeli ali ne iskale potešitev.

Borben pristop bo sicer deloval, vendar ne bodite presenečeni, če se nekomu zamerite, zato negujte v komunikaciji nežnost ter toplino. Z drugimi se v tem letu ne boste ukvarjali, bolj pomembno vam bo da čas in energijo namenjate sebi ter da uresničite skrite želje, ki so ostale v podzavesti. Naj vas ne preseneti, če boste namesto strasti v odnosih hrepeneli po stabilnosti in varnosti.

OBŠIREN LETNI HOROSKOP ZA VSA PODROČJA
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Velika naporna nihanja, ki so zaznamovala preteklo leto so vas utrudila in zmanjšala optimizem. V januarju, ko boste deležni še kakšnega padca boste morda jezni na celi svet, ter siti negativnosti. Vendar se ne vdajte v usodo, saj vam leto prinaša veliko lepega in spontanega. Spoznali boste, da je čas največji in najboljši učitelj, saj bodo spoznanja, do katerih boste prišli odlično vodilo za skok v uspešno obdobje. Čas je, da se naučite ceniti vrednote, ne denar. To, da začnete delovati bolj pristno ter da se izognete materialnim sferam vam bo prineslo veliko dobrega na vseh področjih. Ključna bodo tista spoznanja, ki jih bo odobrila energija srca.

Na kakšen način boste reševali težave in nosili bremena bo odvisno od vaše odločitve. Prav tako bo soočanje, ki ga boste deležni v začetku leta definiralo prihodnjo pot delovanja. Prednosti tega, da ste optimistični, bodo, da boste lahko delali to kar boste želeli ter se soočali z vsem, kar se vam bo zgodilo na lažji način. Želeli se boste družiti s podobno mislečimi, vedno bolj bo izrazit tudi socialni krog.

V prihajajočem letu nikakor ne boste pozabili na izobraževanje. Jupiter vas bo navdihnil z novimi idejami in širinami, zato je jesen odličen čas, v katerem se lahko odločite za zaključevanje študija ali nov začetek na tem področju, ne glede na starost in ostale dejavnike. Upočasnjen napredek, ki ga boste zaznavali v novembru lahko povzroči frustracije in negativne misli. Pri svojih ciljih in željah morate biti bolj trmasti ter vztrajni. Da ohranite duševno zdravje v čim boljšem stanju, se izogibajte nepotrebnim težavam, ter delujte brez odvečnih napetosti.

OBŠIREN LETNI HOROSKOP ZA VSA PODROČJA
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Presenečeni nad sabo se boste v začetku januarja kljub retrogradnosti udobno zleknili in opazovali, kako se težave rešujejo. Na površje s februarjem ponovno prihaja zagon, ki vas bo popeljal do tega, da si naredite odličen načrt. Stopate v leto, v katerem bo zelo pomembno izražanje svojega pravega jaza. Dovolili si boste delovati bolj odprto, še posebej v pomladnih mesecih, ko se boste vključevali v skupinske projekte, ki obljubljajo stabilen donos. Umika se občutek, da morate vedno vse narediti sami, spoznali boste da je v slogi moč. Običajno močno verjamete v to, kar počnete, v začetku poletja pa se lahko zaradi vpliva Saturna pojavijo dvomi, ali ste na pravi poti ali bi morali morda obrniti smer.

V kolikor svojih občutkov v zvezi s kariero ne boste delili, se lahko soočite s težavami, ovirami pri delu in nezadovoljstvom. Mars vas bo opomnil, da je direkten pristop tisti, ki lahko razbremeni razne psihološke zmešnjave. Odločili se boste, da vse tiste stvari, ki ste se jim izogibali izboljšate, tokrat s pomočjo nasvetov drugih, ki vam bodo še kako prišli prav. Znani boste po tem, da znate prisluhniti, se poglobiti v vsako situacijo in podati odgovor, ki lahko nekomu občutno olajša pot. V poletnih dneh lahko med vami in osebo, ki je bila z vami samo prijateljsko povezana preskoči zanimiva iskrica.

Na področju financ vas bo Jupiter popeljal v umirjeno delovanje, dovolj vam bo, da boste vedeli, da si nekaj večjega lahko privoščite, tudi če se za nakup ne boste odločili. Povezovanje s podobno mislečimi bo koristilo področju financ, prav tako bo obnovilo nekatere stare povezave, ki se bodo izkazale za zelo koristne. Venera vam bo po eni strani na področju čustev razbistrila misli, Saturn pa vas bo ob vsakem zapletu, ki se bo pojavil vodil k dvomom in temnim zaznavam. S potrpežljivostjo si boste znali pričarati umirjeno jesen, v kateri se boste vezani še bolj povezali ter odkrili zastrte tančice odtenkov strasti.

OBŠIREN LETNI HOROSKOP ZA VSA PODROČJA
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Iz lekcij preteklega leta boste povzeli, da se težave pojavijo zato, da bi jih lahko rešili in si nato ustvarili boljše pogoje. Pred vami je čas iskanja rešitev, najprej pa se boste v januarju zavedali in si priznali, da ste zaradi preteklih težav sedaj še močnejši. V mesecu marcu se obdobje ovir zaključuje, zato boste utrujeni in malce brezvoljni. Težko boste sprejemali, da morate na uspeh čakati ter se prilagajati drugim. V pomladnem obdobju, ko vas bo varoval in reševal pred zmešnjavami Jupiter se boste prebudili in se vrnili na svojo pot pripravljeni na vse. Če vam bo zmanjkalo volje ali zagona, se nikar ne ustrašite, saj vam bo na pomoč priskočil Mars, ki ne bo odobraval nobenega obotavljanja.

Tudi ko bo vse teklo gladko, ne pozabite, da vas življenje lahko vedno preseneti, saj vas bodo preizkušnje čakale skoraj na vsakem koraku. Večkrat se boste spraševali, če ste dovolj močni, da popeljete zadeve do konca, za pomoč ne boste prosili, saj boste skozi leto individualno naravnani. V poletnih dneh prihaja poseben notranji preblisk, da bi morali svoje stanje zavesti dvigniti višje, ter odpraviti tiste malenkosti, ki vas še vedno vznemirjajo, čeprav se jih po tihem že zavedate. Pomembno bo, da se vključite v prave smeri, saj bi vas lahko napačne odločitve popeljale v osebnostno zmešnjavo.

V želji po izboljšavah, se boste v jesenskem obdobju poglobili v odnose, ki vas obdajajo. Pričakovali boste več kot običajno, zato vas lahko kakšen posameznik z ne odzivanjem močno razočara. Izostren bo občutek za iskanje prave resnice in direktnih odgovorov, zato do konca leta prav nič ne bo ostalo nedorečeno, saj si tega ne boste dovolili. Brskali boste tako dolgo, da boste pridobili odgovor ali smer. Naj vas ne skrbi, saj boste skozi leto ves čas povezani z vztrajnostjo.

OBŠIREN LETNI HOROSKOP ZA VSA PODROČJA
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Presenečeni nad podzavestnimi zaznavami ter prestrašeni pred negotovo prihodnostjo se boste v začetku leta, ko vam bo nagajala tudi retrogradnost težko sestavili in notranje umirili. Čeprav v določenih trenutkih sami zelo dobro veste, kaj bi morali narediti, se boste ves čas do februarja vrteli v temačnem labirintu in upali, da se zgodi čudež. Ker je pred vami leto premagovanja težav, ne pričakujte enostavnih rešitev in samoumevnih korakov. Za vse, kar želite narediti drugače boste odgovorni sami. Mars vas bo v pomladnem obdobju motiviral k temu, da se prenehate smiliti sebi ter da začnete na vse kar se vam dogaja gledati bolj pozitivno. Kar naenkrat boste zaznali priložnosti točno tam, kjer ste jih še pred kratkim spregledali.

Pomembno bo, da poudarite svoje sposobnosti, v nasprotnem primeru lahko tudi če imate glavno vlogo ostanete v ozadju, neopaženi in razočarani. Skrbno načrtovanje vas lahko reši pred tem, da se boste v pomembni situaciji znašli tako kot od vas pričakujejo. V drugi polovici leta se boste intenzivno osredotočili na osebno področje ter na svoje zdravje. Jupiter vas bo rešil dvomov in vam pokazal pot obilja in dobrega počutja, vendar boste nekaj korakov morali narediti tudi sami.

Čustva vas bodo v letošnjem letu večkrat presenetila, zmedla in popeljala v resne preizkušnje. Priznajte si resnico in se ne skrivajte za obzidjem pričakovanj drugih. Za večje premike in drastične prekinitve v prvi polovici leta ne boste sposobni, saj se boste ves čas tolažili, da bi vse skupaj lahko bilo še slabše. Nato vas bo Mars opomnil, da bi lahko bilo vse skupaj tudi boljše in lepše, zato boste od septembra dalje začeli iskati načine, s katerimi bi najlažje prekinili ali zaključili stanje, ki je nevzdržno. Proti koncu leta bodite previdni, da si zaradi majhnih nesmiselnih laži ne nakopljete sovražnikov.

OBŠIREN LETNI HOROSKOP ZA VSA PODROČJA