ASTROLOŠKA NAPOVED ZA LETO 2023

Astrološka splošna napoved za leto 2023, vpogled v pomembne planetarne premike
Astrološka splošna napoved za leto 2023, vpogled v pomembne planetarne premike

Astrološka splošna napoved za leto 2023, vpogled v pomembne planetarne premike

Predviden čas branja: 9 minutes

Vstopamo v leto 2023, seveda v upanju, da nam prinese čim več sreče in veselja. Lotili se bomo postavljanja novih ciljev, prebudili bomo priložnosti, da življenje postavimo na pravo pot. Ne glede na to, kako strastno želimo doseči cilje, zadržki prihajajo od znotraj in iz naše okolice. Naučiti se sprejeti življenje, tudi če ne gre vse po načrtih bo ključnega pomena. V 2023 bo potrebno razmisliti, kaj delate narobe in kaj se z vami dogaja. Leto 2023 lahko, če boste vanj skočili s pozitivno energijo, prebudi vitalnost. Ko se bodo pojavile napetosti, boste znali sprejeti, da je to preprosto del življenja.

Nenehno se boste učili ter se posvetili doseganju svojih ciljev.

Ne glede na to, ali gre za hujšanje ali uspeh v karieri, upanje je tisto, ki vas bo navdihovalo da vztrajate ter uspete. Letu bo vladal planet Mars, sovladar bo Pluton, ki marca po dolgem času vstopa v znamenje vodnarja. Prihaja tako imenovana informacijska vojna, v kateri bo potrebno ohraniti zdrav razum. Sedaj se boste veliko lažje osvobodili vpliva nepravih informacij ter poiskali svojo resnico. Na osebnem področju se izogibajte konfliktom. Leto bo idealen čas za okrevanje, tako na osebni kot globalni ravni, kar daje upanje v boljšo prihodnost.

Hrepeneli boste po tem, da bi se finančno okrepili.

Astrološka splošna napoved za leto 2023, vpogled v pomembne planetarne premike

Vendar pa morate nadzorovati svoja dejanja, sicer tvegate, da povečate napetost na področju denarja. Zaradi nesmiselnih nakupov, ki vas bodo najbolj mikali v pomladnem obdobju, se lahko  finančno stanje poslabša in hitro lahko postanete žrtev finančne krize. Najbolj uspešni boste tisti, ki delate z ljudmi, več težav pa se nakazuje v svetu kripto valut, ki bo še naprej zelo nestabilen. Stari načini zaslužka morda ne bodo več prinašali ustreznih prihodkov, morali boste iskati nove načine za izboljšanje finančnega stanja. Z vidika dodatnega zaslužka bo še posebej uspešno obdobje od septembra do novembra. Zato je pomembno, da svojo priložnost zgrabite takoj in je ne izpustite.

Nihali boste med željo po udobju, gospodarnostjo in pragmatizmom.

Stremeli boste k stabilnosti, odnosom, ki bodo temeljili na globokih čustvih, spoštovanju partnerjev ter starejših in zvestobi. Globalni in nacionalni voditelji bodo oklevali pri sprejemanju pomembnih odločitev. Gospodarske razmere po svetu ostajajo zelo zapletene in nepredvidljive, čeprav se bodo nagibale k postopnemu okrevanju.

Svet se spreminja, tako civilizacija, ekonomija kot tudi psihologija.

Astrološka splošna napoved za leto 2023, vpogled v pomembne planetarne premike

Pričakujete lahko slovo od določenih navad, ki ne bo enostavno, ter nove priložnosti, tehnologije in nove finančne tokove. Dogodki, povezani s težkim obdobjem, bodo povzročili veliko željo po vsem svetu, da se stvari izboljšajo v pravi smeri. Skratka, pričakujte regeneracijo z uničenjem zastarelih oblik s pozitivnimi in negativnimi posledicami. Prihaja preobrazba pravil in družbenih norm, ki povezujejo družbo, pa tudi predstave o človeštvu in kako uporabljamo znanost in tehnologijo, da manifestiramo te ideje.

Spoznali bomo, da potrebujemo novo vizijo družbe in prihodnosti, ki bo delovala za vse ljudi in planet kot celoto. Želja po reformah in revoluciji bo rasla, zlasti na področju znanosti in tehnologije. A najprej bodo morale priti na površje vse težave. Zavedati se morate, kaj je treba spremeniti in zakaj, preden lahko ugotovite, kaj je potrebno storiti. Čas je, da spoznate, kaj pomeni biti človek in kako živeti skupaj na tem planetu, ne da bi se prepirali zaradi vsega. Toda preden lahko to storite, morate razumeti, kdo ste in zakaj ste tukaj. Ni vam treba popolnoma zavračati znanosti in tehnologije, saj nista glavni problem.

Spremeniti je treba odnos in razmišljanje.

Če boste dojemali zavest kot primarno in fiziko kot odprt sistem, lahko to povzroči radikalno drugačen pogled na svet in družbo, brez karmičnih dolgov in raznih oblik suženjstva.  Nikar ne čakajte, da vam svoboda pade v naročje. Človeštvo mora postati bolj ozaveščeno in prenehati živeti kot ljudje, ki jih kodirajo, jim govorijo, kaj naj počnejo, kam naj gredo in kaj naj mislijo. Nehati moramo predajati svojo moč ljudem, ki si je ne zaslužijo in kvarijo vse, česar se dotaknejo.

Astrološka splošna napoved za leto 2023, vpogled v pomembne planetarne premike

Mars, ki bo vladal letu 2023 je v negativnem smislu vse, kar je vroče, začinjeno, rdeče, goreče in ostro in vse, kar lahko povzroči bolečino.

Govori o potrebi po vstopanju v konflikt, boju za tisto, kar si zaslužite ali želite vzeti zase, običajno nima zavedanja ali zdrave pameti, niti ne razume globine čustev. Njegova energija je tista, ki vam lahko pomaga dvigniti glavo in vas potiska naprej. Visoke ravni Marsove energije zahtevajo, da se morajo stvari spremeniti, in tokrat sploh ne bo težko ugotoviti, kaj se mora spremeniti. Usmerite svojo energijo v konstruktivne spremembe namesto v destruktivne in se tako izognite karmičnemu dolgu, ki ga je treba plačati, če se njegova moč uporablja brez sočutja in modrosti.

Proti koncu marca prihaja zaradi vpliva Plutona v znamenju vodnarja inovativno obdobje, ki vas bo razveseljevalo do začetka maja, ko se prične Pluton gibati v retrogradni smeri.

Družbene strukture in politiko boste dojemali bolj resno, na teh področjih boste ves čas iskali odgovore na razna odprta vprašanja. Soočali se boste z vprašanji nadzora in moči, povezanih z individualnostjo, enakostjo in skupinskimi povezavami. Prihaja povečana želja spremeniti in prenoviti družbo z znanostjo, izumi in raznimi naprednimi idejami. Plutonova vloga bo uničiti ego, z namenom da lahko najde moč, ki presega površne skrbi ega, ki otežujejo delovanje zavesti.

S procesom transformacije se boste srečali na več področjih, na vas pa je, da poskrbite, da boste lekcije osvojili na način, da nekaj izboljšate. Tudi če bo nekaj pomembnega izgledalo mračno in pogubljeno, se ne pritožujte in ne obupujte, ampak sprejmite svojo resničnost. Prepustite se dejavnostim, ki spodbujajo duševno in čustveno zdravljenje, le tako se boste lažje soočali in reševali vse kar je potrebno rešiti.

Astrološka splošna napoved za leto 2023, vpogled v pomembne planetarne premike

Kiron je lahko, če se boste povezali z njegovo vibracijo močna sila za pozitivne spremembe.

Pričakujte prehod v začetek poglobljenega razmišljanja z namenom, da bi ocenili lastno vrednost. Pomembno je, da si v točkah nezadovoljstva postavljate vprašanja. Kjerkoli se v preteklosti ali sedanjosti počutite prizadeti, izpuščeni ali kaznovani, izkoristite to kot priložnost, da raziščete svoj odziv in se usmerite k sreči. Leto vam ponuja odlično priložnost, da se dotaknete svojega višjega jaza ter ga pogumno in samozavestno zaščitite.

Od 22. januarja do 28. avgusta se bo Uran gibal direktno v znamenju bika.

Uran bo usmerjal tako posameznike kot tudi družbo k spremembam in predvsem k prekinitvi s preteklostjo, ki le ovira napredek. Ne bodite presenečeni, če spremembe ogrozijo občutek varnosti, raje se potrudite, da jih boste izvajali s premišljenega, vzdržljivega in vztrajnega vidika. Manifestacija bo namenjena utelešenju tega, kar želite postati. V stanju zagona boste najbolj uspešni, takrat lahko tudi gradite samozavest.

Če se boste znašli na tleh in boste potrebovali olajšanje in upanje, prosite za pomoč. V trenutkih, ko boste živahni, navdihnjeni ter odprti, se usmerite v ustvarjanje, ter v lepšo prihodnosti. Ko se boste znebili občutka razpršenosti, se boste počutili svobodne in osredotočene.

Astrološka splošna napoved za leto 2023, vpogled v pomembne planetarne premike

Leto 2023 je obdobje, v katerem boste prevzeli ustvarjalno vlogo pri povezovanju.

Ko boste pripravljeni iskati priložnosti in kraje, ki vas povezujejo z najvišjim dobrim, se prepričajte, da jih delite s tistimi, ki so odprti, pustolovski in igrivi kot vi. Agresivne vibracije in splošno nezadovoljstvo boste presegli, če boste pripravljeni delovati v harmoniji s svojim najvišjim potencialom. Končno prihaja potrditev tega, kar že dolgo želite, hkrati pa boste znali narediti veliko prostora za presenečenja, ki lahko razširijo vašo predstavo o tem, kaj je mogoče, ter okrepijo osebni razvoj. Pripravljeni boste uresničiti svoje sanje, zamenjati službo s katero niste zadovoljni, spoznati sorodno dušo ter stopiti v svoje območje podzavesti.

Ni vam potrebno trpeti v zameno za izpolnitev, potrebno se bo le soočiti in sprejeti pravo resnico.

Neodvisnost vam bo prinesla lekcije o samozadostnosti, moč lahko sproži strah pred nevšečnostjo, ljubezen pa bo hrepenela po kompromisih. Čas je, da opustite zablode in se priklopite na z realnim pogledom obarvano delovanje v tem trenutku. Pričakovanja, takšna in drugačna, ki se bo prepletala na vseh področjih se bodo udejanjila hitreje kot v preteklem letu, tako da za neuspele projekte in nesmiselne povezave ne boste več po nepotrebnem izgubljali časa ter energije. Znali boste postaviti meje in se odtrgati od tam, kjer čutite, da niste sprejeti ali zadovoljni.

Pripravljeno za Sensa.si