ŠKORPIJON: LETNI HOROSKOP 2023

Astrološko znamenje škorpijon: obširen letni horoskop 2023, ki zajema vsa področja
Astrološko znamenje škorpijon: obširen letni horoskop 2023, ki zajema vsa področja

Astrološko znamenje škorpijon: obširen letni horoskop 2023, ki zajema vsa področja

Predviden čas branja: 9 minut

Krajši dnevi, daljša obdobja teme in pridih skrivnostnega, vse to povezujemo s sredino jeseni in prav tako z znamenjem škorpijona. Močna osebnost ima na zalogo neomejene količine poguma, s katerim prodira v globine situacij, z namenom da razkrije resnico. Odgovornost se lahko pomeša z željo po nadzoru, ki pa v premočni obliki vodi v destruktivnost. Če si škorpijon zamisli situacijo, jo bo na strateški način popeljal do rešitve, tudi če bo vse skupaj zelo naporno. Vedno je obdarjen s številnimi ambicijami, tako kot jesenski čas, ki simbolizira trdo delo.

Namig za lepše leto

Stopite iz skrivnostnega območja in pokažite, česa si želite. V kolikor boste našli ustrezno povezavo, se spravite v pogon in razrešite vse nejasnosti na sproščen način. Končno boste spremenili določena merila in predstave, kar vas na osebnem in ljubezenskem področju vodi k novim spoznanjem.

LJUBEZEN IN ODNOSI

Vezani škorpijoni se že nekaj časa borite z mislijo, kaj bi lahko v odnosu spremenili, da bi postal bolj lahkoten. Odgovori prihajajo v februarju, ko vam bo jasno, da boste morali ljubljeni osebi večkrat nameniti svoj čas, in sicer kvalitetno, ne le bežno. Pikantna sporočila in prijetni šepeti bodo odlična popestritev, še posebej v pomladnih mesecih, ko boste prepričani, da ste najbolj srečni in zaljubljeni pod soncem. Ne glede na to, kako samozavestni ste, bo v sredini leta ljubezen nekaj, kar nujno potrebujete za delovanje.

Pomembno vam bo, razumeti se in rešiti dolgotrajna vprašanja in težave.

Astrološko znamenje škorpijon: obširen letni horoskop 2023, ki zajema vsa področja

Če se pojavijo zapleti in nesporazumi, nikar ne bodite preveč zaskrbljeni, saj se bo vse reševalo hitro in učinkovito. Samski škorpijoni, Mars vam bo nagajal z ostro komunikacijo in neprilagodljivostjo, zato bo pot do novega razmerja daljša in naporna. Ostanite mirni in optimistični, saj se vam v zadnjem delu leta obetajo boljše priložnosti, da se iz naključnega poznanstva razvije prijetno ljubezensko razmerje. Vezani boste v decembru povezanost dvignili na višjo raven, morda boste razmišljali tudi o poroki.

KARIERA IN FINANCE

Leto se bo pričalo s finančnimi nihanji. Tisto, v kar ste bili prepričani, lahko splava po vodi, zato imejte pripravljen rezervni načrt, s katerim se boste zaščitili pred finančno polomijo. Ker ne boste osredotočeni, se lahko na področju kariere marsikaj zaplete. Vse kar se ne bo rešilo sprejmite za dejstvo, da morda potrebujete odmor in počitek, da ste se v preteklem obdobju morda pretirano gnali, da bi nekaj dosegli in zraven pozabili nase. Vse večje odločitve bo potrebo pomladi pretehtati, ter ravnati na povsem nov in drugačen način, saj vas bo Saturn ves čas preizkušal.

V poletnem obdobju vas bo zajel val nestabilnosti na področju denarja, zato boste mrzlično skušali denar spremeniti v boljša in uporabna sredstva.

Astrološko znamenje škorpijon: obširen letni horoskop 2023, ki zajema vsa področja

Oddahnili si boste šele, ko boste prepričani, da je finančno stanje na trdnih temeljih. V zadnjem delu leta se bo finančno stanje pri tistih škorpijonih, ki ste ambiciozni zagotovo izboljšalo. Nekateri boste tokrat zaslužili tudi z osebnimi povezavami. December je odličen čas, da dobite denar, ki ste ga v preteklosti posodili brezkompromisno nazaj. V kolikor vam ne bo uspelo, kar ste si zastavili, se lahko proti koncu leta počutite nelagodno in izgubljeno. Vendar ne obupajte, ampak skušajte odkriti svoje slabosti in pridobiti več prednosti. Tisti, ki delujete na tehničnem področju, pričakujte možnost napredovanja ali pohvale. Vsekakor pa morate vsi škorpijoni paziti, da jim ne razkrijete svojih poslovnih skrivnosti.

DRUŽINSKO OKOLJE

Prihajajo globoke misli, ki se bodo dotikale družinskih vzorcev, še posebej tistih, ki niso rešeni. Na žalost se vaš način razmišljanja v januarju ne bo ujemal z razmišljanjem ostalih družinskih članov, kar lahko privede do raznih razpotij. Obtožili vas bodo, da ste krivi za mnoga nesoglasja, zato poskrbite, da se o vseh težavah pogovorite mirno ter da ne delujete v vsaki situaciji nervozno.

Astrološko znamenje škorpijon: obširen letni horoskop 2023, ki zajema vsa področja

Družinska sreča se bo obrnila v pozitivno smer v drugi polovici leta, ko bodo odnosi zopet sproščeni in topli. Ne pozabite pa, čeprav vas bodo družinski člani ves čas potrebovali poskrbeti tudi zase. Če boste prisluhnili sebi, se boste brez truda spoprijeli tudi s težavami v družinskem okolju, ki vam lahko pridejo naproti.

ZDRAVJE IN POČUTJE

Zdravje in počutje vas bo v letu 2023 razveseljevalo, saj je obdobje resnih nepričakovanih zapletov za vami. Ozdravljeni in osvobojeni boste z veseljem storili v pomladnih mesecih še kakšen korak na poti k boljšemu počutju. Z močnim imunskim sistemom in dobro energijo si boste znali organizirati tudi vadbo, ki bo ohranjala življenjsko energijo na zavidljivi ravni. Če ste se v preteklem letu borili z duševnimi težavami ali težavami s spanjem, vas bo Saturn nenehno opozarjal, da spremenite svoj življenjski slog v bolj zdravega in naredite korenite spremembe tudi na področju mentalnega delovanja. V zadnjem delu leta bodo pomembno področje zdravja, ki ga bo potrebno urediti zobje, zato nikar ne odlašajte z obiskom pri zobozdravniku.

Astrološko znamenje škorpijon: obširen letni horoskop 2023, ki zajema vsa področja

MINI HOROSKOP

JANUAR

Pričakujte razčiščevanje in soočanje z ljudmi, ki so že nekaj časa preteklost. Več pozornosti boste namenjali temu, kar se dogaja znotraj vas in morda spregledali kakšen zunanji vpliv. Obeta se vam intenzivna rast, ki vas bo preko zahtevnih lekcij še dodatno obogatila.

FEBRUAR

Zamikalo vas bo, da poiščete odgovore na skrita vprašanja, zato se boste usmerjali v psihološke rešitve, ki vam prinašajo raznolikost. Na strokovni ravni počasi prehajate na drugo, boljšo raven, ki vam prinaša več umirjenosti in dobrih rezultatov, povezanih z urejenim finančnim stanjem.

MAREC

Čeprav se boste večkrat znašli v ospredju dogajanja, bodo določene naloge kljub temu težje izvedljive. Proti koncu meseca, ko prihaja energija ovna, boste bolj aktivni in pogumni na družabnem področju, razmišljali boste tudi o svetovanju drugim, še posebej tistim, s katerimi ste močno povezani.

APRIL

Z odločno energijo ovna prihajajo večje in boljše možnosti, da končate tisto, kar ste si pred kratkim začrtali. Zmanjšala se bo trma, kar vam bo olajšalo življenje in odnose, tudi z osebami nasprotnega spola. V zadnjih dneh meseca si boste vzeli nekaj časa čisto zase, z namenom, da se spustite v nov hobi.

MAJ

V prvih dneh maja prihajajo nepričakovano zanimivi dogodki. Razvedrila vas bo poslovna situacija, kjer imate celo možnosti, da spoznate nov način delovanja, ki vam bo pisan na kožo. Razigrano razpoloženje vam bo povrnilo zaupanje v samega sebe zato boste na vseh področjih delovali pogumno.

JUNIJ

Napetosti se počasi umikajo, prihaja povečana potreba po druženju s podobno mislečimi, ter tistimi, ki razumejo vaša stališča. Stik s samim sabo lahko proti koncu meseca, ko ne boste več tako zelo družabni močno izboljša počutje in vas popelje v nove razsežnosti.

JULIJ

Čeprav vas bo doletel občutek, da niste poželi slave, počakajte in vse skupaj se bo rešilo v pravi smeri. Zdravstveno stanje tokrat ne bo posebej izpostavljeno, zadovoljni boste s sabo, pazili boste kaj jeste ter poskrbeli, da se dovolj gibate. Če imate željo po preobrazbah, je sedaj pravi čas da se jih dotaknete.

AVGUST

Ljubezensko področje bo od vas zaradi nepredvidljivih dogodkov zahtevalo veliko mero prilagajanja. Sredi meseca boste strmeli k globini, ki vas bo notranje popolnoma umirila. Bodite pozorni na nekaj, kar boste slučajno slišali in podarite besedam večji pomen, saj lahko z njimi marsikaj razvozlate.

Astrološko znamenje škorpijon: obširen letni horoskop 2023, ki zajema vsa področja

SEPTEMBER

Znova preverite skrbno vse podatke in ugotovili boste, kaj ste morda izpustili. Težko se boste otresli občutka, da bi lahko na področju dela dosegli še več, a tudi pot, ki gre postopoma navzgor, vam bo ustrezala, saj boste naklonjeni mirnim odločitvam.

OKTOBER

Odločno boste potegnili črto nad zapleti in težavami in se podali neobremenjeni v nove zadeve, ki bodo na prvi tren delovale dvomljive. Planetarne pozicije bodo poskrbele, da bo pomemben dogodek čudovit in predvsem namenjen sprostitvi. Nakazujejo se tudi nove priložnosti, ki bodo od vas zahtevale premišljenost.

NOVEMBER

Ljubezenski zapleti bodo šli v začetku novembra mimo vas, zanimale vas bodo le prijetne in vznemirljive situacije, ki bodo ustvarjale nasmešek na vašem obrazu. Usmerite se konec novembra, ko boste s Soncem v strelcu površni v kvaliteto, ter si ne dovolite spodrsljajev.

DECEMBER

Prvi dnevi decembra bodo zaradi energije strelca zelo zanimivi. Na dan bodo prišle zadeve, za katere ste mislili, da so že zakopane. Morali se jih boste lotiti drugače, saj vas bodo v nasprotnem primeru popeljale v val slabe volje. Na osebnem področju  bo simpatičnost bo še dodatno povečala privlačnost.

Škorpijoni, kaj je tisto, kar bo v letu 2023 potrebno spremeniti?

Letni horoskop za 2023 napoveduje, da bo potrebno biti bolj potrpežljivi.

Kateri mesec v letu vam bo najbolj naklonjen in kateri najmanj?

V letu 2023 vam bo najbolj naklonjen november, najmanj pa marec.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi ČESA SE LAHKO OSTALA ZNAMENJA ZODIAKA NAUČITE OD ŠKORPIJONOV? in IZRAZITO POZITIVNE IN NEGATIVNE LASTNOSTI ZNAMENJA ŠKORPIJON