IZRAZITO POZITIVNE IN NEGATIVNE LASTNOSTI ZNAMENJA ŠKORPIJON

Katere so najbolj izrazite pozitivne lastnosti znamenja ŠKORPIJON in katere najbolj negativne?
Katere so najbolj izrazite pozitivne lastnosti znamenja ŠKORPIJON in katere najbolj negativne?

Katere so najbolj izrazite pozitivne lastnosti znamenja ŠKORPIJON in katere najbolj negativne?

Predviden čas branja: 7 minut

Škorpijoni, rojeni med 23. oktobrom in 21. novembrom, ste zanimivi posamezniki, ki ste povsod vedno opaženi. Ste zelo pogumni in zagnani, vendar tudi močno zakoreninjeni v svoje sisteme prepričanj. Osma hiša čustvenih vezi in spolnosti, ki ji vlada škorpijon pokriva vaše najgloblje čustvene povezave, vključno z mentalno, fizično in čustveno platjo, ponovnim rojstvom in transformacijo. Duhovni, modri in očarljivi navdihujete, prebujate moč in iščete resnico.

Vladar Mars dovaja neustrašnost ter neverjetno borbenost, s katero si škorpijon vzame kar mu pripada.

Globine škorpijona lahko začnemo razumeti, če pogledamo Pluton, drugi vladajoči planet, ki je povezan s podzemljem, smrtjo in ponovnim rojstvom.  Škorpijon je fiksno znamenje, kar pomeni, da imajo radi stabilnost ter rutino. Če vam bodo zaupali, bodo pošteni, predani in zvesti prijatelji, ki so vedno tam, na katere se lahko oprete in jim poveste vse najbolj globoke skrivnosti.

Spolno življenje tipičnega škorpijona je regenerativno, raziskovalno in celo zdravilno.

V spalnici sta za to znamenje čustvena intimnost in prava spolna povezanost enako pomembni kot eksperimentiranje in igrivost. Nikoli ne pokažejo vsega in njihova skrivnostna narava je tisto, zaradi česar so tako zapeljivi in ​​mamljivi. Hrepenijo tudi po fizični bližini, duhovnem razsvetljenju in čustveni intimnosti. Škorpijonom ustreza kariera, ki vključuje raziskovanje ali poglobljeno analizo. Poleg tega osma hiša vlada financam drugih ljudi, zato je lahko škorpijon odličen finančni svetovalec. Škorpijon se rad osredotoči na eno nalogo ali predmet, včasih celo obsedeno, zato najbolje deluje individualno.

Katere so najbolj izrazite pozitivne lastnosti znamenja ŠKORPIJON in katere najbolj negativne?

Energija škorpijona je povezana tudi z vsem, kar je tabu ali družbeno nesprejemljivo. To pomeni, da k njim običajno vsi pridejo s svojimi najbolj osebnimi, neizrekljivimi težavami in skrivnostmi. Pogosto ostanejo v enem podjetju ali poklicu vse življenje. Ne marajo ogovarjanja ali malenkosti, spremlja jih poseben čar, ki pritegne sodelavce in stranke. Škorpijoni svojo moč črpajo iz psihičnega, čustvenega področja. Preprosto vedo, kaj hočejo, in se ne bojijo trdo delati in igrati dolgo igro, da bi to dosegli.

Škorpijoni so neodvisni in radi razburjajo z intenzivnostjo in karizmo, zaradi česar ujamejo vso pozornost, čeprav vedno varujejo sebe in svoje zasebno življenje.

Privlači jih vse kar je tvegano ali razburljivo. Stojijo za svojimi prepričanji in ne hrepenijo po odobravanju drugih. Če imajo smiseln in pozitiven namen, lahko spremenijo svet, saj jih nič ne ustavi. Negotovost vase, očitki, pomanjkanje samozavesti, vse to je zanje je tuje. Vedo, kaj hočejo, in verjamejo, da so upravičeni do tega. Ko se soočijo s težavami, lahko njihov oster intelekt ustvari rešitve. Njihov šarm lahko premaga vse morebitne sovražnike.

Škorpijoni vsakodnevno življenje obravnavajo kot poslanstvo. Torej so osredotočeni in pripravljeni uporabiti svoje čare, moč ter prednosti, da bi dobili, kar hočejo. Svojih ciljev ali misli ne delijo z nikomer, zaradi česar so še bolj zanimivi. Škorpijona nič ne moti, običajno opravljajo vloge in dela, pred katerimi bi ostali zbežali.

Katere so najbolj izrazite pozitivne lastnosti znamenja ŠKORPIJON in katere najbolj negativne?

Ker zaznavajo resnične namene in lahko ugotovijo, ali ima oseba iskren namen, so ponavadi nekoliko izbirčni glede tega, s kom preživljajo čas.

Raje imajo samoto, namesto da bi zapravljali čas z ljudmi, ki delujejo samo površinsko. So zelo predani, ko se enkrat odločijo, da bodo v nečem sodelovali, vztrajajo do konca, naj bo to delovni projekt ali prijateljstvo. Škorpijone privlači tisto, kar je vznemirljivo. Želijo si biti z nekom, ki premika njihove meje, ki razkrije njihove najmočnejše želje in najgloblje strahove. Všeč so jim ljudje, ki se ne bojijo povedati, kar mislijo. Želijo si stvari, vendar ne želijo, da jim vladajo njihove želje. Škorpijoni so miselni voditelji, ki jim je prav vseeno, ali jim sledite ali ne.

NEGATIVNE LASTNOSTI ŠKORPIJONA, KI SO LAHKO UNIČUJOČE

Škorpijoni se obnašajo, kot da ne bi bili ranljivi. V resnici to ni nič drugega kot poskus prikrivanja globoke ranljivosti, s katero se borijo. Običajno zanikajo dejstvo, da njihova čustva subtilno nadzorujejo vsak vidik njihovega življenja, in poskušajo delovati hladni, da bi prikrili resnično naravo. Pogosto se izgubijo v navalu čustev. Ko njihovi partnerji izrazijo zanimanje za druge, celo platonsko, bodo tako moški kot ženske škorpijoni postali posesivni.

Nadzor je tisto, čemur se težko izognejo.

Škorpijoni morajo biti glavni. Njihova prevlada in potreba po nadzoru lahko povzročita številne napetosti. Škorpijona ženeta ambicija in želja po uspehu v življenju. Vsakega posameznika vidijo kot konkurenco, zato so tekmecem nevoščljivi. Bojijo se izgube in se prevečkrat počutijo ogrožene.

Katere so najbolj izrazite pozitivne lastnosti znamenja ŠKORPIJON in katere najbolj negativne?

Težnja škorpijona, da se osredotoči na svoje želje in potrebe, je morda neprimerljiva v primerjavi z drugimi, vendar lahko včasih tudi preseže meje, kar vodi v nezdravo zaljubljenost, obsedenost in celo paranojo.

Ker so naravnani na to, da razumejo podzavest, vidijo temno plat vsake situacije, kar vodi v pesimizem. Ključno je, da uravnotežijo svoja intenzivna čustva in delujejo z zdravo mero pragmatizma. Njihova hladna, skrivnostna poteza se večkrat lahko izkaže za frustrirajočo. Škorpijoni so skrivnostni zaradi pomanjkanja zaupanja. So tudi čustvena bitja, ki se bojijo biti prizadeta, zato svojih čustev ne delijo zlahka z drugimi.

Škorpijoni so napolnjeni s tako močno strastjo, da so lahko včasih videti agresivni. Če vam škorpijon zaupa in ga izdate, ne pričakujte, da vam bo zlahka odpustil. So občutljive duše, ki ne bodo dopuščale izdaje in vas lahko za vedno izključijo iz svojega življenja. Škorpijoni imajo pogosto težave s samokontrolo. Uživajo v ekstravagantnem življenjskem slogu in se predajajo razkošju. Uživajo v preizkušanju novih stvari in jih ne moti, če to pomeni, da bo bančni račun zato prazen.

Katere so najbolj izrazite pozitivne lastnosti znamenja ŠKORPIJON in katere najbolj negativne?

Škorpijone spremlja prirojena sposobnost prepričevanja drugih.

Lahko prepričajo ljudi, da nekaj storijo ali v nekaj verjamejo. Večkrat jih zaradi njihovih sposobnosti prepričevanja označijo za manipulativne. So naravni voditelji, ki od drugih pričakujejo, da bodo tako predani in delavni kot oni. Ko nekdo ne doseže njihovih standardov, uporabljajo ostre in nesramne besede. Anksioznost lahko sproži karkoli zunaj njihovega nadzora. Zaradi tega se lahko tistim, s katerimi delajo, zdijo gospodovalni.

Preveč so strogi do sebe, ker se bojijo, da ne bodo izpolnili svojih ciljev ali svojih pričakovanj. Vendar pa se lahko ta strah pred neuspehom, če ni ustrezno obvladovan, razvije v negotovost. Težko je predvideti njihovo razpoloženje saj nimajo nadzora nad njim. Škorpijoni se nagibajo k zameram, negativni energiji ali obsesivnim miselnim vzorcem o ljudeh ali situacijah, ki so jim povzročile krivico. Večkrat pozabijo, da zamere škodijo samo tistemu, ki je zamerljiv.

Pripravljeno za Čvek v križankah